Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Wszystko o Pakietach S LINE S4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ludzie czytajcie ze zrozumieniem, gosciu z linku zaklada dokladke ultrasport, a ja chce zalozyc ori dokładke s line sciągniętą z ori zderzaka s linowego, wyjąć zwykłą dokładkę z zwykłego zderzaka , potem zdjąć z ori slinowego zderzaka ori dokładkę i zalożyć ją do mojego zderzaka. Czy zaczepy, zatrzaski są takie same i zakłada sie bez rzeźby. ????????

Opublikowano

ludzie czytajcie ze zrozumieniem, gosciu z linku zaklada dokladke ultrasport, a ja chce zalozyc ori dokładke s line sciągniętą z ori zderzaka s linowego, wyjąć zwykłą dokładkę z zwykłego zderzaka , potem zdjąć z ori slinowego zderzaka ori dokładkę i zalożyć ją do mojego zderzaka. Czy zaczepy, zatrzaski są takie same i zakłada sie bez rzeźby. ????????

z tego co pamietam w USA ultra sport = europa S-line

i wszystko pasuje :)

Opublikowano

ale trzeba rzeźbić tak.? Najprościej byłoby założyć cały zderzak s line , jest taki tylko , że nie ma sprysków ,stąd moje pytnia

Opublikowano

ale trzeba rzeźbić tak.? Najprościej byłoby założyć cały zderzak s line , jest taki tylko , że nie ma sprysków ,stąd moje pytnia

co to znaczy rzeżbić :) Ja tak zakładałem i bez problemów.Podcinasz tylko środkowe mocowania tam gdzie jest ktatka.15 min.roboty.A tak to pasuje bez problemu.Wszystkie zaczepy są takie same.[br]Dopisany: 17 Listopad 2008, 09:51_________________________________________________nawet nie trzeba robic tak jak na linku.Można mniej wyciąc :)

Opublikowano

waski a mozesz wrzucic jakies fotki z twojej roboty.ja caly czas szukam zderzaka przedniego s-line ze spryskiwaczami i nie moge znalezc.znalazlem jeden i gosciu chce 1800zl!!!!!!!!!czy ta dokladka pasuje napewno?????widzialem na zdjeciach ze jakies opaski plastikowe koles tam zakladal???i jeszcze jedno pytanko czy belka i spryski ze zwyklego zderzaka napewno pasuja to s-line???

Opublikowano

co to znaczy rzeżbić :) Ja tak zakładałem i bez problemów.Podcinasz tylko środkowe mocowania tam gdzie jest ktatka.15 min.roboty.A tak to pasuje bez problemu.Wszystkie zaczepy są takie same.[br]Dopisany: 17 Listopad 2008, 09:51_________________________________________________nawet nie trzeba robic tak jak na linku.Można mniej wyciąc :)

dzieki , własnie tak wyczerpującej odpowiedzi oczekiwałem .

Opublikowano

dzis zadzwonilem do aso zapytac sie o ceny czesci do pakietu s-line:

dokladka przod -432zl

dokladka tyl -666zl

kratki boczne 2x80zl

grill -380zl

listwy przod 2x320zl

listwy tyl 2x300zl

co razem daje 2878.Mozliwy rabat do 7%

Opublikowano

no to nie jest jeszcze tak źle :P

Opublikowano

listwy przod 2x320zl

listwy tyl 2x300zl

wszystko rozumiem, tylko o jakie listwy chodzi dokładnie?

Opublikowano

aha zapomnialem jeszcze

lotka na klape jakies 1200zl :gwizdanie:[br]Dopisany: 19 Listopad 2008, 15:53_________________________________________________chodzi o listwy dolne na drzwiach

Opublikowano

ja z kolei szukam samej dokladki s line i poki co nic nie ma a jak jest to jakis szaleniec chcial za sama dokladke 600 zl :polew:

gril srodkowy w aso 380 zl a dokladka 420zl

czy oni sa normalni? :wallbash:

Opublikowano

ja z kolei szukam samej dokladki s line i poki co nic nie ma a jak jest to jakis szaleniec chcial za sama dokladke 600 zl :polew:

No niestety. Środkowy grill jest najcięższy do przełknięcia. I niestety nie do upolowania na aukcjach.

Opublikowano

dzis zadzwonilem do aso zapytac sie o ceny czesci do pakietu s-line:

dokladka przod -432zl

dokladka tyl -666zl

kratki boczne 2x80zl

grill -380zl

listwy przod 2x320zl

listwy tyl 2x300zl

co razem daje 2878.Mozliwy rabat do 7%

ja dam 15 % :gwizdanie:[br]Dopisany: 20 Listopad 2008, 08:34_________________________________________________

waski a mozesz wrzucic jakies fotki z twojej roboty.ja caly czas szukam zderzaka przedniego s-line ze spryskiwaczami i nie moge znalezc.znalazlem jeden i gosciu chce 1800zl!!!!!!!!!czy ta dokladka pasuje napewno?????widzialem na zdjeciach ze jakies opaski plastikowe koles tam zakladal???i jeszcze jedno pytanko czy belka i spryski ze zwyklego zderzaka napewno pasuja to s-line???

http://www.audizine.com/forum/showthread.php?t=122430[br]Dopisany: 20 Listopad 2008, 08:35_________________________________________________

tak często jest :) ludzie płacą za nie wiedzę

Opublikowano

Zadam pytanie nad ktorym nigdy nie myslalem-czy zderzak z dokladka s-line bedzie nizszy od "zwyklego" zderzaka tzn mam na mysli sam przod zderzaka.W zwyklym jest on taki ukosny ku tylowi a s line jest prosty na calej dlugosci.Ma to duze znaczenie przy dojezdzaniu do kraweznikow bo zwykla dokladka raczej nie ucierpi gdy kraweznik wchodzi pod nią a s line oprze sie o kraweznik i ..trach :wallbash: dobrze mysle ?Jest s line nizszy czy taki sam bo patrzac na wysokosc kratek to powinien byc i wiele nizszy.

Opublikowano

No tak proste ,szerszy o szerokość kratek :)

Opublikowano

do diaska :D

ok wiec mam kolejny pomysl.Troche smieszny ale moze dzialac.Mam ori parktronic przod tyl.Daloby rade kupic czujnik tak jak jest ori w zderzaku podpiac sie pod ktorys nich i zamontowac taki czujnik pod dokladka ? :kox: bedzie to dzialac ?

http://allegro.pl/item479656203_audi_a3_a4_a6_a8_czujnik_cofania_parkowania_pdc.html

Opublikowano

ok wiec mam kolejny pomyśl.Trochę smieszny ale moze dzialac.Mam ori parktronic przod tyl.Daloby rade kupic czujnik tak jak jest ori w zderzaku podpiac sie pod ktorys nich i zamontowac taki czujnik pod dokladka ? :kox: bedzie to dzialac ?

http://allegro.pl/item479656203_audi_a3_a4_a6_a8_czujnik_cofania_parkowania_pdc.html

Tylko po co :mysli:

mam już rok i nic się nie dzieje :) i autko obniżone

Opublikowano

ok wiec mam kolejny pomyśl.Trochę smieszny ale moze dzialac.Mam ori parktronic przod tyl.Daloby rade kupic czujnik tak jak jest ori w zderzaku podpiac sie pod ktorys nich i zamontowac taki czujnik pod dokladka ? :kox: bedzie to dzialac ?

Tylko po co :mysli:

mam już rok i nic się nie dzieje :) i autko obniżone

Tez mam autko obnizone seryjnie i jednak wole dmuchac na zimne i jesli tylko sie da zrobic to co napisalem wyzej.U mnie sa rozne krawezniki a nie mam ochoty na nowo uczyc sie innej wysokosci zderzaka.Wiec jak?Wypali ten pomysl z czujnkiem ?

Opublikowano

Wypali ten pomysl z czujnkiem ?

eee.... dziwny ten pomysł z czujnikiem... :confused4:

Opublikowano

Wypali ten pomysl z czujnkiem ?

eee.... dziwny ten pomysł z czujnikiem... :confused4:

Nie pytalem czy pomysl jest dziwny tylko czy to bedzie dzialac.

Bezsensowne nabijanie postow.

ps.zobacz sobie gdzie projektanci audi r8 umiescili czujniki z przodu...ciekawe czy tez to uznasz za dziwny pomysl :wallbash: