e2rdd23 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Witam wszystkich okazało sie że mam wyłączone spryskiwacze reflektorów VAGIEM i mam pytanie wiek ktoś gdzie to sie włącza poprzes VAGA? Miło by było jak by ktoś zrobił zrzut ekrany poszczególnych okien gdzie trzeba wejść i co nacisnąć. Posiadam Vaga od nie dawna i dopiero sie ucze. Dzieki za pomoc.
spanky Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Witam wszystkich okazało sie że mam wyłączone spryskiwacze reflektorów VAGIEM i mam pytanie wiek ktoś gdzie to sie włącza poprzes VAGA? Miło by było jak by ktoś zrobił zrzut ekrany poszczególnych okien gdzie trzeba wejść i co nacisnąć. Posiadam Vaga od nie dawna i dopiero sie ucze. Dzieki za pomoc. skad ta informacja ?
vauxhall95 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Z tego co wiem to owego czegos nie ma
e2rdd23 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2011 no a ja slyszalem i czytalem nawet na ten temat tu na forum ale nie bylo napisane jak wlaczyc je. Bo ja mam orginalnie zamontowane spryski i nawet sprawdziłem cała instalacje czy wszystko jest ok i wszystko jest dobrze a spryki sie nie uruchamiaja.
bin85 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Spryskiwacze nie mają nic wspólnego z diagnostyką - nie steruje nimi żaden sterownik, do sprawdzenia masz pompkę spryskiwaczy czy w ogóle działa, przekaźnik wycieraczek/spryskiwaczy pod kolumną kierownicy i połączenie między nimi
e2rdd23 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2011 kolego mam nowa pompkę bo stara padła a powiec mi który to przekażnik bo nie sprawdzalem przekaźnika i gdzie dokładnie sie znajduje ?
bin85 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Znajduje się pod kolumną kierownicy, tu masz opis jak się tam dostać http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=30224.0;highlight=monta%BF+tempomatu jeszcze tu http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic1086932.html jest to 377 tylko u ciebie będzie miał inny numer (377 nie obsługuje spryskiwaczy reflektorów tylko szyby i wycieraczki)
Rekomendowane odpowiedzi