moskal Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 nikogo nie ma , czyzby juz wy***ali na mirona urodziny do Bukowiny ??? a ty jeszcze nie pojechales? a co ja zielony/fioletowy ??? :polew:
Buba Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 nikogo nie ma , czyzby juz wy***ali na mirona urodziny do Bukowiny ??? a ty jeszcze nie pojechales? a co ja zielony/fioletowy ??? :polew: zalezy co wypije/wypale
Kolkov Opublikowano 25 Marca 2010 Autor Opublikowano 25 Marca 2010 a co palisz zeby byc żółtym? susz z marechwki
PIXI Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 A mnie to karwa nie widać .... :gwizdanie:
Kolkov Opublikowano 25 Marca 2010 Autor Opublikowano 25 Marca 2010 gdzie? a gdzie ja mogę być, w robocie siedze i wkur...wiam się niemiłosiernie
Buba Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 A mnie to karwa nie widać .... :gwizdanie: Niet :gwizdanie: Znaczy widac w newbie
Kolkov Opublikowano 25 Marca 2010 Autor Opublikowano 25 Marca 2010 A mnie to karwa nie widać .... :gwizdanie: gdzie :?:
Buba Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 gdzie? a gdzie ja mogę być, w robocie siedze i wkur...wiam się niemiłosiernie chcesz o tym prozmawiac? mozesz sie otworzyc
Kolkov Opublikowano 25 Marca 2010 Autor Opublikowano 25 Marca 2010 gdzie? a gdzie ja mogę być, w robocie siedze i wkur...wiam się niemiłosiernie chcesz o tym prozmawiac? mozesz sie otworzyc bardzo kur...wa jego mać chętnie... otóż wychodzi na to że nie jadę na zlot, bo mój zjebany samochód zarzucił focha po wymianie łożyska wpada w dzikie wibracje i chu... wie co mu jest
PIXI Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 A mnie to karwa nie widać .... :gwizdanie: gdzie :?: Na górze strony A mnie to karwa nie widać .... :gwizdanie: Niet :gwizdanie: Znaczy widac w newbie A Ciebie to też tam pełno :> ponad 1000 wiadomości Gregory - Boogi ma wolne miejsce ... zabież się z Nim może ....
Buba Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 gdzie? a gdzie ja mogę być, w robocie siedze i wkur...wiam się niemiłosiernie chcesz o tym prozmawiac? mozesz sie otworzyc bardzo kur...wa jego mać chętnie... otóż wychodzi na to że nie jadę na zlot, bo mój zjebany samochód zarzucił focha po wymianie łożyska wpada w dzikie wibracje i chu... wie co mu jest lozyska koła? jakie wibracje? miales jechac suberbem
Góral.tz Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 hehe może i ja się odezwę :embarrassed:
Kolkov Opublikowano 25 Marca 2010 Autor Opublikowano 25 Marca 2010 Gregory - Boogi ma wolne miejsce ... zabież się z Nim może .... ta tylko my we trójkę mieliśmy jechać...
Buba Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 PIXI to Ty jestes tym "gosciem" caly czas [br]Dopisany: 25 Marzec 2010, 21:01_________________________________________________ hehe może i ja się odezwę :embarrassed: i jak sie z tym czujesz?
Kolkov Opublikowano 25 Marca 2010 Autor Opublikowano 25 Marca 2010 lozyska koła? jakie wibracje? miales jechac suberbem własnie to nie od łożyska, bo łożysko jest ok, w ogóle przy wyższych obrotach jest całkiem spoko ale jak spadają to telepie... Superb i laguna dopiero po świętach, za późno zacząłem nawijać temat :wallbash:
Rekomendowane odpowiedzi