PIXI Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 Siema Góral co tam co tam ... Buba Kolkov napisz do Niego PW bo ja nie wiem ile ma wolnych miejsc
Kolkov Opublikowano 25 Marca 2010 Autor Opublikowano 25 Marca 2010 Kolkov napisz do Niego PW bo ja nie wiem ile ma wolnych miejsc PIXI, dzięki za dobre chęci , ale sam wiesz jak wygląda wyjazd z małym dzieckiem....
Buba Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 lozyska koła? jakie wibracje? miales jechac suberbem własnie to nie od łożyska, bo łożysko jest ok, w ogóle przy wyższych obrotach jest całkiem spoko ale jak spadają to telepie... Superb i laguna dopiero po świętach, za późno zacząłem nawijać temat :wallbash: lipa bierz campera :gwizdanie:
Góral.tz Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 PIXI szukam chetnych na piwko :naughty:[br]Dopisany: 25 Marzec 2010, 21:21_________________________________________________ PIXI to Ty jestes tym "gosciem" caly czas [br]Dopisany: 25 Marzec 2010, 21:01_________________________________________________ hehe może i ja się odezwę :embarrassed: i jak sie z tym czujesz? całkiem dobrze :polew:
PIXI Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 Gregory ;( masz rację .... a szwagra fura .... Góral ja właśnie popijam pifko ale dzięki wielkie
Buba Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 a ja wino wlasnej roboty ktore ma juz chyba 8 lat
Góral.tz Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 Gregory ;( masz rację .... a szwagra fura .... Góral ja właśnie popijam pifko ale dzięki wielkie hehe no nic w takim razie zdrówko:)
MoorPH Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 Siema siurdaki pospolite. Widzę że została sama Elita PIXI wielkie dzięki za PW. Będę myślał..
Buba Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 Siema siurdaki pospolite. Widzę że została sama Elita PIXI wielkie dzięki za PW. Będę myślał.. widze jakies romanse na boku :gwizdanie:
Góral.tz Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 Siema siurdaki pospolite. Widzę że została sama Elita PIXI wielkie dzięki za PW. Będę myślał.. elita to w Bukowinie łoscypki z krowiego mleka bedzie pędzlować :polew:
PIXI Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 Kolkov napisz do Niego PW bo ja nie wiem ile ma wolnych miejsc PIXI, dzięki za dobre chęci , ale sam wiesz jak wygląda wyjazd z małym dzieckiem.... Gdybym jechał to nie było by sprawy 4 miejsca wolne bym miał ... a tak to nie pomogę Buba Góral MoorPh nie ma sprawy jak by co to dowiedz się czy tam gdzie śmigasz nie jest taniej a w razie czego dzwoń
MoorPH Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 a ja wino wlasnej roboty ktore ma juz chyba 8 lat Podziel się..
PIXI Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 Siema siurdaki pospolite. Widzę że została sama Elita PIXI wielkie dzięki za PW. Będę myślał.. widze jakies romanse na boku :gwizdanie: Chcesz się załapać
Buba Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 Siema siurdaki pospolite. Widzę że została sama Elita PIXI wielkie dzięki za PW. Będę myślał.. elita to w Bukowinie łoscypki z krowiego mleka bedzie pędzlować :polew: zeby tylko z krowiego
MoorPH Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 To i ja idę do lodówki po browarka.. Żeby dotrzymać Wam towarzystwa.
Buba Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 Siema siurdaki pospolite. Widzę że została sama Elita PIXI wielkie dzięki za PW. Będę myślał.. widze jakies romanse na boku :gwizdanie: Chcesz się załapać nie, wole oklady z moich prywatnych mlodych, jedrnych piersi a nie owlosione suty :gwizdanie:[br]Dopisany: 25 Marzec 2010, 21:35_________________________________________________ To i ja idę do lodówki po browarka.. Żeby dotrzymać Wam towarzystwa. tylko sie nie upij po drodze
MoorPH Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 Chcesz się załapać Adaś jak możesz mnie zdradzać, mieliśmy być tylko we dwoje.. :polew: :polew:
Góral.tz Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 Siema siurdaki pospolite. Widzę że została sama Elita PIXI wielkie dzięki za PW. Będę myślał.. elita to w Bukowinie łoscypki z krowiego mleka bedzie pędzlować :polew: zeby tylko z krowiego myślę ze tam baca coś od siebie dorzuci, zreszta zawsze tak robią :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
PIXI Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 Chcesz się załapać Adaś jak możesz mnie zdradzać, mieliśmy być tylko we dwoje.. :polew: :polew: Pan Bóg kazał się dzielić .... :polew:
Rekomendowane odpowiedzi