Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kiedys spotykałem tylko sie taki jeden wyprowadził na lubelszczyzne :decayed

Moskal...Ty to masz nasrane i nie rozgrzebane :decayed::naughty:

BTW wszyscy gadaja o tych EMO a ja nie spotykam ich na ulicy

Oni jeżdżą metrem :decayed:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Trzeba go oddac na szkolenie do Adaha :naughty: ..on go wyszkoli jak wychowac sobie kobietę :decayed: :decayed: :decayed::naughty: :naughty: :naughty::polew:

:naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty::decayed:

Opublikowano

Wychowanie kobiety to wazny moment w zyciu kazdego mezczyzny :decayed::good:

Opublikowano

Moskal...Ty to masz nasrane i nie rozgrzebane :decayed::naughty:

dziekuje , też bardzo , ale to bardzo mocno Cie kocham

Opublikowano

Pedofil :kox:

Opublikowano

Grunt co by nasz Nosferski tego momentu nie przespała, tudzież nie przeoczył luz w najgorszym wypadku nie zbagatelizował :decayed:

Opublikowano

Grunt co by nasz Nosferski tego momentu nie przespała, tudzież nie przeoczył luz w najgorszym wypadku nie zbagatelizował :decayed:

powiem wam ,że kiedyś widziałem ich pare godzin razem i nie wyglądało to za ciekawie

Opublikowano

Eeeee... on to chyba juz ma za soba :wink4: chyba, ze o czyms nie wiem :kox:

Ja przechodzilem przez to dosc dlugo, ale mission accomplished :decayed:

Opublikowano

Nie grozi :)

:nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nose: :nose: :nose:

Mi to się coś wydaje, że to Ty masz poważny problem ze swoją łasicą. :przebiegly:

- na spoty raz do roku

- wyśnione historie o imprezowym torwarze

- wyjść na browar - nie masz szans

- odwołujesz spotkania u znajomych

- spontan wypad ? najwyżej do Norbiego przez Las :decayed:

- siedzisz w chacie i jak Ci pozwoli to przez chwilę pogłaszczesz się po jajach

- siny się zrobiłeś, ciśnienie Ci mocno musi rosnąć.. :naughty: A następne bzykanko dopiero na święta.. :no:

Szukanie, podobnych przypadków to naturalny odruch zwierzęcia stadnego.. :wink4:

Nie chcesz czuć się samotny :good: Nie bój się.. Masz tutaj wsparcie, cos się wymyśli :wink4:

Ja to opracowałem w inny sposób. Cokolwiek nie robie, na co mam ochotę to to robię, a moja K. wie, że na tym właśnie polega związek. And that`s the way it goes :naughty:

[br]Dopisany: 17 Listopad 2009, 14:06_________________________________________________

powiem wam ,że kiedyś widziałem ich pare godzin razem i nie wyglądało to za ciekawie

nie chrzań :wink4:

Opublikowano

Cokolwiek nie robie, na co mam ochotę to to robię, a moja K. wie, że na tym właśnie polega związek. And that`s the way it goes :naughty:

:good:

Opublikowano

Trzeba go oddac na szkolenie do Adaha :naughty: ..on go wyszkoli jak wychowac sobie kobietę :decayed: :decayed: :decayed::naughty: :naughty: :naughty::polew:

:naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty::decayed:

Ragguś - nawet mnie ubawiłeś :decayed:

Poziom - już nie mogę się doczekać pewnego okresu w Twoim życiu :wink4:

może wtedy moje głuptasy zrozumiecie wkońcu że istnieje podwójne dno i że w niewszystko trzeba wierzyć :decayed::naughty:

1257204305_by_fiszu90_500.jpg

Opublikowano

żartowałem , zachowywali sie bardzo przykładnie , nawet odholowała Nosfera do auta. :naughty::kox:

Opublikowano

Nie grozi :)

:nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nose: :nose: :nose:

Mi to się coś wydaje, że to Ty masz poważny problem ze swoją łasicą. :przebiegly:

- na spoty raz do roku

- wyśnione historie o imprezowym torwarze

- wyjść na browar - nie masz szans

- odwołujesz spotkania u znajomych

- spontan wypad ? najwyżej do Norbiego przez Las :decayed:

- siedzisz w chacie i jak Ci pozwoli to przez chwilę pogłaszczesz się po jajach

- siny się zrobiłeś, ciśnienie Ci mocno musi rosnąć.. :naughty: A następne bzykanko dopiero na święta.. :no:

Szukanie, podobnych przypadków to naturalny odruch zwierzęcia stadnego.. :wink4:

Nie chcesz czuć się samotny :good: Nie bój się.. Masz tutaj wsparcie, cos się wymyśli :wink4:

Ja to opracowałem w inny sposób. Cokolwiek nie robie, na co mam ochotę to to robię, a moja K. wie, że na tym właśnie polega związek. And that`s the way it goes :naughty:

[br]Dopisany: 17 Listopad 2009, 14:06_________________________________________________

:bla: :bla: :bla: :bla: :bla: :bla:

to mówię ja, POziomek... :naughty:

jesteś świetnym przykładem zranionego samca, który ostatkiem sił się broni aby wyjść z twarzą przed kawalerami ale jakoś nie jesteś wiarygodny, twe argumenty są niepewne, wręcz wyssane z palca :kox: :kox:

Cóż, przyzwyczaiłem się już do tego :naughty: Bo tu kawalerów coraz mniej :naughty: :naughty: :naughty::decayed:

Opublikowano

ja mam jeden atut po swojej stronie , prawdziwy as w rękawie :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:[br]Dopisany: 17 Listopad 2009, 14:15_________________________________________________

Cóż, przyzwyczaiłem się już do tego :naughty: Bo tu kawalerów coraz mniej :naughty: :naughty: :naughty::decayed:

a kto właściwie został ????

Opublikowano

:decayed: Eee.. Misiaki moje :kox:

Opublikowano

:decayed: Eee.. Misiaki moje :kox:

Przemo , ale wiesz ze zawsze możesz sie do nas zwrócić z jakim zapytaniem , problemem. my starzy zatwardziali kawalerzy postaramy sie pomóc :good:

Opublikowano

a kto właściwie został ????

Ono :decayed::naughty:

Opublikowano

Ono :decayed::naughty:

Znowu? :kox:

Opublikowano

A tak OT kiedy zmienisz swój podpis pod profilem ET 10,17 Najszybsze EVO w Polsce :decayed:

Opublikowano

to mówię ja, POziomek... :naughty:

Nie cwaniakuj tak ... coś mi się przypomina, że na początku lata zawsze rosną małe truskaweczki i ... małe POziomki :naughty: :naughty: :naughty::kox::witch1: