artur23232323 Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 juz napisalem do niego dzieki za pomoc narka ide do pracy bo wojne wywolam jeszcze
krzyniek Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 powiedzieć co kupić mogę, podpiąć Ci nie podepnę bo sam u siebie sobie podpinam już parę miesięcy i jakoś mi się nie chce,licznik mam w szafce manetkę zamontowaną w samochodzie kostkę w schowku ale lenia mam i nie podpinam. lenia masz .... to przyjedź i Ci podłącze
Góral.tz Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 powiedzieć co kupić mogę, podpiąć Ci nie podepnę bo sam u siebie sobie podpinam już parę miesięcy i jakoś mi się nie chce,licznik mam w szafce manetkę zamontowaną w samochodzie kostkę w schowku ale lenia mam i nie podpinam. lenia masz .... to przyjedź i Ci podłącze ta i mnie jakimś tegorocznym bimbrem upoisz i będę spał w bagażniku będziesz na spocie?
krzyniek Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 powiedzieć co kupić mogę, podpiąć Ci nie podepnę bo sam u siebie sobie podpinam już parę miesięcy i jakoś mi się nie chce,licznik mam w szafce manetkę zamontowaną w samochodzie kostkę w schowku ale lenia mam i nie podpinam. lenia masz .... to przyjedź i Ci podłącze ta i mnie jakimś tegorocznym bimbrem upoisz i będę spał w bagażniku chciałbyś ale nawet kropelki Ci nie dam
Góral.tz Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 powiedzieć co kupić mogę, podpiąć Ci nie podepnę bo sam u siebie sobie podpinam już parę miesięcy i jakoś mi się nie chce,licznik mam w szafce manetkę zamontowaną w samochodzie kostkę w schowku ale lenia mam i nie podpinam. lenia masz .... to przyjedź i Ci podłącze ta i mnie jakimś tegorocznym bimbrem upoisz i będę spał w bagażniku chciałbyś ale nawet kropelki Ci nie dam o ty ..... a już się pakowałem
krzyniek Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 powiedzieć co kupić mogę, podpiąć Ci nie podepnę bo sam u siebie sobie podpinam już parę miesięcy i jakoś mi się nie chce,licznik mam w szafce manetkę zamontowaną w samochodzie kostkę w schowku ale lenia mam i nie podpinam. lenia masz .... to przyjedź i Ci podłącze ta i mnie jakimś tegorocznym bimbrem upoisz i będę spał w bagażniku chciałbyś ale nawet kropelki Ci nie dam o ty ..... a już się pakowałem jak nie przyjedziesz na krzywy ryj to może coś się pomyśli
artur23232323 Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 krzynek to ja przyjade ze swoim bimbrem ja kupie wszystko skoro sie znasz kasiore mam chetnie sie dogadam z toba
Góral.tz Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 jak nie przyjedziesz na krzywy ryj to może coś się pomyśli no nie ja na krzywy ryj :foch: :foch: :foch: :foch: :foch: i wiesz co zawsze mam jakiegoś cukierka w schowku ale teraz to Ci na pewno nie dam
Reggi Opublikowano 30 Listopada 2011 Opublikowano 30 Listopada 2011 mosklala wypowiedzi nie licz... on tak ma -skrzywiony jest i już zamknij morde
Hugo Opublikowano 30 Listopada 2011 Opublikowano 30 Listopada 2011 Witam Zapraszamy do zamawiania kalendarzy klubowych na rok 2012 Wszystkie informacje są tutaj http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=232338.0 Pozdrawiam
AndyN Opublikowano 30 Listopada 2011 Opublikowano 30 Listopada 2011 A propos Barbórki: http://www.sport.pl/moto/51,123372,10729155.html?i=0
ono Opublikowano 30 Listopada 2011 Opublikowano 30 Listopada 2011 Andy , ty sie kuuurwa webasto zajmij a nie d*py w głowie .
PIXI Opublikowano 30 Listopada 2011 Opublikowano 30 Listopada 2011 Ale qrrwa mać postów nayebane :polew: Co do qrwy nędzy sie dzieje na Warszawskich ... a o spotach to nawet nie wspomnę
Nosfer Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Ale qrrwa mać postów nayebane :polew: Co do qrwy nędzy sie dzieje na Warszawskich ... a o spotach to nawet nie wspomnę Trzeba dzieci bawić :polew: I Battlefield 3 wyszedł więc nie dziw się [br]Dopisany: 01 Grudzień 2011, 08:40_________________________________________________ Siema pyrdku
Rekomendowane odpowiedzi