macu85 Opublikowano 2 Stycznia 2008 Opublikowano 2 Stycznia 2008 Cześć. Mam problem z wyciągnieciem płyty z odtwarzacza. Po właceniu nawigacji wpisałem kod, włożyłem płyte i wyskoczył mi napisa DEFEKTE CD. Mma oryginalną płyte do Nawigacji. Teraz mam problem bo wogóle nie moge wyciagnac płyty z dvd:/ Próbowałem róznymi przyciskami. Może mi ktoś podpowiedzieć którym przyciskiem wyciaga się płyte?? Ma ktoś może instrukcję do Audi NAwigation Syystem Plus??
Watson Opublikowano 2 Stycznia 2008 Opublikowano 2 Stycznia 2008 Czasami w takich sytuajach pomaga zresetowanie lub odlaczenie zasilania od radioodtwarzacza na kilka minut. Nie wiem czy akie rozwiazanie sprawdzi sie w przypadku fabrycznych modeli i nawigacji.
macu85 Opublikowano 3 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2008 Nareszcie udało mi sie wyciągnąć płyte. Niesttey okazało sie ze cd jest uszkodzone , najwidoczniej podczas uderzenia (samochód zzostał uderzony w bok coś musiało się zepsuć). Może mi ktoś podpowiedziec jak wyciągnąć to radio wraz z nawigacją?? Trzeba mieć jakies kluczyki??
maciek31 Opublikowano 8 Stycznia 2008 Opublikowano 8 Stycznia 2008 Nareszcie udało mi sie wyciągnąć płyte. Niesttey okazało sie ze cd jest uszkodzone , najwidoczniej podczas uderzenia (samochód zzostał uderzony w bok coś musiało się zepsuć). Może mi ktoś podpowiedzieć jak wyciągnąć to radio wraz z nawigacją?? Trzeba mieć jakies kluczyki?? Kluczyki można kupić na Allegro ale są tak kiepskiej jakości ze można sobie palce poucinać trzeba sie z tym niezle pogimnastykowac Moim zdaniem najlepszym rozwiazaniem jest znalezienie firmy w Krakowie która montuje nawigacje u Ciebie pod nosem w Kraku i niech oni ci to wyjmą, pisze z własnego doświadczenia przez dwie godziny sie bawiłem a potem firma radio dalej siedzi i nawet drgnie!!! Oczywiście kiedyś je wyciągnę bo nie działa jeden guzik, narazie nie mam czasu. pozdrawiam
Musashi Opublikowano 8 Stycznia 2008 Opublikowano 8 Stycznia 2008 wystarczy pilniczkiem obrobic klucze zeb ynie mialy ostrych krawedzi. jezeli klucze wyskakuja z radia i nie da sie go wyciagnac. mozna wtedy pomoc odkrecajac dolna oslone nad nogami i popychajac radio od tyłu.
alvaro Opublikowano 8 Stycznia 2008 Opublikowano 8 Stycznia 2008 macu85 z dvd:/ DVD w RNS-D ?? pierwsze słyszę...
areckid Opublikowano 9 Stycznia 2008 Opublikowano 9 Stycznia 2008 Przy pomocy wyjmakow do nawigacji np. takich: http://www.allegro.pl/item291482595_4_x_klucze_wyjmaki_do_nawigacji_mfd_rns_e_rns2_itd.html powinienes bez problemow wyciagnac swoje urzadzenie. Ja swego czasu zakupilem wyjmaki i przy ich pomocy wyciagnalem swoje symphony. Nie powinienes miec z samodzielnym wyciagnieciem zadnych problemow.
maciek31 Opublikowano 14 Stycznia 2008 Opublikowano 14 Stycznia 2008 Przy pomocy wyjmakow do nawigacji np. takich: http://www.allegro.pl/item291482595_4_x_klucze_wyjmaki_do_nawigacji_mfd_rns_e_rns2_itd.html powinienes bez problemow wyciagnac swoje urzadzenie. Ja swego czasu zakupilem wyjmaki i przy ich pomocy wyciagnalem swoje symphony. Nie powinienes miec z samodzielnym wyciagnieciem zadnych problemow. witam kupiłem od tego samego gościa i nie da RADY Pozdrawiam szkodza ze mieszkasz tak daleko bo bym zajechał
Rekomendowane odpowiedzi