Reggi Opublikowano 28 Września 2011 Opublikowano 28 Września 2011 Obszyłeś sobie konsolę ? Co Ty..za miękki w uszach na takie mody
Aydaho Opublikowano 28 Września 2011 Opublikowano 28 Września 2011 przestańcie dramatyzować to ciśnij ich
poziek Opublikowano 28 Września 2011 Opublikowano 28 Września 2011 popłakałem się... http://www.cda.pl/video/222665f/Nygga-puszcza-fajerwerki :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: tylko czarnuch tak potrafi :kox: :kox: :kox: :kox:
moskal Opublikowano 28 Września 2011 Opublikowano 28 Września 2011 Obszyłeś sobie konsolę ? poszła we flok tylko ciężko płyty wychodzą teraz
franio Opublikowano 28 Września 2011 Opublikowano 28 Września 2011 http://www.joemonster.org/filmy/38416/Genialne_zabezpieczenie To powinno być obowiązkowe wyposażenie każdego nowego auta, a nie jakieś tam dpfy. nie sprawdzi się, jak to w fordzie na pewno się popsuje, zostawi ślady na innym aucie, albo ludziska będą tak wysiadać, że zamiast odprysku będziesz klepał doły
Reggi Opublikowano 28 Września 2011 Opublikowano 28 Września 2011 Obszyłeś sobie konsolę ? poszła we flok tylko ciężko płyty wychodzą teraz Co ma warstwa czarnego kurzu do płyt w navi ?
moskal Opublikowano 29 Września 2011 Opublikowano 29 Września 2011 Co ma warstwa czarnego kurzu do płyt w navi ? ja nie o tej konsoli pisze Ragga
Reggi Opublikowano 29 Września 2011 Opublikowano 29 Września 2011 Co ma warstwa czarnego kurzu do płyt w navi ? ja nie o tej konsoli pisze Ragga Ty dymaj dziś do Piaseczusets po ta konsolę bo moja jutro ostatni dzień w stolicy !!
Aydaho Opublikowano 29 Września 2011 Opublikowano 29 Września 2011 Obszyłeś sobie konsolę ? poszła we flok tylko ciężko płyty wychodzą teraz płyty też poflokowac trzeba było
spetsnaz Opublikowano 29 Września 2011 Opublikowano 29 Września 2011 Obecnie jest już możliwość adoptowania Greka za jedyne 500 Euro . Grek będzie robić za Ciebie wszystko, na co nie masz czasu. Spać za Ciebie do jedenastej. Chodzić za Ciebie na kawę oraz na papierosa. Odbywać poobiednią sjestę, a wieczorem siedzieć za Ciebie w knajpie lub przed telewizorem. Za dodatkową opłatą 50 Euro może też poopierdalać się za Ciebie na Facebooku Ja już adoptowałem i mam luz - mogę pracować od rana do wieczora! P.S. Wpłaty należy przekazywać za pośrednictwem Komisji Europejskiej!
spetsnaz Opublikowano 29 Września 2011 Opublikowano 29 Września 2011 Malik wczoraj wrzucił to na FB damn! zawsze drugi
moskal Opublikowano 29 Września 2011 Opublikowano 29 Września 2011 Co ma warstwa czarnego kurzu do płyt w navi ? ja nie o tej konsoli pisze Ragga Ty dymaj dziś do Piaseczusets po ta konsolę bo moja jutro ostatni dzień w stolicy !! dzisiaj sie zgłosze
Reggi Opublikowano 29 Września 2011 Opublikowano 29 Września 2011 Co ma warstwa czarnego kurzu do płyt w navi ? ja nie o tej konsoli pisze Ragga Ty dymaj dziś do Piaseczusets po ta konsolę bo moja jutro ostatni dzień w stolicy !! dzisiaj sie zgłosze Napisz jej smsa z zapytaniem o której kończy bo mówiła mi..ale zapomniałem Coś 15:40 .. jakoś takoś .
poziek Opublikowano 29 Września 2011 Opublikowano 29 Września 2011 Ty dymaj dziś do Piaseczusets po ta konsolę bo moja jutro ostatni dzień w stolicy !! Też ubolewam...od 2 dni ją odwiedzam...
Reggi Opublikowano 29 Września 2011 Opublikowano 29 Września 2011 Ty dymaj dziś do Piaseczusets po ta konsolę bo moja jutro ostatni dzień w stolicy !! Też ubolewam...od 2 dni ją odwiedzam... Chyba w snach..i budzisz się ze swoim sflaczałym sucharem w dłoni
moskal Opublikowano 29 Września 2011 Opublikowano 29 Września 2011 Napisz jej smsa z zapytaniem o której kończy bo mówiła mi..ale zapomniałem Coś 15:40 .. jakoś takoś . juz niech cie moje esy do niej nie interesują :naughty: :naughty:
poziek Opublikowano 29 Września 2011 Opublikowano 29 Września 2011 Chyba w snach..i budzisz się ze swoim sflaczałym sucharem w dłoni Tak sobie tłumacz Sam zobaczysz jak wróci do domu, jest tak po mnie wycieńczona, że najwcześniej zakisisz za tydzień
moskal Opublikowano 29 Września 2011 Opublikowano 29 Września 2011 jest tak po mnie wycieńczona, że najwcześniej zakisisz za tydzień :polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi