Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Wszystko o Pakietach S LINE S4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Za tą cenę(1200zł) kupiłem kompletny przód S4 (kratki ,środkowy grill, górny grill, halogeny , belka , spryski :) czyli za 600zł będzie ciężko skompletować cały przód :cool1: a tył cena norma 600zł czy to taka okazja to wątpię :hi:

to znajdź przedni i tylni zderzak w tej cenie :gwizdanie:

Mówisz i masz :gwizdanie:

http://moto.allegro.pl/item796613637_audi_s4_8e_01_04_zderzak_przod.html

http://moto.allegro.pl/item791264616_audi_a4_s4_kombi_avant_8e9_zderzak_tyl_tylny.html

Ten tylni troszkę dotarty ale cena dobra. Była aukcja za 550zł ale widzę ze się skończyła.

komplet za tysiaka w stanie tragicznym :gwizdanie: no a przecież jest ich na pęczki i za 1200 to nie jest dobra cena :wink4:

Opublikowano

Ja przedni widze w stanie idealnym :naughty: fakt tył jest zdezelowany ale był ostatnio za 550zł :rolleyes: też idealny :) więc okazje są :hi:

Opublikowano

Ja przedni widze w stanie idealnym :naughty: fakt tył jest zdezelowany ale był ostatnio za 550zł :rolleyes: też idealny :) więc okazje są :hi:

no ale prócz tego co pokazałes ( stan dramat tylniego ) to gdzie te okazje ?

Okazją jest samo to ze ktoś chce sprzedac zderzaki z S4 za rozsądne pieniadze ( czyli 1,2 tys ) :gwizdanie: ale widze ze nie zakumałes OCB :wink4:

Opublikowano

no ale prócz tego co pokazałes ( stan dramat tylniego ) to gdzie te okazje ?

Okazją jest samo to ze ktoś chce sprzedac zderzaki z S4 za rozsądne pieniadze ( czyli 1,2 tys ) :gwizdanie: ale widze ze nie zakumałes OCB :wink4:

To chyba Ty masz problem za kumaniem OCB :decayed: jak pisze że był ostatnio tył idealny za 550zł i przód nadal jest za 600zł więc wychodzi Twoja rosądna cena 1200zł :rolleyes: nawet 1150 zł :naughty:

I był nawet za 400zł http://www.allegro.pl/item767501184_zderzak_audi_a4_8e_s4.html :gwizdanie:

Opublikowano

To chyba Ty masz problem za kumaniem OCB :decayed: jak pisze że był ostatnio tył idealny za 550zł i przód nadal jest za 600zł więc wychodzi Twoja rosądna cena 1200zł :rolleyes: nawet 1150 zł :naughty:

Przeczytaj sobie jeszcze raz to co napisałes i calą rozmowę bo chyba Ci sie coś pomyliło...............

A problem dobrze wiemy że masz Ty :cool1: i hamuj bajere następnym razem :evil:

Opublikowano

Dziewczyny. Pogryźcie sie na PW, a tutaj proszę merytorycznie o pakietach S4 - S Line :hi:

Opublikowano

Dziewczyny. Pogryźcie sie na PW, a tutaj proszę merytorycznie o pakietach S4 - S Line :hi:

tutaj to trzeb zarobić porządek bo zrobił się totalny burdelik i nie wiadomo już ocb :decayed:

Opublikowano

tutaj to trzeb zarobić porządek bo zrobił się totalny burdelik i nie wiadomo już ocb :decayed:

Ciekawe, gdzie są "zieloni" :gwizdanie:

:polew:

Opublikowano

dokładnie - bo bez sensu żebym zupełnie ZAMYKAŁ :decayed:

Opublikowano

Panowie ma ktoś fotkę takiego elementu :

8ED071640 9AX

podobno to spojler na tył klapy s-line ale nie za bardzo wiem jak to wyglada w realu a facjio to ferujacy nie ma zadnych fotek.

Opublikowano

Przeczytaj sobie jeszcze raz to co napisałes i calą rozmowę bo chyba Ci sie coś pomyliło...............

A problem dobrze wiemy że masz Ty :cool1: i hamuj bajere następnym razem :evil:

Nie robię bajery tylko przedstawiam fakty z aukcji :naughty: (misiu :decayed: )

sorry za OT.

(nie mam żadnego problemu )

Opublikowano

panowie mam propozycję ponieważ wiele osób reza u siebie pakiet s-line często szukają o tym informacji. Jak łatwo zauważyć większość topiców o tym jest zaśmiecona OT ma niewspółmiernie wiele stron w stosunku do treści. Może by zrobić jakiś jeden czysty przyklejony temat, gdzie zawierały by się podstawowe dane; co gdzie pasuje jakie są numery ET'ki listew dokładek itp. zawrzeć tam montaż (są tutoriale) było by to niezmiernie pomocne. Można podzielić na B6 i B7. Czy ktoś myśli podobnie? może ktoś jest chętny kto się tym zajmował (rezał u siebie)?

sorry za OT

Opublikowano

panowie mam propozycję ponieważ wiele osób reza u siebie pakiet s-line często szukają o tym informacji. Jak łatwo zauważyć większość topiców o tym jest zaśmiecona OT ma niewspółmiernie wiele stron w stosunku do treści. Może by zrobić jakiś jeden czysty przyklejony temat, gdzie zawierały by się podstawowe dane; co gdzie pasuje jakie są numery ET'ki listew dokładek itp. zawrzeć tam montaż (są tutoriale) było by to niezmiernie pomocne. Można podzielić na B6 i B7. Czy ktoś myśli podobnie? może ktoś jest chętny kto się tym zajmował (rezał u siebie)?

sorry za OT

dla mnie bomba :)

Opublikowano

sorry za OT

dla mnie bomba :)

tez jestem za tym :)

Opublikowano

no to może zaczniemy?

podawajmy tu podstawowe dane nr et a później zbierzemy to do jednego wątku

chyba, że zaczniemy nowy wątek?

na początek może podam kilka numerów ET do B7

części zderzaka

8E0 807 105 F nakładka zderzaka s-line ze spryskami, bez pdc

8E0 807 681 F 01C kratka wlotu powietrza strona lewa

8E0 807 682 F 01C kratka wlotu powietrza strona prawa

8E0 853 651 M 1QP grill szary

8E0 853 651 M VMZ grill czarny

8E0-955-101-E sprysk lewy

8E0-955-102-F sprysk prawy

8E0 807 110 B dokłdka przód

8E0-807-682-C-01C kratka boczna(prawa)

8E0-807-681-C-01C kratka boczna(lewa)

8E9 807 521 G dokładka tył

Listwy boczne:

8E0 853 969 D (lewy tył)

8E0 853 970 D (prawy tył)

8E0 853 960 C (prawy przód)

8E0 853 959 C (lewy przód)

Spojler klapy:

8E9 827 933 C

Grill:

8E0 807 647 B 3SR

listwa s-line zderzaka tylnego (

8E0 807 521 B

8E0 807 521 H podwujny diesel

8E0 807 521 M

tutorial jak zdjąć zderzak http://www.audizine.com/forum/showthread.php?t=234131 (znaleziony w którymś wątku malika)

Opublikowano

mówicie i macie :gwizdanie: ( juz jakiś czas temu mialem sie tym zajac ale brakowało czasu ) jesli macie jakies spostrzezenia to piszcie do mnie pw

http://www.a4-klub.pl/smf/stylizacja_i_tuning_optyczny/all_b7_pakiet_zewnetrzny_sline-t102217.0.html;msg1174939

Opublikowano

mówicie i macie :gwizdanie: ( juz jakiś czas temu mialem sie tym zajac ale brakowało czasu ) jesli macie jakies spostrzezenia to piszcie do mnie pw

http://www.a4-klub.pl/smf/stylizacja_i_tuning_optyczny/all_b7_pakiet_zewnetrzny_sline-t102217.0.html;msg1174939

Cuber super! :good:

teraz można by tam dopisać co i jak zmieniać jakieś tutoriale, co pasuję P&P itd

Opublikowano

chlopaki napiszcie mi ile kosztują halogeny do zderzka s4

Opublikowano

Cuber super! :good:

teraz można by tam dopisać co i jak zmieniać jakieś tutoriale, co pasuję P&P itd

+ jakiś tutorial z rzeczy do rezania - np montaż przedniej dokładki S-Line do górnej serii. Nie oparty na audizine, ale fizyczny, jak już ktoś zrobił - rozwiązania, mocowania itd.