Opublikowano 21 Października 201015 l Dobry byl tekst taxiarza, ktory mnie przywiozl na Mineralna... "łojezu ile tu fajnych samochodow, tjunink jakis, czy cooo?"
Opublikowano 21 Października 201015 l Wczorajszy spocisz :naughty: Poź nie w dresie ? Święto jakieś wczoraj mieliście we stolicy ? :polew:
Opublikowano 21 Października 201015 l Gdzie Ty go widzisz na zdjeciu? Ten 1szy z lewej w cynglach to nie giej ?
Opublikowano 21 Października 201015 l Nie, Poziu w swoim klasycznie dresie z trzecim paskiem robil fote
Opublikowano 21 Października 201015 l siema pany. pochwalę się. zostałem ojcenm Witaj w Klubie. Moja córcia przyszła na świat wczoraj panowie serdeczne gratulacje !!!!!!
Opublikowano 21 Października 201015 l Nie, Poziu w swoim klasycznie dresie z trzecim paskiem robil fote :polew:
Opublikowano 21 Października 201015 l Siema Szukamy księgowej zajmującej się pełną rachunkowością (księgi handlowe). Może kogoś żona, dziewczyna, znajoma szuka takiej pracy? Doświadczenie obowiązkowe
Opublikowano 21 Października 201015 l Siema Szukamy księgowej zajmującej się pełną rachunkowością (księgi handlowe). Może kogoś żona, dziewczyna, znajoma szuka takiej pracy? Doświadczenie obowiązkowe Poziek zbiera paragony
Opublikowano 21 Października 201015 l To że Poziek jest wszędzie i robi wszystko to wiem Pytanie kiedy właściwie jest na Torwarze
Opublikowano 21 Października 201015 l To że Poziek jest wszędzie i robi wszystko to wiem zajrzyj do samochodu... Poziek czeka na fotelu pasazera
Opublikowano 21 Października 201015 l To że Poziek jest wszędzie i robi wszystko to wiem mozesz sie smiać ale naprawde jest księgowym
Opublikowano 21 Października 201015 l To że Poziek jest wszędzie i robi wszystko to wiem mozesz sie smiać ale naprawde jest księgowym tekst na laski
Opublikowano 21 Października 201015 l mozesz sie smiać ale naprawde jest księgowym To chyba muszę zmienić firmę skoro u niego tak płacą że można mieć Evo A tak serio to nie kpina lecz szukamy.
Opublikowano 21 Października 201015 l mozesz sie smiać ale naprawde jest księgowym To chyba muszę zmienić firmę skoro u niego tak płacą że można mieć Evo bo on jest księgowym mafii
Opublikowano 21 Października 201015 l w Polsce gł.... nie ma mafii O! mamy znawcę mafii _________________________________________________ Gdzie regenerować pompę wspomagania ? Najlepiej moje okolice "Pruszków, Milanówek, Grodzisk, Ursus.. Nie wiem - okolice