Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Zamiana radia symphony II na concert III

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tylko dziwne zeby 2 przyciski nie dzialaly?
kable niby podpiete ok, wszystko inne dziala, fis itp rowniez. przelozylem wprawdzie b5 do c7 i tyle

Opublikowano

przed zmianą radia działały

Opublikowano

przed zmianą radia działały ?

Opublikowano

dla uscislenia: przyciski ktore nie swieca sa w radiu concert 3 a nie w multifunkcji. w multifunkcji na concervie 3 nie dzialaja przyciski od zmian stacji ale to inna bajka.

chodzi o to ze w radiu 2 przyciski nie podswietlaja sie z reszta innych

Opublikowano

sorry ja cały czas myślałem że w kierownicy:facepalm: ,możliwe że diody padły, ale nie wiem jak one wyglądają ,nigdy nie zdejmowałem frontu z tego radia

Opublikowano

ja wlasnie tez nigdy nie widzialem co za diody tam sa i czy jakis elektronik to wymieni

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

koledzy, czy jesli zmienilbym tylko i wylacznie modul kierownicy na Q, bez zmiany kiery z multi b6 na multi b7 to pociagnie mi wtedy ta multi z b6 concerta 3 w pelni?

Opublikowano

Nie pociągnie...

Opublikowano
11 minut temu, rawber93 napisał:

koledzy, czy jesli zmienilbym tylko i wylacznie modul kierownicy na Q, bez zmiany kiery z multi b6 na multi b7 to pociagnie mi wtedy ta multi z b6 concerta 3 w pelni?

Już mnie o to pytałeś na PW... Czego nie rozumiesz, że trzeba Ci kilka razy powtarzać?

Opublikowano
1 minutę temu, nitroo napisał:

Już mnie o to pytałeś na PW... Czego nie rozumiesz, że trzeba Ci kilka razy powtarzać?

nie- tu przeciez chodzi o inna wersje- zmiane TYLKO I WYLACZNIE modulu na Q, pomyslalem ze moze taka opcja przejdzie.

Opublikowano

Pisałem Ci - ori kierownica B6 obsłuży tylko Concert 2 z B7 - innego radia z tego modelu nie!

Opublikowano

Nitroo orientujesz się czy moduł Q będzie działał z kierą  MF z b6

Opublikowano
13 minut temu, greg2505 napisał:

Nitroo orientujesz się czy moduł Q będzie działał z kierą  MF z b6

lepiej go nie pytaj- zjedzie tak jak po mnie. 

co do odpowiedzi- mysle ze nie bedzie dzialal z ta kiera ale moze wypowie sie ktos inny

Edytowane przez rawber93

Opublikowano

Podobno moduł Q działa z kierą b6 i b7, pomijając radio , bo to akurat wiem że do radia z b7 musi być jeszcze kiera odpowiednia

Opublikowano

Nie sądzę, żeby miał być z tym problem, ale niech Ci [mention=50432]kaju[/mention] potwierdzi. Tylko, czy jest sens pakować drogi moduł Q, jeśli zostajesz przy gratach z B6?

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Zawartość dodana 2 minutes later

lepiej go nie pytaj- zjedzie tak jak po mnie.  co do odpowiedzi- mysle ze nie bedzie dzialal z ta kiera ale moze wypowie sie ktos inny

Chłopie, bo jeśli pytasz mnie o coś na PW i ja Ci odpowiadam popierając się linkami z forum, a Ty za chwilę o to samo pytasz w innym dziale, to się nie dziw i nie zawracaj mi głowy na PW na przyszłość.

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Moduł Q był założony pod tempomat i kierę b7, ale ostatecznie będzie kiera b6 stąd pytanie 

Opublikowano

Kiera B6 może i ruszy na module z B7 (choć nie robiłem takiego downgrade'u - to strzał w kolano, ale rozumiem położenie Grześka), ale z tego co kojarzę, to jeszcze taśma będzie do zmiany z wiązką poduszki :wink:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Koledzy, 

czy mozliwe, zeby niektore radia CONCERT 3 nie mialy opcji "CLOCK" w menu? w poprzednim radiu mialem ta opcje, a w innym egzemplarzu nie dziala, mimo ze na wierzchu na nalepce nawet jest jakis pin CLOCK. 

Opublikowano
10 godzin temu, rawber93 napisał:

Koledzy, 

czy mozliwe, zeby niektore radia CONCERT 3 nie mialy opcji "CLOCK" w menu? w poprzednim radiu mialem ta opcje, a w innym egzemplarzu nie dziala, mimo ze na wierzchu na nalepce nawet jest jakis pin CLOCK. 

Moim zdaniem kwestia kodowania... zegarek jest dostepny do zakodowaniu jako jedna z opcji "nauki jazdy" - albo pokazywanie predkosci, albo pokazywanie zegarka...

Opublikowano

Wiesz może jak to zrobić?