krzyniek Opublikowano 7 Maja 2010 Opublikowano 7 Maja 2010 Witam Paraf a Tobie tylko butelka na myśli Czy to moja wina, że lubię wypić... :kox: no a czyja :polew:
PARAF Opublikowano 7 Maja 2010 Opublikowano 7 Maja 2010 Witam Paraf a Tobie tylko butelka na myśli Czy to moja wina, że lubię wypić... :kox: no a czyja :polew: mustiego
krzyniek Opublikowano 8 Maja 2010 Opublikowano 8 Maja 2010 Witam Paraf a Tobie tylko butelka na myśli Czy to moja wina, że lubię wypić... :kox: no a czyja :polew: mustiego ale to co na siłę Ci w gardo leje ? :gwizdanie:bry
krzyniek Opublikowano 8 Maja 2010 Opublikowano 8 Maja 2010 siema , ale wtopa - zaspałem tak myślałem druga opcja była taka że może już Ci się znudziło bycie ciągle pierwszym
moskal Opublikowano 8 Maja 2010 Opublikowano 8 Maja 2010 może już Ci się znudziło bycie ciągle pierwszym eeee tam ide szorować podsufitke , w następny weekend bedzie na aucie
moskal Opublikowano 8 Maja 2010 Opublikowano 8 Maja 2010 kto na men's day uderza dzisiaj na bemowo? eeee tam , pedalska impreza
krzyniek Opublikowano 8 Maja 2010 Opublikowano 8 Maja 2010 kto na men's day uderza dzisiaj na bemowo? eeee tam , pedalska impreza jechane
moskal Opublikowano 8 Maja 2010 Opublikowano 8 Maja 2010 kto na men's day uderza dzisiaj na bemowo? eeee tam , pedalska impreza jechane nieeee , to tylko moje subiektywne zdanie o tej imprezie , taka , pewnego rodzaju forma zaczepki Bajka :naughty: :naughty:
bajk Opublikowano 8 Maja 2010 Opublikowano 8 Maja 2010 :laghing2: może i pedalska, ale 1/4 i drifty bym obejrzał :gwizdanie:
krzyniek Opublikowano 8 Maja 2010 Opublikowano 8 Maja 2010 :laghing2: może i pedalska, ale 1/4 i drifty bym obejrzał :gwizdanie: ale to co nikt normalny nie może w tej konkurencji startować tylko same ped**** czy jak to rozumieć :polew:[br]Dopisany: 08 Maj 2010, 13:12_________________________________________________hit kolejki legi nie idzie nie wiem czy to dlatego że niektórym się kończą kontrakty i się już nie przemęczają
Buba Opublikowano 8 Maja 2010 Opublikowano 8 Maja 2010 [br]Dopisany: 08 Maj 2010, 17:07_________________________________________________Dzisiaj sezon grillowy rozpoczalem, opierdolilem karkoweczke, kielbaske, kaszaneczke i 4 godziny spalem w hamaku :kox: i ch***j do pracy trzeba jechac
PIXI Opublikowano 8 Maja 2010 Opublikowano 8 Maja 2010 wszystkim ..... Bajk sąsiedzie słyszałeś w nocy odgłosy dzika ( około 4-tej )
bajk Opublikowano 8 Maja 2010 Opublikowano 8 Maja 2010 wszystkim ..... Bajk sąsiedzie słyszałeś w nocy odgłosy dzika ( około 4-tej ) LOOOL - nie :kox: spałem jak zabity - a co dziki nachodzą naszą dzielnicę?
PIXI Opublikowano 8 Maja 2010 Opublikowano 8 Maja 2010 wszystkim ..... Bajk sąsiedzie słyszałeś w nocy odgłosy dzika ( około 4-tej ) LOOOL - nie :kox: spałem jak zabity - a co dziki nachodzą naszą dzielnicę? Tak straż miejska + myśliwi robili obławę na dzika .... karwa masakra o 4-tej nad ranem dzik tak "krzyczał" jak zarzynana świnia ( jak go złapali i wrzucili na busa) .... a i załoga interwencyjna darła mordy jak by byli w knajpie , aż mi córkę obudzili fiuty posrane .....
bajk Opublikowano 8 Maja 2010 Opublikowano 8 Maja 2010 wszystkim ..... Bajk sąsiedzie słyszałeś w nocy odgłosy dzika ( około 4-tej ) LOOOL - nie :kox: spałem jak zabity - a co dziki nachodzą naszą dzielnicę? Tak straż miejska + myśliwi robili obławę na dzika .... karwa masakra o 4-tej nad ranem dzik tak "krzyczał" jak zarzynana świnia ( jak go złapali i wrzucili na busa) .... a i załoga interwencyjna darła mordy jak by byli w knajpie , aż mi córkę obudzili fiuty posrane ..... jak widać nie tak łatwo mnie obudzić ok, czas się zbierać na party - miłego weekendowania
PIXI Opublikowano 8 Maja 2010 Opublikowano 8 Maja 2010 Tylko jak będziesz wracał z party to uważaj na dziki ..... :polew: no i nie zalej pały :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi