Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AJM] Szafa|body rs4|GTB2056|zawieszenie KW/hamulce 345/325|rotor r19 9j et33 - Sprzedana!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ten co te koła zmienia :Pjak skarpetki :)...

Skarpetki rzadziej zmienia :grin:

Opublikowano
a gdzie koła które były wcześniej ?? :D czy ty 2 komplety masz :P :P

Poszły w świat:wink: zresztą na te już też mam kupca i w przyszłym tyg. się ich pozbywam :wink: i szukam jakiś 3tlg w 18, najlepiej artec turbo:kox:

http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/s720x720/548848_377955648930480_411615865_n.jpg

http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/s720x720/8070_377955735597138_1657802697_n.jpg

masz jakies gumy w sprezynach czy moze tak twarde amory, bo nie wierze ze nie przyciera

Opublikowano

gdzie wlepy ?:whistling:

Opublikowano

Wyszły z mody:wink: moze to i lepiej, dać jedną fajna zamiast 15 spotykanych na seryjnych golfach:kwasny:

Opublikowano
  • Autor

Poszły w świat:wink: zresztą na te już też mam kupca i w przyszłym tyg. się ich pozbywam :wink: i szukam jakiś 3tlg w 18, najlepiej artec turbo:kox:

http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/s720x720/548848_377955648930480_411615865_n.jpg

http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/s720x720/8070_377955735597138_1657802697_n.jpg

masz jakies gumy w sprezynach czy moze tak twarde amory, bo nie wierze ze nie przyciera

Mam wrzucone odboje z golfa po 2 szt :wink:

Wyszły z mody:wink: moze to i lepiej, dać jedną fajna zamiast 15 spotykanych na seryjnych golfach:kwasny:

Dokładnie, ma być simply clean:kox:

Opublikowano

Mega ładny avancik:wink:

Opublikowano

poka jakie to i co jest beton??
Opublikowano
  • Autor

poka jakie to i co jest beton??

Mrogal coś takiego jak te dłuższe, mam pocięte na kawałki i zakładam w razie potrzeby:naughty: Standard mam 2 odboje założone 2, jak pakuje komplet dokładam po jednym odboju:decayed: Jest sztywno ale nie ma źle, moim zdaniem idealnie:kox:

2345570992

Opublikowano

no teraz z tyłu jest szeeeeroooko :decayed: tylko klapę rezaj pod usa, bo z us blachą i euro klapą średniawka jest :wink:

Opublikowano
no teraz z tyłu jest szeeeeroooko :decayed: tylko klapę rezaj pod usa, bo z us blachą i euro klapą średniawka jest :wink:

jest wlasnei jak w ameryce, amerole jak robia? kupuja rarytasna europa klape i sadzaja swoja blache na odwrot niz my :decayed:

Opublikowano
  • Autor

jest wlasnei jak w ameryce, amerole jak robia? kupuja rarytasna europa klape i sadzaja swoja blache na odwrot niz my :decayed:

Dokładnie:decayed: NIc z tyłu nie kombinuje pasuje mi tak jak jest, może kiedyś wpadnie dokładka z parktronikiem i grubsze kolanka z wydechu a narazie przód będzie wygładzony i może zespawam dokładkę z zderzakiem i tyle:wink: W przyszłym tyg pokombinuje z negatywem na tyle i jak będzie dobrze koła zostaną, jak nie to zabierze je znajomy i szukam artec-ów:naughty:

Opublikowano

Dokładnie:decayed: NIc z tyłu nie kombinuje pasuje mi tak jak jest, może kiedyś wpadnie dokładka z parktronikiem i grubsze kolanka z wydechu a narazie przód będzie wygładzony i może zespawam dokładkę z zderzakiem i tyle:wink: W przyszłym tyg pokombinuje z negatywem na tyle i jak będzie dobrze koła zostaną, jak nie to zabierze je znajomy i szukam artec-ów:naughty:

134339IMG46512vi.jpg

nie ogarniam tego stylu :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Widzisz Ty wolisz ogarnąć us klapę a ja na Twoim miejscu wolałbym kupić niższe opony i odpowiednio posadzić auto by wyglądało:decayed: każdy ma inne zboczenia:wink:

Opublikowano
Widzisz Ty wolisz ogarnąć us klapę a ja na Twoim miejscu wolałbym kupić niższe opony i odpowiednio posadzić auto by wyglądało:decayed: każdy ma inne zboczenia:wink:

takie cuda dopiero na kolejny sezon, chyba że w tym roku jeszcze trafię szóstkę w totka :decayed:

Opublikowano

daj info na PW za ile opylasz

a co do artec'ow to ja ich szukam już od kilku miesięcy bo takie sobie wymarzyłem jako następne:decayed:

ps: zostało ci coś w domu tej czerwonej folii na lampy? jeśłi tak to chętnie bym odkupił:whistling:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Dobra odświeżę troche temat, znalazłem kilka fotek z Raceism Event:wink:

raceism3.jpg

img0727copy.jpg

img0707copy.jpg

24377543006350702425816.jpg

19482237795276893076820.jpg

Później był mały unfall przy powrocie i skończyło się to tak:facepalm:

20120625152934.jpg

Przy spotkaniu z niedużym garbem na ulicy poddała się miska, na szczęście stało się to już 50m od domu:whistling: Udało się całkiem szybko kupić miskę od kolegi DudsA4, nowy olej od Dzika i auto znów zaczęło połykać kilometry:kox: A teraz zapowiedź sesji jaka odbyła się wczoraj niedaleko mnie, reszta fotek wkrótce:wink:

rig-1-full-m.jpg

Opublikowano

za***iste te opony:naughty:

Opublikowano

Szafa przy obecnym setupie jak załadujesz komplet ludzi na tył to obciera Ci? Da rade w ogóle przy obciazeniu szybko jeżdzić:eusathink:

Fotki miazga, dawaj cos w kalendarz:kox:

Opublikowano
  • Autor
Szafa przy obecnym setupie jak załadujesz komplet ludzi na tył to obciera Ci? Da rade w ogóle przy obciazeniu szybko jeżdzić:eusathink:

Fotki miazga, dawaj cos w kalendarz:kox:

Kowi czasami się zdarzy że wsiądą na pokład 4 osoby i da rade jechać ale przyciera:kox: Ale najczęściej jeżdżę sam lub z moją 2 połówką i tylko czasami przytrze na jakiś hopach:decayed: za***rdalać da rade ale wtedy trzeba mieć wzmożoną uwagę na ulicę czy jakiś garb nie wyrasta przed autem:decayed: A do kalendarza wyślę na wrzesień czy październik bo wcześniej nie mogę:wink: