PIXI Opublikowano 26 Lutego 2011 Opublikowano 26 Lutego 2011 Hornet .... wiesz jak to mówią - czym się zatrułeś , tym się lecz Paweł , dobrze mnie znasz :polew: ( linki chulają - może być .... no i cyc )
MoorPH Opublikowano 26 Lutego 2011 Opublikowano 26 Lutego 2011 e no nic nie otwiera się U mnie działa.. Adaś wypowiesz się w tej kwestii czy już zawał przeszedleś?? Elvis80 to podaj maila to Ci podeślę
MoorPH Opublikowano 26 Lutego 2011 Opublikowano 26 Lutego 2011 może być .... no i cyc To taki trochę mój typ [br]Dopisany: 27 Luty 2011, 00:35_________________________________________________ [br]Dopisany: 27 Luty 2011, 00:36_________________________________________________ :jerk: Żonę budź a nie rękodzieło uskuteczniasz :gwizdanie:
Gość elvis80 Opublikowano 26 Lutego 2011 Opublikowano 26 Lutego 2011 e no nic nie otwiera się U mnie działa.. Adaś wypowiesz się w tej kwestii czy już zawał przeszedleś?? Elvis80 to podaj maila to Ci podeślę wrzucaj na [email protected]
PIXI Opublikowano 26 Lutego 2011 Opublikowano 26 Lutego 2011 Na żądanie raz można :polew: , masz rację zajade na śpiocha - prosto do "brązowego salonu"
MoorPH Opublikowano 26 Lutego 2011 Opublikowano 26 Lutego 2011 Zbowidowcu jak tam córka? kiedy na te zawody jedziesz?? Mam nadzieję że pogratulowałeś jej ostatnich sukcesów?
PIXI Opublikowano 26 Lutego 2011 Opublikowano 26 Lutego 2011 Zbowidowcu jak tam córka? kiedy na te zawody jedziesz?? Mam nadzieję że pogratulowałeś jej ostatnich sukcesów? Spoko , niestety w tym samym czasie jak BT jest kórwa mać :wallbash: , mówiłem jej że ten Wójek co browary wozi i pije gratki śle ..... powiedziała ze nie zna ale dziękuje i zaprasza na YT LUZ 2 ....żebyś popatrzył jak dzieciaki śmigają po scenie
MoorPH Opublikowano 26 Lutego 2011 Opublikowano 26 Lutego 2011 Wójek co browary wozi Jak dobrze pójdzie to już niedługo zmienię robotę.. Za bardzo mnie tu irytują..
MoorPH Opublikowano 26 Lutego 2011 Opublikowano 26 Lutego 2011 dawac cycki Ooo.. Elvis się rozochocił.. :gwizdanie:
PIXI Opublikowano 26 Lutego 2011 Opublikowano 26 Lutego 2011 Najświeższe , bo z tego roku .... eliminacje do Mistrzostw Świata ( zajęły dzieciaki I-wsze miejsce )
MoorPH Opublikowano 26 Lutego 2011 Opublikowano 26 Lutego 2011 PIXI rzuciłem okiem na: Luz 2 EDS MŚ IFMD. Powiem Ci, że pełen szacun dla dzieciaków za robotę..
PIXI Opublikowano 27 Lutego 2011 Opublikowano 27 Lutego 2011 PIXI rzuciłem okiem na: Luz 2 EDS MŚ IFMD. Powiem Ci, że pełen szacun dla dzieciaków za robotę.. Powiem tak .... za***iście to wygląda na zawodach lub pokazach ...(ostatnio nagrywali coś dla TV Viva ) było w czwartek "Viva Comet " , ale te treningi , podarte dresy , odciski , kontuzje ..... aż w końcu pieniądze ( strój na zawody do wołomina 390 zł :wallbash: ) - wiesz o czym mówie ..... ale jak oglądam moją córcie to mi staremu łza w oku się zakręci i o wszystkim zapominam
PIXI Opublikowano 27 Lutego 2011 Opublikowano 27 Lutego 2011 Stary nie pękaj Zobacz wcześniejszą formacje ( młodsza grupa wiekowa - 2009r )
Rekomendowane odpowiedzi