malik Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 i o to chodzi, i o to chodzi :bla: co? gul skacze? :laghing2: i po co te nerwy, i po co ten stres? pozwólmy narodowi zdecydować
spanky Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Torwar ... potem mozna podjechac do Promki ...[jak komus zachce sie siku,kupke,jesc albo kupic nowe skarpety ]
poziek Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Torwar ... potem mozna podjechac do Promki ...[jak komus zachce sie siku,kupke,jesc albo kupic nowe skarpety ] miło widzieć, że starszyzna wciąż potrafi postawić się młodocianym [br]Dopisany: 06 Kwiecień 2009, 11:31_________________________________________________ co? gul skacze? :naughty wykorzystujesz populistyczne metody Andrzeja Leppera Drogi Piotrze
m@riucha Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 wp***u ..dlaczego nie ma w ankiecie Galerii Ursynów ? :polew: o właśnie, miałbym blisko nawet samochodu z garażu bym nie wyciągał Ragga byłeś chodzby raz w tej GU-wnianej galeryjce? mają zajefajny parking, pewnie z pinć pińcet pińdziesiąt pińć i puł furmanek wejdzie
Aydaho Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Torwar ... potem mozna podjechac do Promki ...[jak komus zachce sie siku,kupke,jesc albo kupic nowe skarpety ] rozumiem, że Twoja frekwencja wynika z problemów żołądkowych
poziek Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 rozumiem, że Twoja frekwencja wynika z problemów żołądkowych :decayed się usmiełem
Italiano Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Pamiętacie jak w zeszłym roku zrobiliśmy pierwszego spota na Torwarze? Od razu następnym razem przenieśliśmy się do Promenady. I nikt nie marudził. Ciekawe dlaczego I mogę się też założyć z kimś że jak odbędzie się spot na Torwarze to skończy się on góra o godzinie 20:00. Ja optuje mocno za Promką. I mogę przynieść nawet 6-ciopaka dla tych co się tam pokażą.
wit.s Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Pamiętacie jak w zeszłym roku zrobiliśmy pierwszego spota na Torwarze? Od razu następnym razem przenieśliśmy się do Promenady. I nikt nie marudził. Ciekawe dlaczego I mogę się też założyć z kimś że jak odbędzie się spot na Torwarze to skończy się on góra o godzinie 20:00. Ja optuje mocno za Promką. I mogę przynieść nawet 6-ciopaka dla tych co się tam pokażą. Jednego na wszystkich? Czy wszystkim po jednym?
Flyer Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Troche osob podpytywalo mnie o felgi przez ostatnie pare m-cy. Za pare dni beda do sprzedania. Oczywiscie ORI, 17" ET45.
boberek Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 ja jestem nadal za arkadią albo za Wola parkiem jest tam fajny parking na górze i zazwyczaj jest pusty a czy to będzie promanada czy torwar to ja i tak w sezonie letnim mało będe przybywał
poziek Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 to ja i tak w sezonie letnim mało będe przybywał ja będę zawsze duchowo obecny
Italiano Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Jednego na wszystkich? Czy wszystkim po jednym? Jednego dla wszystkich ,ale to mogło by się skończyć tylko smakiem, więc może jednak przyniosę jednego 6-ciopaka, ale wódki
Al_Capone Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 A tak zmieniając temat: Codziennie jak jestem w Sodyba Best Mall widzę klubowego, granatowego avanta B5 >'99 w dyzlu. Ostatnio świeci się jak psu jajca na Wielkanoc, nawet dwururka spolerowana Czyj to??
PRZEEMAS Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Poratuje ktoś vag'iem i wykasuje inspekcje jak jutro podjade?
lukaszr Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Poratuje ktoś vag'iem i wykasuje inspekcje jak jutro podjade? Płatność kartą czy gotówką ?
PRZEEMAS Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Zalezy jak preferujesz Ja juz sie dostosuje
lukaszr Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Zalezy jak preferujesz Ja juz sie dostosuje Może być gotówka, ale od razu uprzedzam, że nie mam VAG'a tylko zbieram opłaty
Rekomendowane odpowiedzi