Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AJM] Szafa|body rs4|GTB2056|zawieszenie KW/hamulce 345/325|rotor r19 9j et33 - Sprzedana!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szafa, masz jakieś foto typowo od "d*py strony" ? jestem ciekawy jak to stroi na szerkość od tyłu :kox::kox::kox: nie mogę się napaczeć na te foty z raceism :grin:

Opublikowano
  • Autor

Niestety, jedyne foty od d*py strony jakie mam to były już w tym wątku, tak centralnie nie mam:kwasny:

24377543006350702425816.jpg

Opublikowano

Swietny ten furacz.

Tak sie napalilem ze zaczołem juz alumow szukac :slina:

Opublikowano

Ogarnął byś pierwszy wątek, bo auto kilka transformacji już przeszło :decayed: RH, Roti, teraz OZy :kox:

Opublikowano
Ogarnął byś pierwszy wątek, bo auto kilka transformacji już przeszło :decayed: RH, Roti, teraz OZy :kox:

1.Jesli to domnie to ogarnalem lecialem od poczatku.

2.W dziale poka swoje fele tez kolega zaprezentowal dotychczasowe alusy..

Opublikowano
  • Autor
Swietny ten furacz.

Tak sie napalilem ze zaczołem juz alumow szukac :slina:

Dzięki :) Teraz jest dobry czas na szukanie bo większość zmienia felgi po sezonie, także pwoodzenia:wink:

Spoko Junior ogarnie się :decayed: Może dziś wieczorem znajdę chwile i się pobawie:wink: A w krótce kolejne zmiany i kolejne koło wyląduje na aucie:naughty: Ale narazie nie zapeszam:wink:

Opublikowano

elegancko :wink: napatrzyłem się u Ciebie i u mnie też będą zmiany. Uznałem że profil 40 jest NIEDOPUSZCZALNY :grin:

Opublikowano
elegancko :wink: napatrzyłem się u Ciebie i u mnie też będą zmiany. Uznałem że profil 40 jest NIEDOPUSZCZALNY :grin:

jeszcze zmienisz zdanie:grin:

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Odśnieżyłbyś :decayed:

Opublikowano
  • Autor

hehe spoko na wiosne będzie sesja i wymienie wszystkie mody jakie przez zime doszły:decayed: Narazie moge napisać że elementy obszyte przez Twoje zwinne rączki są naprawdę świetne:slina: Myślałem że po montażu nikt nie zauważy drobnej zmiany a tu od razu po wejściu zachwalają :kox: Dzięki Ragga za wspaniałą robotę:wink: Mam nadzieję że za jakiś czas uda mi się Ciebie jeszcze nakłonić na dekory w skórze:naughty:

Opublikowano

Zwinne rączki ma co?? :naughty::naughty:

Opublikowano

Kolego SZAFA szukam teraz taki alu jak miales na poczatku zw3 i powiedz mi jakie parametry najlepsze do avanta

Opublikowano

Przyjedź do Bukowiny to Ci tymi zwinnymi rączkami ucho wykręcę :grin::decayed:

Opublikowano
Kolego SZAFA szukam teraz taki alu jak miales na poczatku zw3 i powiedz mi jakie parametry najlepsze do avanta

Wiem kto takie sprzedaje:decayed: Mam na sprzedaż zestaw 8.5j i 9j + dystanse + śruby:wink:

---------- Post dopisany at 12:43 ---------- Poprzedni post napisany at 12:41 ----------

Przyjedź do Bukowiny to Ci tymi zwinnymi rączkami ucho wykręcę :grin::decayed:

A jak gałe (biegów) zrobi tymi rączkami to już w ogóle raj:decayed::decayed::decayed::decayed:

Opublikowano

Pisz domnie co i jak

Opublikowano

A jak gałe (biegów) zrobi tymi rączkami to już w ogóle raj:decayed::decayed::decayed::decayed:

Czekaj..od dziś liczę Ci obszywanie w funtach brytyjskich :evil:

Opublikowano
  • Autor

Gałka w wykonaniu Ragi to poezja dla zmysłów:grin:

Opublikowano

Jak Ragga zrobi gałę to nie ma przebacz :grin:

Opublikowano

Kurfa..muszę podnieść cenę na TE elementy to będzie mniejsza brecha :naughty::naughty: A jak komuś nie będzie pasować to se kupi "skórę na gałkę " na allegro :kox::banan:

Opublikowano
Kurfa..muszę podnieść cenę na TE elementy to będzie mniejsza brecha :naughty::naughty:

No no szanuj się Ragga, bo nie dość że gała dobrze zrobiona to za pół darmo:whistling::decayed: