pastaldo Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 j.w. Bo jest okazja kupic uzywanego dwumasa. Ale dopiero jak będe wiedział czy pasuje to będe gadał o kasie.
dejf Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 j.w. Bo jest okazja kupic uzywanego dwumasa. Ale dopiero jak będe wiedział czy pasuje to będe gadał o kasie. Pasuje na 100% p&p. Sam na takim jezdzilem w AFNie.
Łaszczu Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 j.w. Bo jest okazja kupic uzywanego dwumasa. Ale dopiero jak będe wiedział czy pasuje to będe gadał o kasie. Pasuje na 100% p&p. Sam na takim jezdzilem w AFNie. Sorry za OT ale to samo tyczy się przy quattro? P&P ? I czasem nie wiesz czy od AVFa 240mm podejdzie?
dejf Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 j.w. Bo jest okazja kupic uzywanego dwumasa. Ale dopiero jak będe wiedział czy pasuje to będe gadał o kasie. Pasuje na 100% p&p. Sam na takim jezdzilem w AFNie. Sorry za OT ale to samo tyczy się przy quattro? P&P ? I czasem nie wiesz czy od AVFa 240mm podejdzie? Jak sprzegło 240mm to i skrzynia 6 musi byc. Wtedy tak. Normalne 228mm z AWXa podejdzie i do quattro AFN. Tarcza z AWX jest sztywna, bez sprezyn, ale to nie przeszkadza.
Łaszczu Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 j.w. Bo jest okazja kupic uzywanego dwumasa. Ale dopiero jak będe wiedział czy pasuje to będe gadał o kasie. Pasuje na 100% p&p. Sam na takim jezdzilem w AFNie. Sorry za OT ale to samo tyczy się przy quattro? P&P ? I czasem nie wiesz czy od AVFa 240mm podejdzie? Jak sprzegło 240mm to i skrzynia 6 musi byc. Wtedy tak. Normalne 228mm z AWXa podejdzie i do quattro AFN. Tarcza z AWX jest sztywna, bez sprezyn, ale to nie przeszkadza. Czemu musi być 6 getribe? 240mm nie mieści się pod dzwon 5 biegówki(DGW)?
dejf Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 j.w. Bo jest okazja kupic uzywanego dwumasa. Ale dopiero jak będe wiedział czy pasuje to będe gadał o kasie. Pasuje na 100% p&p. Sam na takim jezdzilem w AFNie. Sorry za OT ale to samo tyczy się przy quattro? P&P ? I czasem nie wiesz czy od AVFa 240mm podejdzie? Jak sprzegło 240mm to i skrzynia 6 musi byc. Wtedy tak. Normalne 228mm z AWXa podejdzie i do quattro AFN. Tarcza z AWX jest sztywna, bez sprezyn, ale to nie przeszkadza. Czemu musi być 6 getribe? 240mm nie mieści się pod dzwon 5 biegówki(DGW)? Z tego co wiem to nie.
bosmaneq Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 też mam na sprzedaż mojego dwumasa, którego wymieniłem przy okazji wymiany sprzęgła..jakby ktoś potrzebował
pastaldo Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2011 też mam na sprzedaż mojego dwumasa, którego wymieniłem przy okazji wymiany sprzęgła..jakby ktoś potrzebował tzn od czego? od AWX czy od AFN? Pozatym w jakim stanie i ile cenisz? Może być PW[br]Dopisany: 28 Kwiecień 2011, 11:12_________________________________________________a zakładając dwumas z AWXa to tarcze, docisk i łożysko trzeba tez zmieniać na takie od AWX czy sa takie same?
dejf Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 też mam na sprzedaż mojego dwumasa, którego wymieniłem przy okazji wymiany sprzęgła..jakby ktoś potrzebował tzn od czego? od AWX czy od AFN? Pozatym w jakim stanie i ile cenisz? Może być PW[br]Dopisany: 28 Kwiecień 2011, 11:12_________________________________________________a zakładając dwumas z AWXa to tarcze, docisk i łożysko trzeba tez zmieniać na takie od AWX czy sa takie same? Mozesz wlozyc swoje z AFNa, pasuje.
puertoss Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 widze że już na wirusa sie szykujesz???? mrogala pytaj bo u niego AWX siedzi i to jest chyba lepsze rozwiązanie jak juz masz nowe kupić
pastaldo Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2011 no myśle o wirusie ale niestety bardziej mnie boli i wkur... łomoczący dwumas No pogadam z nim. Ale szczerze powiedziawszy narazie nie bardzo mnie stać na to żeby wyłożyć 1,5 klocka na nowy komplet bo jak zmieniać to pasowało by już wszystko. dlatego szukam alternatyw
Rekomendowane odpowiedzi