Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:good: :good: :good: :good: :good:
  • Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Mówić nie musiała :decayed: Ale wiesz, nie Ja/My jesteśmy od przekazywania takich nowin :cool1:

Gratulejszons !!! :thumbup::good:

Zdradzisz nam jak do to się wszystko stało ?? Gdzie/Kiedy/JAK! ?? :decayed:

Opublikowano

Jak to gdzie/kiedy/jak ?

Odpowiedź jest prosta: Rzeszów lub Warszawa / niedawno / :sexinbed::sex::banan1:

:naughty::polew:

Opublikowano

jak ty A3 kupisz sobie S4 to ja nie wychodze z domu ;P

Opublikowano

Jak to gdzie/kiedy/jak ?

Odpowiedź jest prosta: Rzeszów lub Warszawa / niedawno / :sexinbed::sex::banan1:

:naughty::polew:

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Wreszcie Raggaman poszedł spać, możecie tera pisać chłopaki :decayed:

JakiśTymiły :decayed:

Mieć Vaga to nie wszystko...musi być ktoś kto zna parametry silnika 2.7 BiT kumasz?

Podobno Norbi to znakomity macant Biturbo..dłonie niczym Zbyszek Nowak ze Spychowa :tongue4::D

[br]Dopisany: Grudzień 10, 2008, 10:23:49 _________________________________________________

jak ty A3 kupisz sobie S4 to ja nie wychodze z domu ;P

Coś czuje że będzie kolejny odcinek Death Proof ..z A3 w roli głównej :decayed:

Opublikowano

nooo Angela Graty !!!

potzrebujesz fotelik, nosidełko etc ?? mam tego trochę :decayed:

Opublikowano

Każdy kupuje to co chce...jego kasa jego sprawa proste...

Poza tym trzeba się rozwijać z mocą... :cool1: w moim dieslu nie ma co modzić wydam 10tys i bende miał 200KM a w S4 wydam 10tys i bende miał hmmm... :kox: :kox:

Opublikowano

latarnie :) [br]Dopisany: 10 Grudzień 2008, 10:32_________________________________________________

Każdy kupuje to co chce...jego kasa jego sprawa proste...

Poza tym trzeba się rozwijać z mocą... :cool1: w moim dieslu nie ma co modzić wydam 10tys i bende miał 200KM a w S4 wydam 10tys i bende miał hmmm... :kox: :kox:

ale najpierw moze proponuje skończyć jakiś podstawowy kurs Języka POLSKIEGO :)

Opublikowano

Szkoda czasu na nauke... :kox: jak narazie więcej osiągnełem/ zarobiłem poza szkołą :polew: jak siedziałem w szkole to się tylko czepiali i wpisywali non stop do dziennika ich ulubioną cyfre czyli 1 więc podziękowałem wziełem się za robote/interesy i lepiej na tym wychodze :)

Opublikowano

Poza tym trzeba się rozwijać z mocą... :cool1:

Nie zrozum mnie źle ...

..ale Ty to sie lepiej rozwijaj z umiejętnościami .... do mocy trzeba dorosnąć ! :wink4:

Opublikowano

Dobra Panowie, dość tych uszczypliwości :acute::baseball:

Opublikowano

Poza tym trzeba się rozwijać z mocą... :cool1:

Nie zrozum mnie źle ...

..ale Ty to sie lepiej rozwijaj z umiejętnościami .... do mocy trzeba dorosnąć ! :wink4:

no mądrośc i rozwaga to jest wazne i ważne jest zeby moc auta przekładać adekwatnie do swoich umiejętności

zeby nie zrobic nikomu problemów w życiu :P a z Twoich opowiadań to bał bym sie z toba pojechac do sklepu po bułki :P

Szkoda czasu na nauke... :kox: jak narazie więcej osiągnełem/ zarobiłem poza szkołą :polew: jak siedziałem w szkole to się tylko czepiali i wpisywali non stop do dziennika ich ulubioną cyfre czyli 1 więc podziękowałem wziełem się za robote/interesy i lepiej na tym wychodze :)

narazie tak uważasz jesteś młody i nie doświadczony :)

ale zobaczysz kiedys odbije ci sie to czkawką :P

Twoje podejscie jest delikatnie nie zdrowe :P ale OK

your life is not my case (ale skoro nie potrzebuejsz nauki itp to przetłumacze) - twoje życie nie moja sprawa

Opublikowano

Też tak kiedyś ..mówiłem ..powiem Ci z autopsji ..dostałem potężnego kopa w dupe ..i stwierdziłem , że bez nauki człowiek się uwstecznia..nikt nie jest ASem ...ale próbować trzeba :hi: ..skończą sie interesy ..skończą sie znajomości...i trzeba będzie stać w tej kolejce po zasiłek ..i wspomnisz sobie ..Teraz to mnie nie stać nawet na wydłubanie sadzy z "sutków" wydechowych AFN-a :wink4:

A chyba nie chcesz ..aby ktoś stworzył nową rangę specjalnie dla Ciebie ..o dzwięcznej nazwie .."retard" :D [br]Dopisany: Grudzień 10, 2008, 10:44:49 _________________________________________________

Dobra Panowie, dość tych uszczypliwości :acute::baseball:

Daj sie jeszcze pobawić w "wujka dobra rada " ...ja pogadam ..Boberek poklepie po plecach ..i z chłopaka będą jeszcze ludzie :tongue4:

Opublikowano

masz rację robiąc tak jak chcesz :good: ale jako sugestia podpowiem coś .... może dzięki szkole wychodziłbyś lepiej w finansach ... no wiesz trzeba wydać resztę coś odjąć, dodać lub pomnożyć :naughty:

no chyba, że przyświeca Ci maksyma "zaufanie w biznesie to podstawa.." :decayed: mimo wszystko 8 klas ukończonych uważam za obligujące do egzystencji we współczesnym społeczeństwie

Opublikowano

Daj sie jeszcze pobawić w "wujka dobra rada " ...ja pogadam ..Boberek poklepie po plecach ..i z chłopaka będą jeszcze ludzie :tongue4:

Jego życie, jego sprawa - nie ma co się w to mieszać.

no chyba, że przyświeca Ci maksyma "zaufanie w biznesie to podstawa.." :decayed: mimo wszystko 8 klas ukończonych uważam za obligujące do egzystencji we współczesnym społeczeństwie

Czasami Ci co nie ukończyli nawet połowy tego są lepiej przystosowani do życia w społeczeństwie niż Ci z tytułem mgr lub jeszcze wyżej.

Opublikowano

Nie musisz ze mną jeździć Boberku :gwizdanie: i nie zachowuj się typowo po polskiemu nie mów co słyszałeś itp itp dopóki sam nie przeżyjesz to nie oceniaj bo to co słyszałeś o mojej jeździe to słyszałeś ale dobrze mieć poglądy oparte o własne doświadczenia. Trzeba być praktykiem nie teoretykiem...

Poza tym ja sam jerzdże inaczej a z kimś inaczej i to jest duża różnica, jak jade z pasażerami nie przekraczam 100km/h. No ale Ty wiesz lepiej bo od kogoś słyszałeś ok...

Ahaho Ty się nie martw z liczeniem kasy nie mam problemów...gorzej z liczeniem bardziej zaawansowanym bo takie występuje w szkole i wogóle się nie przydaje w puźniejszym życiu.

PS. Podstawówke to ja mam skończoną, czyli według Ciebie 8 klas a tak na marginesie to podstawówka to od paru lat 6 klas...

Opublikowano

Małego Klubowicza będziemy mieli :kox:

Ach te wyjazdy do Rzeszowa :polew:

Gratulacje :good:

No dobra zdradze bo to żadna tajemnica w sumie :) Małego Klubowicza będziemy mieli :kox:

WoW :shocked: Gratulacje! :decayed:

Gratulejszons !!! :thumbup::good:

Dzięki :wink4:

Opublikowano

no słyszałem od kogoś a tym kimś byłeś włąsnie ..............

TY

:polew: :polew:[br]Dopisany: 10 Grudzień 2008, 10:48_________________________________________________no to porponuje znalezienie sobie kolegów na takim samym poziomie :) i problem będzie rozwiązany :)

tam gdzie będą cie czcić ze jestes taki COOL :) [br]Dopisany: 10 Grudzień 2008, 10:51_________________________________________________

Nie musisz ze mną jeździć Boberku :gwizdanie: i nie zachowuj się typowo po polskiemu nie mów co słyszałeś itp itp dopóki sam nie przeżyjesz to nie oceniaj bo to co słyszałeś o mojej jeździe to słyszałeś ale dobrze mieć poglądy oparte o własne doświadczenia. Trzeba być praktykiem nie teoretykiem...

Poza tym ja sam jerzdże inaczej a z kimś inaczej i to jest duża różnica, jak jade z pasażerami nie przekraczam 100km/h. No ale Ty wiesz lepiej bo od kogoś słyszałeś ok...

Ahaho Ty się nie martw z liczeniem kasy nie mam problemów...gorzej z liczeniem bardziej zaawansowanym bo takie występuje w szkole i wogóle się nie przydaje w puźniejszym życiu.

PS. Podstawówke to ja mam skończoną, czyli według Ciebie 8 klas a tak na marginesie to podstawówka to od paru lat 6 klas...

no to w podstawówce pisąłes dyktanda ??

bo twoje wyrazy z takimi bykami poprostu kolą w oczy me :polew: :polew:

moze ty poporstu tylko mów i zatrudnij kogos kto będzie pisał poprawnie po POLSKU za Ciebie

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Dajcie spokój.. :disgust:

A3 - mała prośba, jesli masz problemy z ortografią to kliknij przed wysłaniem W "sprawdź ortografię", bo strasznie źle się to czyta..