Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

co tam ;P

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

eeeee ... :naughty:

Opublikowano

eeeee ... :naughty:

Jak zwykle błysnął nasz napompowany kolega :naughty::kox::polew:

Opublikowano

nie muszą - jak nie widać kierowcy to wysyłają papiery na właściciela pojazdu i on musi wskazać kto i co ... jeżeli nie jest w stanie wskazać to jako Ołner, płaci mandat :naughty:

Opublikowano

A3 wyluzuj poślad, jakoś tam ogarniemy temat, można jakiegoś vaginatora przygarnąć (zawsze to lepiej pije się we dwóch w trasie :drool: ), ale nie koniecznie. Miernik lakieru zorganizuj i dowiedz się gdzie w okolicach Łochowa można sprawdzić zbieżność. Silnikowo jak będzie masakra to wyjdzie też bez vaga. Koniecznie wyduś od pacjenta VIN i sprawdz wczesniej historię, bo przebieg wydaję się ori (chyba pierwsza taka, większość ma od 90 tysi :blink: do 140 max. :decayed:)

Poprostu nie chce się wkopać jak z moją obecną A4...kupiłem jako bezwypadkowe a okazało się że rama jest spawana a malowane miała wszystko łącznie z dachem...ja osobiście miałem nią dwie małe stłuczki w tym jedna przez koleżanke...

Dlatego zależy mi na kimś to ogarnie temat żebym znowu po roku sie nie zdziwił że jerzdże A4'ką złożoną z dwóch A4'rek....

Ogarnąć geometrie w okolicach tego Łochowa to raczej nie problem teraz takie zakłady są w każdym mieście...gorzej będzie z tym miernikiem lakieru...bo kupować nie ma sensu bo one kosztują więcej jak 100zł a nie bede wydawał po 500zł na miernik którego użyje raz w życiu...

No nic Norbi bede odzywał się do Ciebie w przyszłym tyg :decayed: w Tobie nadzieja :kox: mam nadzieje że ten napaleniec który napalił się na moją A4 weźmie ją, jak weźmie od razu telefon do Ciebie i dajemy w pipe na Łochów hehe :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

nie muszą - jak nie widać kierowcy to wysyłają papiery na właściciela pojazdu i on musi wskazać kto i co ... jeżeli nie jest w stanie wskazać to jako Ołner, płaci mandat :naughty:

Ale nie mogą nałożyć punktów :wink4:

Opublikowano

Ale nie mogą nałożyć punktów :wink4:

a tego nie wiem .. :blink:

Opublikowano

Ogarnąć geometrie w okolicach tego Łochowa to raczej nie problem teraz takie zakłady są w każdym mieście...gorzej będzie z tym miernikiem lakieru...bo kupować nie ma sensu bo one kosztują więcej jak 100zł a nie bede wydawał po 500zł na miernik którego użyje raz w życiu...

Będę dobry kolega i pomogę co byś nie mówił, że koledzy nie chcą pomóc.

Jak coś zabiorę się z Norbim i zobaczymy to auto - mam elektroniczny czujnik lakieru więc obadamy nadwozie, podłączymy VAGa i też sprawdzimy co tylko się da. Tylko daj znać wcześniej żebym wiedział czy mogę czy nie.

Opublikowano

A3 nie chce być złośliwy, ale dlaczego tutaj szukasz pomocy? Dlaczego nie poprosisz o pomoc kolegów z AMW? Kilka razy widziałem Twoje opinie, że to forum sie nie liczy... :gwizdanie:

Opublikowano

A3 nie chce być złośliwy, ale dlaczego tutaj szukasz pomocy? Dlaczego nie poprosisz o pomoc kolegów z AMW? Kilka razy widziałem Twoje opinie, że to forum sie nie liczy... :gwizdanie:

Uuuu no to się zastanowimy czy pomóc. nie ładnie, nie ładnie :thumbdown:
Opublikowano

Uuuu no to się zastanowimy czy pomóc. nie ładnie, nie ładnie :thumbdown:

Nawet bardzo nieładnie ... cholera chyba miernik lakieru się zepsuł, a VAGa pożyczyłem ... cóż zdarza się.

Opublikowano

Sławek Nie mówiłem tak że to forum się nie liczy...a o AMW nie masz pojęcia to się nie wypowiadaj to że ktoś ma kupe kasy (90% AMW) i fure 500KM+ nie oznacza że umie oglądać używane samochody...

Nie pisałem nic że to forum się nie liczy kiedyś byłem zdenerwowany na pewną osobe ale już sytuacja jest ok i rozmawiam normlanie z tą osobą, było mineło.

Lukszar nie mówie że koledzy nie chcą pomuc itp poprostu wole jechać z kimś kogo znam, lepsza atmosfera itp

Opublikowano

:decayed::kox:

Łukasz dzięki za płykę :friends:

A3 nie było Cię miesiącami, znalazła się potrzeba, znalazło się forum.. :chytry: No i jeszcze te pogłoski :gwizdanie: A wiadomo, że Slaweq dojscia ma... :cool1::decayed: :decayed:

Ps. Slaweq nie wiem coś Ty tej naszej Angeli narobił, ale szczęśliwa wczoraj była jak talala ! :kox:

Tylko jadę do Rzeszowa i jadę do Rzeszowa.. :dance: ...

:naughty: :naughty:

Opublikowano

Poprostu nie chce się wkopać jak z moją obecną A4...kupiłem jako bezwypadkowe a okazało się że rama jest spawana a malowane miała wszystko łącznie z dachem.....

mam nadzieje że ten napaleniec który napalił się na moją A4 weźmie ją,

rzeczywiscie musi byc napalony ....

Opublikowano

Nie mówiłem tak że to forum się nie liczy...a o AMW nie masz pojęcia to się nie wypowiadaj to że ktoś ma kupe kasy (90% AMW) i fure 500KM+ nie oznacza że umie oglądać używane samochody...

Po pierwsze nie wypowiadam sie bo faktycznie pojecia nie mam, a po drugie nie mow mi na jakie tematy moge sie wypowiadac a na jakie nie... :gwizdanie:

Opublikowano

Nosfer LOL mnie nie było na forum?? jestem codziennie zalogowany po pare godz dziennie a to że nie nabijam postów na siłe to chyba dobrze...jeżeli chodzi Ci o spoty to wybacz nie jestem i nie chce być biednym dzieckiem bogatych rodziców i niestety mam swoje sprawy związane z zarabianiem kasy, pracuje wieczorami więc o 19 nie mam jak być na spocie...

Sławek więc Ty też nie bij piany i nie powracaj do czegoś co było dawno, nic nie pisałem że to forum się nie liczy, pisałem co najwyżej że pewna osoba mnie wkurzyła ale do c**j....a to było dawno i już jest ok, więc nie rób dymu, Ty masz cały czas jakieś problemy...

Opublikowano

Ps. Slaweq nie wiem coś Ty tej naszej Angeli narobił, ale szczęśliwa wczoraj była jak talala ! :kox:

A nie mowiła Wam nic :naughty:

No dobra zdradze bo to żadna tajemnica w sumie :) Małego Klubowicza będziemy mieli :kox:

Opublikowano

Małego Klubowicza będziemy mieli :kox:

Ach te wyjazdy do Rzeszowa :polew:

Gratulacje :good:

Opublikowano

No dobra zdradze bo to żadna tajemnica w sumie :) Małego Klubowicza będziemy mieli :kox:

WoW :shocked: Gratulacje! :decayed:

Opublikowano

A nie mowiła Wam nic :naughty:

:shocked: Dżenialnie :naughty: