piobo500 Opublikowano 1 Stycznia 2008 Opublikowano 1 Stycznia 2008 Mam pytanie, czy światła drogowe powinny świecić razem z światłami mijania czy u mnie sie coś pokićkało w elektryce? I jeszcze jedno, nie działa "blinda" czy spalił sie przekaznik czy moze to byc usterka mechaniczna? Pozdrawiam!
mateogda Opublikowano 1 Stycznia 2008 Opublikowano 1 Stycznia 2008 czy światła drogowe powinny świecić razem z światłami mijania Zależy jakie lampy są w twoim A4. W reflektorze z żarówką H4 świecą się naprzemiennie. W pozostałych (chyba wszystkich wersjach) czyli 2xH7 itd. świecą jednocześnie.
Gość spedyt Opublikowano 1 Stycznia 2008 Opublikowano 1 Stycznia 2008 I jeszcze jedno, nie działa "blinda" czy spalił sie przekaznik czy moze to byc usterka mechaniczna? Usterka w przełączniku przy kierownicy http://www.a4-klub.pl/smf/index.php/topic,18542.0.html
ROGER Opublikowano 1 Stycznia 2008 Opublikowano 1 Stycznia 2008 bynajmniej u mnie świecą naprzemiennie a mam leflektory z żarówkami 2xH7 :a4fan:a lampy BOSCHA
dark79 Opublikowano 1 Stycznia 2008 Opublikowano 1 Stycznia 2008 no to ktos zmienial lampy po dzwonie z Valeo na Boscha
piobo500 Opublikowano 1 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2008 Tak mam 2xH7. Po zdjeciu poduszki i kierownicy to pewnie trzeba będzie wykasować w kompie błąd poduszki czy da sie sciagnac bez rozpinania kabli. Dzieki za odpowiedzi, spróbuje cos pogrzebac.
mateogda Opublikowano 1 Stycznia 2008 Opublikowano 1 Stycznia 2008 pewnie trzeba będzie wykasować w kompie błąd poduszki czy da sie sciagnac bez rozpinania kabli Nie włączaj stacyjki na rozłączonej poduszce to błędu nie złapie, a najlepiej odłącz aku.
Rekomendowane odpowiedzi