Djevent Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Witam Panowie ! Ostatnio miałem 2 sytuacje, tego typu, że po długim staniu w korkach ( tak przynajmniej było ) auto załapało muła tak jakby turbo nie działało. Po dłuższym postoju wszystko wróciło do normy, po drugiej takiej sytuacji sprawdziłem zapisane błędy i to co ujrzałem : 1 Fault Found: 17964 - Charge Pressure Control: Negative Deviation P1556 - 35-00 - - To co znalazłem : 17964 P1556 Ciśnienie turbosprężarki (TC) - granica nie osiągnięta > zawór, słaby przepływ dolotu, TC uszkodzenie Aktualnie wszystko jest ok, auto ciagnie jak trzeba, ale boję się że może to się powtórzyć i trzeba to sprawdzić... Wszystkie podpowiedzi mile widziane..... Pozdrawiam!
lukjar7 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 nie idz na łatwiznę tylko poczytaj ten dział,
IDUAL Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Kolego masz niedoładowanie albo turbo do czyszczenia, albo nieszczelniść w dolocie albo coś z podcisnieniem. Zrób logi to się wyjaśni jaka przyczyna niedoładowania.
przemik Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Wykonaj komplet logow bo przyczyn moze byc wiele... Zamykam
Rekomendowane odpowiedzi