Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tu macie instruktarz na Janki jak znalazł :decayed::naughty::kox:

Jakoś tak nie wyraźnie mówią i nie wszystko rozumiem :kox:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ups :) kasuje

Opublikowano

Jakoś tak nie wyraźnie mówią i nie wszystko rozumiem :kox:

wrzuć napisy do tłumacza :tongue4:

Opublikowano

no wypisz wymaluj moskal i jego esa :kox: :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

moskal... mowiles o tym filmiku? :kox:

Opublikowano

nieee ,az tak to nie , ale wczoraj pocałowałem sie z Toyotą Avensis , zabrakło 1cm zebysmy sie nie dotknęli :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

:gwizdanie: :gwizdanie: troche trzeba bedzie zostawic kapusty u blacharza [br]Dopisany: 17 Grudzień 2010, 13:25_________________________________________________

nieee ,az tak to nie , ale wczoraj pocałowałem sie z Toyotą Avensis , zabrakło 1cm zebysmy sie nie dotknęli :kox: :kox: :kox:

Panowie wy tak jezdzicie tymi eskami ze macie takie przygody, czy to tylko zly dzien? :kox::evil:
Opublikowano

Panowie wy tak jezdzicie tymi eskami ze macie takie przygody, czy to tylko zly dzien? :kox::evil:

ale z avansisem to wczoraj w jankach na parkingu , ja ciąłem bokiem i on z naprzeciwka tylko sie nie widzieliśmy bo na środku jest stoisko z choinkami :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

ale z avansisem to wczoraj w jankach na parkingu , ja ciąłem bokiem i on z naprzeciwka tylko sie nie widzieliśmy bo na środku jest stoisko z choinkami :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:

No j**any znowu popsuł :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

No j**any znowu popsuł :polew: :polew: :polew: :polew:

w drewnianym kościele cegła by na machę spadła, jak nic :wink4:

Opublikowano

Siema :hi:

Dziwi mnie jeszcze ze PIXI sie nie chwali wynikiem. Myslalem ze od wczoraj to tutaj jakas goraca dyskusja a tu pupa

siema tak w ogóle :hi:

Zakręciłem się :confused4:

Tam to wiem ale ze tutaj zadnego wpisu nie bylo :decayed:

daj mu ochlonac :kox:

Michał żebyś wiedział :naughty:

i tak nie jedzie :polew:

Yebaaaany :wallbash: :wallbash: :wallbash: .... :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

to nie dostaliscie po choince na ugode? :kox::decayed:
Opublikowano

ale nie było zadnych pretensji , podniesiona dłoń w geście przeprosin z obydwu stron i temat zamknięty :wink4:

Opublikowano

ale nie było zadnych pretensji , podniesiona dłoń w geście przeprosin z obydwu stron i temat zamknięty :wink4:

czyli rozeszlo sie po kosciach :decayed: ale autka szkoda chyba ze juz jest poobijany z karzdej strony :confused4:
Opublikowano

czyli rozeszlo sie po kosciach :decayed: ale autka szkoda chyba ze juz jest poobijany z karzdej strony :confused4:

przeciez pisałem ze gdyby był jeszcze 1-2cm miejsca to byśmy sie nie dotknęli , dosłownie 1cm , śladu na aucie nie ma :wink4:

Opublikowano

przeciez pisałem ze gdyby był jeszcze 1-2cm miejsca to byśmy sie nie dotknęli , dosłownie 1cm , śladu na aucie nie ma :wink4:

e to pierd.... :kox:
Opublikowano

podniesiona dłoń w geście przeprosin z obydwu stron

z wyprostowanym środkowym palcem :>

Opublikowano

Niezwykle się cieszę, że kolejną już Wigilię Klubową spędziłem ze śmietanką intelektualną klubu :cool1:

Może to i dobrze, że nie było z nami Bobra choć liczyłem, że połamiemy się...opłatkiem :naughty:

Bardzo mi było miło i jeszcze raz Wesołych Świąt Cyce a no i żeby admin w tym tygodniu w końcu sobie wybzykał :decayed:

PS. Jeżeli nazywacie mnie wieśniakiem i protakiem to ja się bardzo cieszę... szkoda, że nie widzieliście Kaliego dzisiaj w Bierhalle i w Mono :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

szkoda, że nie widzieliście Kaliego dzisiaj w Bierhalle i w Mono :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:

buhahahhahahah , czyli zachowywał sie "jak zwykle" ???? :kox: :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

szkoda, że nie widzieliście Kaliego dzisiaj w Bierhalle i w Mono :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:

buhahahhahahah , czyli zachowywał sie "jak zwykle" ???? :kox: :kox: :kox: :kox:

trzymał swój zwyczajny, żenujący poziom :kox: