Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

moskal

odbierz tą konsolę piczko

:decayed:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

moskal

jutro , nie mam czasu na pierdoły

Opublikowano

polecam - ciary gwarantowane :wink4:

Siatkarze- Echo

Młodzi są jeszcze.... doszlifują się i będzie mocna drużyna. :good: Byłem w spodku na memoriale i żal było patrzeć jak nic nie grali ;(

Opublikowano

Siatkarze- Echo

Młodzi są jeszcze.... doszlifują się i będzie mocna drużyna. :good: Byłem w spodku na memoriale i żal było patrzeć jak nic nie grali ;(

Co Ty bredzisz ? Kto ma się doszlifować ? Kurde liliput Ruciak ?

Opublikowano

Siatkarze- Echo

Czepiłeś się Ruciaka.... są inni jeszcze. Kubiak też ma tylko 191cm a jednak cwaniak boiskowy i walczak jak się patrzy. Nawet Uładzimir Alekno szukał sposobu na tego cwaniaka... fakt znalazł bardzo szybko :decayed:

Opublikowano

Siatkarze- Echo

Czepiłeś się Ruciaka.... są inni jeszcze. Kubiak też ma tylko 191cm a jednak cwaniak boiskowy i walczak jak się patrzy. Nawet Uładzimir Alekno szukał sposobu na tego cwaniaka... fakt znalazł bardzo szybko :decayed:

No widzisz, sam się zgadzasz. dla mnie to jest cud, że w takim składzie zdobyli medal :gwizdanie:

Opublikowano

Siatkarze- Echo

No widzisz, sam się zgadzasz. dla mnie to jest cud, że w takim składzie zdobyli medal :gwizdanie:

Ja też im nie wróżyłem sukcesu... zobacz po ile oni lat mają. Ile grają ze sobą..... najstarszy Gruszka i żygadło który nie rozgrywa jedynie robi rzemiosło w przeciętnym wykonaniu.

Opublikowano

Ja też im nie wróżyłem sukcesu... zobacz po ile oni lat mają. Ile grają ze sobą..... najstarszy Gruszka i żygadło który nie rozgrywa jedynie robi rzemiosło w przeciętnym wykonaniu.

Nie mają poweru fizycznego (poza Kurkiem i Bartmanem) żeby cokolwiek pograć z Brazylią. W ME moga sobie pykać ale MŚ czy IO to jest kicha z grochem w takim składem :wink4:

Opublikowano

Nie mają poweru fizycznego (poza Kurkiem i Bartmanem) żeby cokolwiek pograć z Brazylią. W ME moga sobie pykać ale MŚ czy IO to jest kicha z grochem w takim składem :wink4:

Dołączy reszta nieobecnych którzy nie byli na tych imprezach co były teraz :good:

Opublikowano

jak na ten skład który pojechał to wynik wręcz sensacyjny

to przyznają wszyscy, znawcy i nie-znawcy

jeśli trenerowi uda się poskładać i zgrać całą resztę z tymi, co grali, to może i coś z tego być

choć nie ukrywam, na Brazylię to paki nie ma i długo długo nie będzie

tak samo jak na Kubę i Włochów

ale jak widać, na ruskie tatałajstwo stykło :decayed:

Opublikowano

jak na ten skład który pojechał to wynik wręcz sensacyjny

to przyznają wszyscy, znawcy i nie-znawcy

jeśli trenerowi uda się poskładać i zgrać całą resztę z tymi, co grali, to może i coś z tego być

choć nie ukrywam, na Brazylię to paki nie ma i długo długo nie będzie

tak samo jak na Kubę i Włochów

Rosjanie stosują prosty wzór w siatkówce siła x ramię :decayed: To i tak tam się pozmieniało, bo przecież były takie zgrzyty w reprezentacji. Każdy chciał grać ale sam a nie zespołowo.

Z Brazylią jest jeden mały problem..... tam tą dwie szóstki, które mogą grać a Rezende ma jeszcze kolejkę dobrych graczy którzy w każdej chwili mogą zostać powołani do kadry.

Opublikowano

Wujek, słuchaj, jak cała reszta wróci do gry/formy (Winiarski, Wlazły, Pliński) to nadal będzie zbyt mało na Brazil :tongue4:

Wujek, znowu słuchaj, po prostu ruskie się wymęczyli w półfinale bardziej niż te nasze piździaki :wink4: I tyle :decayed:

Ja uważam, że jeżeli mamy wygrać na MŚ lub IO to trzeba mieć siłę fizyczną i warunki fizyczne. A wszelkie teksty typu; damy radę jak się zgrają to wynik nadmiernego ufania w zbawienie i Radio Maryja...

Buziaczki :naughty:

Opublikowano

Chyba ze wcześniej Drzyzga i ten drugi komentator zwolnią trenera :cool1:

Opublikowano

Siema :hi:

Opublikowano

Siema :hi: [br]Dopisany: 28 Wrzesień 2011, 07:19_________________________________________________

moskal

jutro , nie mam czasu na pierdoły

Obszyłeś sobie konsolę ? :kox:

Opublikowano

żenada

Opublikowano

przestańcie dramatyzować