pelo99 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Jeśli tylko temat jest w nieodpowiednim miejscu proszę o przeniesienie. Poszukuję osłony do mojego Audi A4 B5 1995r - chodzi o osłonę która oddziela kabinę z grodzią silnikową. To jest to miejsce w którym mamy bezpieczniki i akumulator. Sprawa przedstawia się tak, że nie mam pojęcia czy ta osłona występowała w tych rocznikach. Jeśli nie występowała w tych rocznikach to czy podejdzie od świeższych A4 rocznikowo (polifty) bo w nich już chyba były. I oczywiście jeśli by ktoś mógł zapodać linka do allegro, bo sam nie mogę wyczaić w jakim dziale szukać takich osłon ... z góry dziękuje za pomoc nowicjuszowi ...
przemciotorun Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 nie wystepowala w tym roczniku.... trzeba przelozyc cale podszybie z polifta, 2 odrzutniki wody i dopiero potem zlozyc ta oslone, na allegro czesto ta elementy sa duzo drozsze niz w aso, [br]Dopisany: 17 Kwiecień 2011, 11:42_________________________________________________http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=70625.0;highlight=podszybie
pelo99 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2011 dzienx za odpowiedź kolego, także chyba sobie odpuszczę chyba szkoda będzie wydatku ...
tomaszstn Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Ja też się zastanawiałem nad tym ale również odpuściłem. Zastanawiam się tylko czy nie dałoby się jakoś tego dorezać do wersji przed liftem. Może ktoś kto ma taką osłonę sprawdzi jakby to wyglądało przykładając do przedlifta. Można by było delikatnie coś tam przyciąć lub ewentualnie dorobić jakieś mocowania.
Armi Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Kompletne podszybie z poliifta na szrotach kosztuje 100zł :gwizdanie: Trzeba tylko dobrze poszukać.
tomaszstn Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Opublikowano 18 Kwietnia 2011 A oprócz tej poziomej nakładki co jeszcze trzeba wsadzić? Wydaje mi się że jeszcze tą część co jest na te śmieszne kołki przykręcana zaraz pod przednią szybą, ale np jeśli chodzi o obudowę filtra kabinowego to nie trzeba zmieniać? Co z ramieniami wycieraczek? Stare mogą zostać?
przemciotorun Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Kompletne podszybie z poliifta na szrotach kosztuje 100zł :gwizdanie: Trzeba tylko dobrze poszukać. a na allegro 300-400
Nosfer Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Kompletne podszybie z poliifta na szrotach kosztuje 100zł :gwizdanie: Trzeba tylko dobrze poszukać. a na allegro 300-400 Nowe w ASO po ok. 90-100zł, lewa i tyle samo prawa strona. --> http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=70625.0;highlight=podszybie
Rekomendowane odpowiedzi