poziek Opublikowano 18 Listopada 2011 Opublikowano 18 Listopada 2011 :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: to co kupujemy grupowo - kto się tym zajmie? No ja mam 2 ziomków chętnych, także można jeszcze chwile poczekać na odzew i kupię dla wszystkich
Wandej Opublikowano 18 Listopada 2011 Opublikowano 18 Listopada 2011 nie jedzie moze ktos na dniach do Radomia lub w strone Kielc ? ...bo szukam podwozki Ja Cie moge do Celestynowa zabrać
Flyer Opublikowano 18 Listopada 2011 Opublikowano 18 Listopada 2011 nie jedzie moze ktos na dniach do Radomia lub w strone Kielc ? ...bo szukam podwozki Ja Cie moge do Celestynowa zabrać troche nie po drodze
Nosfer Opublikowano 18 Listopada 2011 Opublikowano 18 Listopada 2011 :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: to co kupujemy grupowo - kto się tym zajmie? Może Malik ?
poziek Opublikowano 18 Listopada 2011 Opublikowano 18 Listopada 2011 :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: to co kupujemy grupowo - kto się tym zajmie? Może Malik ? Oooo ten właśnie
Buba Opublikowano 18 Listopada 2011 Opublikowano 18 Listopada 2011 Kur.wa właśnie się dowiedziałem że dzisiaj będę miał w domu 8 bab i będą lamentować nad rozstaniem 9-tej ze swoim chłopakiem aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :bla: :bla: :bla: :bla: :bla: :bla: :bla: :bla: :bla: :bla: :zemdlal: :zemdlal: :zemdlal: :zemdlal: :zemdlal: :zemdlal:
Reggi Opublikowano 18 Listopada 2011 Opublikowano 18 Listopada 2011 Kur.wa właśnie się dowiedziałem że dzisiaj będę miał w domu 8 bab i będą lamentować nad rozstaniem 9-tej ze swoim chłopakiem aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :bla: :bla: :bla: :bla: :bla: :bla: :bla: :bla: :bla: :bla: :zemdlal: :zemdlal: :zemdlal: :zemdlal: :zemdlal: :zemdlal: Nie zostaje Ci nic innego jak zaprosić kolegę który pocieszy 9 "wrota"
Góral.tz Opublikowano 18 Listopada 2011 Opublikowano 18 Listopada 2011 Kur.wa właśnie się dowiedziałem że dzisiaj będę miał w domu 8 bab i będą lamentować nad rozstaniem 9-tej ze swoim chłopakiem jak cię to męczy idz w ślady Bogusia i
HeresR32 Opublikowano 18 Listopada 2011 Opublikowano 18 Listopada 2011 :polew: ta bogus wyjasnil, tak po za tym to ta 9 ladnie ma w bani jak potrzbuje takiej ilosci doradcow wkoncu to jej typ czy calej dziewiatki
Buba Opublikowano 18 Listopada 2011 Opublikowano 18 Listopada 2011 Tomku nie zaczynaj wojny z przeciwnikiem z którym na starcie jesteś skazany na klęske. Kupiłem im 2 litry wódki. Powiedziałem że ma być cisza
HeresR32 Opublikowano 18 Listopada 2011 Opublikowano 18 Listopada 2011 Tomku nie zaczynaj wojny z przeciwnikiem z którym na starcie jesteś skazany na klęske. Kupiłem im 2 litry wódki. Powiedziałem że ma być cisza pewnie jeszcze ze dwie bedzie trzeba zmeczyc do tematu
Góral.tz Opublikowano 18 Listopada 2011 Opublikowano 18 Listopada 2011 Tomku nie zaczynaj wojny z przeciwnikiem z którym na starcie jesteś skazany na klęske. Kupiłem im 2 litry wódki. Powiedziałem że ma być cisza tyle wódki na marne, i tak będą gadać one wspólnie będą miały 18 ośrodków mowy, weź ty lepiej tą wódkę i na kampus przyjedź
Buba Opublikowano 18 Listopada 2011 Opublikowano 18 Listopada 2011 nie bądźmy rozrzutni. same sobie kupią.
Góral.tz Opublikowano 18 Listopada 2011 Opublikowano 18 Listopada 2011 nie bądźmy rozrzutni. same sobie kupią. tak czy siak powodzenia chłopie :naughty:
poziek Opublikowano 18 Listopada 2011 Opublikowano 18 Listopada 2011 Kur.wa właśnie się dowiedziałem że dzisiaj będę miał w domu 8 bab i będą lamentować nad rozstaniem 9-tej ze swoim chłopakiem aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :bla: :bla: :bla: :bla: :bla: :bla: :bla: :bla: :bla: :bla: :zemdlal: :zemdlal: :zemdlal: :zemdlal: :zemdlal: :zemdlal: DAWAJ ADRES :decayed: :decayed: :decayed:
Rekomendowane odpowiedzi