gr8 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Zauwazylem, a raczej uslyszalem, ze gdy mam wlaczony nawiew, powiedzmy na "6" predkosc to wydobywa sie dziwny dzwiek, a nawet po prostu gwizdanie. Bez znaczenia, czy mam wlaczona klimatyzacje, czy tez nie. Jak calkowicie wylaczam nawiew, to dzwiek znika, wiec na pewno to musi byc cos z tym zwiazane. Ktos mial cos podobnego? Co to moze byc i jak to usunac? [br]Dopisany: 19 Kwiecień 2011, 16:54_________________________________________________ Dodam jeszcze, ze na trzech pierwszych predkosciach nie jest to slyszalne. Zaczyna "gwizdac" dopiero na czworce.
Przemo603 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Witaj, ja miałem identyczny objaw...okazało się ze filtr kabinowy był zapchany i nadawał się do wymiany, po wymianie wszystko wróciło do normy, więc może zaglądnij do niego...
Kamyk Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 oprócz wyżej sugerowanego filtra (chociaż jestem przekonany że masz tam jakiś syf) to przejrzyj jeszcze inne dolotówki pewnica, coś musi być ostro zapchane :gwizdanie:
gr8 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Filtr kabinowy byl wymieniany tydzien temu
Rekomendowane odpowiedzi