swimmer Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Witam! W których miejscach na relingach powinienem zamocować bagażnik dachowy, pytam bo nie wiem czy szyberdach będę mógł otworzyć. Dziękuje za podpowiedzi.
ziby00 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 zależy jaki bagażnik masz na myśli czy box jeśli tak to powinien być cofnięty do tyłu max ze względu na opór powietrza tak żebyś mógł otworzyć bagażnik ze jak na rowery to podobnie tylko tu możesz je lekko przesunąć tak żeby było ci wygodnie
swimmer Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Chodzi mi o rozstaw poprzeczek na relingach żeby potem przymocować bagażnik rowerrowy, źle sformułowałem pierwsze pytanie , dzięki
.Pablo. Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Przy każdym bagażniku masz w instrukcji na jaką odległość powinny być rozstawione belki za zwyczaj odległość między belkami to min 70cm
swimmer Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Dzięki koledzy za info koniec tematu
mosquitosound Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 jak otworzysz drzwi to koło uszczelki jest oznaczone miejsce montażu belek nośnych
Rekomendowane odpowiedzi