Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

ja też zara ruszam :decayed:

:kox: :kox: :kox:

bom09_221.jpg

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

tyle co dzisiaj kórew , chójów , pedaów j**anych poszło w moim samochodzie to mógłbym pluton wojska na całą słuzbe podzielic. :kox:

samochód nie chodzil mi na jeden gar , stwierdziłem ze to cewka bo gdy ja odpinałem przy włączonym silniku to on nie reagował , gdy odpinalem inne to jeszcze bardziej sie przymulal :thumbdown: ., ewidentnie było widac ze nie ma prądu na garku przy kabinie

pojechałem na 3 garach z Grodziska do Toma do sklepu na Powstańców Śląskich :decayed:

kupiłem cewke , wymieniłem pod sklepem , zadnej poprawy , myśle , na bank świeca. kupiłem świece , ni c**j nie pomogło. wkórwiony na maxa dzwonie do Poziomki co może być grane , nie wie , kaze jechać na Przasnyską , nastepne 8 km na 3 garach , auto wogóle sie nie zbiera , chóje lecą na lewo i prawo , nawigacja prowadzi mnie w lewo a ja wiem ze Przasnyska jest po prawej. kórwica żołądka.

zajezdzam , Pan kaze chwilke poczekać , podpina Vaga , sprawdza , przynosi element który w AEB jest przykręcony na obudowie do filtra dwiema śrubeczkami nr 8 , podmienia , wszystko gra :good:

cena 300 pln - 3 minuty roboty

czyli mój wyjazd do stolicy kosztował :

cewka - 148

sieca - 32

gadżet który nabroił 300

RAZEM 480 pln

Opublikowano

:polew: :polew: :polew: :polew:

a wystarczylo podjechac do mnie i bym podlaczyl VAGa. Powiedzial przynajmniej co bylo przyczyna??

oczywiscie lacze sie w zalu i smutku :naughty:[br]Dopisany: 10 Listopad 2009, 18:27_________________________________________________Z serii "nie robcie tego po pijaku"

http://www.youtube.com/watch?v=rnoJRvKVQ1I&feature=player_embedded

Opublikowano

:polew: :polew: :polew: :polew:

a wystarczylo podjechac do mnie i bym podlaczyl VAGa. Powiedzial przynajmniej co bylo przyczyna??

tak, tylko że ja probuje sie z tobą od 2 tygodni ustawic to mnie zbywasz byle pretekstem : fryzjer , manicure , itp :kox::polew:

żartuje :wink4: , byłem pewny ze to cewka , bo juz wcześniej broiła i pierwsze co mi przyszlo na myśl jak gar nie chodzil , to to ,ze nie ma prundu :wink4: , nawet Tom był w sklepie zdziwiony ze to nie cewka i świeca :wink4:

BTW , pier.dole, juz zamówiłem kabel , VAG-COM ściągnięty na lapka , sam se bede radził :kox:[br]Dopisany: 10 Listopad 2009, 19:01_________________________________________________A tak wogóle to zapird.alaj na spota. Dawidek wóde zaczyna walić :kox:

Opublikowano

ale co bylo przyczyna?

Opublikowano

Ja melduje sie za tydzien wreszcie :decayed:

Mialem jechac dzis... ale jest premiera COD6 :kox:

a ja zakupiłem przy okazji spocisza - COD MW2 - po prostu :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: do "n"

Opublikowano

a ja zakupiłem przy okazji spocisza - COD MW2 - po prostu :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: do "n"

Daj spokoj, urwalo mi suciochy, gram od 19:00 i zaraz lece znowu... czuje, ze dzis przejde story mode :polew:

Opublikowano

siema pedały :hi: , ale sie wczoraj najebałem :kox:

ale co bylo przyczyna?

ten element który jest przykrecony do obudowy filtra , do niego wchodzą dwie wtyczki. z tego co gadał koleś wywnioskowałem że paliwo nie było podawane na ostastni gar , jakbym troszke pomyślal to mogłem podmienić cewki i jeśli znowu ostatni gar by nie chodził to mógłbym wykluczyć usterke cewki/świecy i szukać dalej, no cóż , człowiek na błędach się uczy. zapasowa cewka sie przyda , świeca też. szkoda tylko silnika bo przejechał około 80km na 3 garach :decayed:

czuje, ze dzis przejde story mode :polew:

Fly , grasz czy śpisz ??? :kox:

Opublikowano

cześć Moskal sierściuchu :kox:

Opublikowano

:siema:

ale sie wczoraj najebałem :kox:

Ja też: :sex::boobs::sexinbed::banan1:

:polew:

Opublikowano

siema pedały :hi: , ale sie wczoraj najebałem :kox:

ale co bylo przyczyna?

ten element który jest przykrecony do obudowy filtra , do niego wchodzą dwie wtyczki. z tego co gadał koleś wywnioskowałem że paliwo nie było podawane na ostastni gar , jakbym troszke pomyślal to mogłem podmienić cewki i jeśli znowu ostatni gar by nie chodził to mógłbym wykluczyć usterke cewki/świecy i szukać dalej, no cóż , człowiek na błędach się uczy. zapasowa cewka sie przyda , świeca też. szkoda tylko silnika bo przejechał około 80km na 3 garach :decayed:

Troche zdarli za ten modół na przasnyskiej.300PLN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://allegro.pl/item774825918_modul_zaplonowy_przekaznik_mocy_vw_audi_seat.html

A diagnoza pewnie trwała z minutę nieźle biorą za przykręcenie 2 śrubek :polew:

Opublikowano

Kroją chamów ile wlizie :decayed::shocked:

:hi:

Opublikowano

:sex::boobs::sexinbed::banan1:

na powyższe nie było siły :decayed:

Troche zdarli za ten modół na przasnyskiej.300PLN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://allegro.pl/item774825918_modul_zaplonowy_przekaznik_mocy_vw_audi_seat.html

nawet tego nie odkręcał/przykręcał , ja to zrobiłem :kox::polew:

Kroją chamów ile wlizie :decayed::shocked:

chamów to by kroili jak ty byś zajechał pedale :naughty:

Opublikowano

Daj spokoj, urwalo mi suciochy, gram od 19:00 i zaraz lece znowu... czuje, ze dzis przejde story mode :polew:

skąd ja to znam :decayed:

Opublikowano

chamów to by kroili jak ty byś zajechał pedale :naughty:

Widocznie ty byłeś lepszym okazem do ostrego rżnięcia :decayed::polew: :polew:

Pedrylu :naughty:

Opublikowano

Widocznie ty byłeś lepszym okazem do ostrego rżnięcia :decayed::polew: :polew:

Pedrylu :naughty:

ja sie nawet nie zastanawiałem ile to może kosztować , byłem w kropce , jutro musze jechać do Bydgoszczy i nie dopuszczałem do siebie mysli żeby wracać na 3 garach do Grodziska z Przasnyskiej i czekac do piątku aż mi Tom załatwi to gówno

Opublikowano

Luz stary ..aleś się zciśnienował :shocked:

edith-labelle.jpg

Znajdź jeden szczegół, który świadczy o tym ,że laska ma cylicycki :naughty:

Opublikowano

Luz stary ..aleś się zciśnienował :shocked:

nie ciśnieniuje :wink4: nic z tych rzeczy :)

szczegól znajduje sie 12 centymetrów w lewo od małego palca jej prawej ręki. jak ją jechali w fotoszopie to ten szczegól mogli usunąć :wink4:

chyba ze nie jest po tjuningu :decayed:

Opublikowano

szrama :naughty:

Opublikowano

Brawo :decayed: