poziek Opublikowano 22 Listopada 2011 Opublikowano 22 Listopada 2011 Ale jedną butlę ja zawijam skoro mam popierdalać nakropkowany Nie pirdul, wtedy jest za***iście
MRoger Opublikowano 22 Listopada 2011 Opublikowano 22 Listopada 2011 ooo a tu wspaniały przykład tunningu łopaty Tak się pracuje w rosji (Russian workers)
moskal Opublikowano 22 Listopada 2011 Opublikowano 22 Listopada 2011 Ale jedną butlę ja zawijam skoro mam popierdalać nakropkowany nie wpierdalaj sie jak rozmawia krzyżak z tyfusem :naughty:
Reggi Opublikowano 22 Listopada 2011 Opublikowano 22 Listopada 2011 Ale jedną butlę ja zawijam skoro mam popierdalać nakropkowany nie wpierdalaj sie jak rozmawia krzyżak z tyfusem :naughty: Musze bo jeszcze zaczniecie się bratać, miłować i odwiedzać całymi rodzinami
moskal Opublikowano 22 Listopada 2011 Opublikowano 22 Listopada 2011 Musze bo jeszcze zaczniecie się bratać, miłować i odwiedzać całymi rodzinami własnie nie. Chodzi o to ,ze rasowy krzyzak baaardzo rzadko poświeca swój cenny czas na rozmowe z tyfusem wiec daj sie Łukaszowi w spokoju nacieszyc tą chwilą :naughty:
lukaszr Opublikowano 22 Listopada 2011 Opublikowano 22 Listopada 2011 moge nawet postawic 2x0,7 JD :naughty: :naughty: Przywieziesz sam czy mam gdzieś odebrać ?
poziek Opublikowano 22 Listopada 2011 Opublikowano 22 Listopada 2011 BUAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHAHAH :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
moskal Opublikowano 22 Listopada 2011 Opublikowano 22 Listopada 2011 Przywieziesz sam czy mam gdzieś odebrać ? powinienem sie zjawic niedługo na spocie a jesli nie to nie ma problemu , jak to mówi stare chińskie porzekadło ludowe : co sie odwlecze to nie uciecze
Buba Opublikowano 22 Listopada 2011 Opublikowano 22 Listopada 2011 widze że już od samego rana sobie słodzicie
Reggi Opublikowano 22 Listopada 2011 Opublikowano 22 Listopada 2011 Przywieziesz sam czy mam gdzieś odebrać ? powinienem sie zjawic niedługo na spocie a jesli nie to nie ma problemu , jak to mówi stare chińskie porzekadło ludowe : co sie odwlecze to nie uciecze wisisz mi jedną butelkę JD.. choooj .. może być Ballantines :decayed: :naughty: I bez wykrętów
Wandej Opublikowano 22 Listopada 2011 Opublikowano 22 Listopada 2011 Przywieziesz sam czy mam gdzieś odebrać ? powinienem sie zjawic niedługo na spocie a jesli nie to nie ma problemu , jak to mówi stare chińskie porzekadło ludowe : co sie odwlecze to nie uciecze wisisz mi jedną butelkę JD.. choooj .. może być Ballantines :decayed: :naughty: I bez wykrętów Wykrakałem
Flyer Opublikowano 23 Listopada 2011 Opublikowano 23 Listopada 2011 a propos barborki - na Karowej jestem na 100% (prawdopodobnie z kumplem) - Poziek kupujesz w koncu bilety ?
poziek Opublikowano 23 Listopada 2011 Opublikowano 23 Listopada 2011 a propos barborki - na Karowej jestem na 100% (prawdopodobnie z kumplem) - Poziek kupujesz w koncu bilety ? Rozumiem, że dla Ciebie nie kupować
Flyer Opublikowano 23 Listopada 2011 Opublikowano 23 Listopada 2011 a propos barborki - na Karowej jestem na 100% (prawdopodobnie z kumplem) - Poziek kupujesz w koncu bilety ? Rozumiem, że dla Ciebie nie kupować kupowac
Rekomendowane odpowiedzi