Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Widocznie jak broisz na forum to Ja zauwazam to jako pierwszy :naughty: :naughty: :naughty:

Ja też mam takich swoich specjalnych ulubieńców :naughty::decayed::naughty::decayed:

wymień :naughty:

Zacznij A(3)lfabetycznie :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano

Ja też mam takich swoich specjalnych ulubieńców :naughty: :decayed

:gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano

No moskal prze miszcz. Jeżeli myślał że to nie wyjdzie na jaw to przy nim Turbodymomen się chowa :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Ja też mam takich swoich specjalnych ulubieńców :naughty::decayed::naughty::decayed:

:naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

No moskal prze miszcz. Jeżeli myślał że to nie wyjdzie na jaw to przy nim Turbodymomen się chowa :polew: :polew: :polew:

wiedział że wyjdzie ale koło ch..a mu to lata :kox: :kox: :kox: :kox: :kox::polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

akcja była dobra tylko za szybko zostałem zdemaskowany.... nic to , trzeba wycofać sie na z góry upatrzone pozycje i wyczekać na odpowiednią okazje do szturmu :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano

akcja była dobra tylko za szybko zostałem zdemaskowany.... nic to , trzeba wycofać sie na z góry upatrzone pozycje i wyczekać na odpowiednią okazje do szturmu :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

Jak Cubra nie będzie :naughty: Dam ci znać :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

odnosnie Turbodymomena => http://www.wykop.pl/ramka/246853/kibice-floty-zawstydzili-turbodymomana

wiedział że wyjdzie ale koło ch..a mu to lata :kox: :kox: :kox: :kox: :kox::polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

next stage = uciszony :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

Jak Cubra nie będzie :naughty: Dam ci znać :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed:

licze na Ciebie :wink4:

next stage = uciszony :naughty: :naughty: :naughty:

Eeeee , nie jest jeszcze chyba tak źle :wink4:

Opublikowano

W nagrodę od Poziola dostaniesz buzi w czółko.. :hahaha:

My prawdziwi mężczyźni dajemy sobie po pysku i wszyscy są szczęśliwi. Jak to się robi w Pruszkowie to ja nie wnikam :gwizdanie: :kox::tongue4::polew:

To Ja nie wnikam czym Wy sobie dajecie po tych pyskach, że jesteście tacy szczęśliwi :polew::naughty::kox: :kox:

Opublikowano

Eeeee , nie jest jeszcze chyba tak źle :wink4:

moderowany a nie uciszony - dasz radę :kox: :kox: :kox::naughty: :naughty: :naughty: :naughty:[br]Dopisany: 16 Październik 2009, 14:50_________________________________________________

To Ja nie wnikam czym Wy sobie dajecie po tych pyskach, że jesteście tacy szczęśliwi :polew::naughty::kox: :kox:

Zawsze z zaciśniętej :naughty: Ale jak chodzi o ciebie to można by i z plaskacza :gwizdanie: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano
TORWAR - młode dupeczki, wóda i taxi dla każdego do domu

Hahahah... :polew: Co to ma być?

normalka - prawdziwi spotowicze wiedzą :kox:

i straż miejska ...... choć ostatnio coś skleroza spotowiczów łapie :cool1:

[br]Dopisany: 16 Październik 2009, 14:54_________________________________________________Koleś poznał dziewczę w klubie, wylądowali u niego w mieszkaniu... i wiadomo co dalej...

Laska po wszystkim mówi:

- Ale czad !!!! jak ty to robisz???? Możesz jeszcze raz??????

Koleś na to:

- No pewnie, ale musze sie zdrzemnąć 10 min, a Ty w tym czasie trzymaj mnie obiema rękami za członka.

Po 10 minutach dziewczyna budzi kolesia

- i co???? Dasz radę?????

Koleś bez problemu ponownie wyprawia cuda, wszystkie pozycje etc.

Ona znowu:

- Możemy powtórzyć??????

- Tak, tylko się prześpię 10 min, a Ty trzymaj mnie za członka, tylko obiema rękami.

No i znowu ogień i tak do rana.

Rano panna się pyta:

- Wiesz co, ale powiedz mi, o co chodzi z tymi rękami?? W czym Ci pomaga to trzymanie za członka?

On:

- W sumie bez tego też dałbym radę, ale wiesz,... słabo Cię znam, jeszcze byś mi chatę okradła...

Opublikowano

Ale jak chodzi o ciebie to można by i z plaskacza ..

To chyba tylko dla zwiększenia szans poprzez zwiększenie powierzchni.. Bo jak zaciskasz dłoń to zaczyna przypominać co najwyżej młodego ziemniaczka.. :gwizdanie: :naughty: :naughty:

Koleś poznał dziewczę w klubie, wylądowali u niego w mieszkaniu... i wiadomo co dalej...

Laska po wszystkim mówi:

- Ale czad !!!! jak ty to robisz???? Możesz jeszcze raz??????

Koleś na to:

- No pewnie, ale musze sie zdrzemnąć 10 min, a Ty w tym czasie trzymaj mnie obiema rękami za członka.

Po 10 minutach dziewczyna budzi kolesia

- i co???? Dasz radę?????

Koleś bez problemu ponownie wyprawia cuda, wszystkie pozycje etc.

Ona znowu:

- Możemy powtórzyć??????

- Tak, tylko się prześpię 10 min, a Ty trzymaj mnie za członka, tylko obiema rękami.

No i znowu ogień i tak do rana.

Rano panna się pyta:

- Wiesz co, ale powiedz mi, o co chodzi z tymi rękami?? W czym Ci pomaga to trzymanie za członka?

On:

- W sumie bez tego też dałbym radę, ale wiesz,... słabo Cię znam, jeszcze byś mi chatę okradła...

:nabijasie:

Opublikowano
:nabijasie:
Opublikowano

" ..osobiście dołożył bym parę batów....

za noszenie majtek. "

:polew:

Opublikowano

Moskalito, nie poddawaj się, dasz radę :gwizdanie:

Opublikowano

A na jakiej podstawie ten "całus" ? :gwizdanie:

Opublikowano

http://moto.allegro.pl/item777443941_honda_shuttle_4wd_1_5_n_a_174_konie_subaru_killer.html

:naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:[br]Dopisany: Październik 16, 2009, 03:28:59 _________________________________________________kim-kardashian-ass-bikini-nude-topless-kim-k-superstar-golden-shower-blow-job-beach-miami-10.jpg

lady-gaga-ass.jpg

gillette-ass.jpg

Opublikowano
b4c94c174879ea1c4bb8fce731a9eb0560a5dd84.jpg
Opublikowano

1034330.jpg[br]Dopisany: Październik 16, 2009, 03:50:48 _________________________________________________2006_10_20_1947_Woodie_Ocean_Beach_Mission_Beach_038-reszie-logo.jpg

633881838887761360-beachboobs.jpg