Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AHH] Wahacze Ruville?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

EvR czyli Egon Von Ruville, to faktycznie tylko konfekcjoner, znaczki nabijają producenci na ich zlecenie, ale śledząc ich towar od ok. 7 lat twierdze, że w odróżnieniu od Hansa Priesa,jakosc oferowanych częci bardzo sie poprawila, w tej chwili na większości opakowań z rolkami, napinaczami,pompami wody... itd,znajduje sie znak OE Quality- czyli jakość pierwszego wyposażenia,

niestety takiego oznaczenia nie spotykam na opakowaniach z elementami zawieszenia,ale od dawna nie miałem reklamacji na te podzespoły.

Opublikowano

Ceny, które IC proponuje do detalu, to jakis kosmos, ale ta cena z allegro faktycznie podejrzanie niska, ja nigdzie nie znalazlem takiej oferty w cenie netto (mowimy o cenach hurtowych)[br]Dopisany: 16 Maj 2011, 09:42_________________________________________________ale zdjecia wyglądaja ok!

Opublikowano
  • Autor

pisałem z gościem z allegro.http://allegro.pl/wahacze-kompletne-audi-a4-a6-vw-passat-b5-ruville-i1577252744.html

zapewniał że oryginały,mam fakturę ,pisałem o rabat dla A4KLUBU napisał dokładnie to

Witam wszystko fajnie

ale mamy kilkanaście warsztatów z którymi współpracujemy i musimy trzymać normę !!

jak pan weźmie 3 komplety na raz TO MOŻEMY COŚ PONEGECJOWAĆ A PRZY JEDNYM TO ZA WIELE NIE POWALCZYMY CHYBA ŻE PO ZA ALLEGRO TO TROSZKĘ TANIEJ ZROBIĘ

REKLAMY NAM NIE BRAKUJĘ I ZAJĘCIA TEŻ NIE ;) allegro to nasze hobby bardziej niż źródło utrzymania

zrobię parę tysięcy km to się okaże :)

Opublikowano

Ja biorę jeden komplet, jeszcze dwóch chętnych potrzeba :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Może ktoś już coś powiedzieć o jakości i trwałości tych wahaczy?

Opublikowano

Odpowiem ci za jakiś czas, w sobote wymiana, zobaczymy jak się będzie jeździło:)

Opublikowano

no ja tez jestem na etapie wymiany wlasnie jutro rano chcialem jechac kupic i na lema nie mam tyle kasiorki niestety obstawialem na febiego ale ktos wyzej mnie rozczarowal i jestem w kropce

Opublikowano

Febi to już nie ta jakość co kiedyś. Również jestem ciekaw trwałości Rouville'a ale to nowość więc trzeba będzie trochę poczekać na opinie,chyba że będzie totalna lipa i szybko komuś sie posypią :naughty:

Opublikowano

taa a poczytaj temat MS wszyscy szal zakladaja jezdza cena tania jakos dobra a ja sie rozeznalem miedzy taksowkarzami bo wiadomo oni najwiecej po dziurach smykaja i mowia ze MS potrafi pekac i auta na lawetach przyjezdzaja do mechanika. to daj cos wyposrodkowanego bo jestem w kropce a na lema nie mam niestety

Opublikowano

Jesli bym miał teraz wybierać to Lemm-TRW-MS-Febi,chyba że ten Rouville się sprawdzi.

Opublikowano

dzis bylem na hurtowni u ziomka i polecil mi firme QAP wasze opinie ale szybko bo jutro zmiana[br]Dopisany: 02 Czerwiec 2011, 20:53_________________________________________________jeszcze jedno pytanie jezeli slychac skrzypienie z okolic gornych wahaczy oznacza to ze moge sie konczyc?? kupilem dzis 2 laczniki stabilizatora i dolny lewy wahacz i zastanawiam sie czy nie cofnac sie na hurtownie i nie wziasc calego kompletu bo jak za miesiac znow sie cos odezwie to mnie wkur,,, strzeli

Opublikowano

QAP to strasyna lipa, odpusc sobie, albo twoj koles krótko robi w tej w branyz, albo Cie nie lubi. :polew:[br]Dopisany: 02 Czerwiec 2011, 22:06_________________________________________________A na powaznie QAp to nawet nie II liga, to okregowka.

Opublikowano

w branzy nie robi firme ma 10 lat i twierdzi ze mial jedna reklamacje w tym roku jak narazie tego QAP. a ten master sport co to jest niby??

Opublikowano

Niebawem czeka mnie wahacz dolny tylny z lewej strony. Wiem że Lemforder się sprawdza, ale na częściach Ruville nigdy się nie zawiodłem. Może akurat.

Opublikowano

a moze ktos sie pochwali jakims ladnym prrzebiegiem na ruville bo wlasnie zastanawiam sie czy je zakupic czy cos innego?

Opublikowano

ja tez jestem ciekaw, bo w sumie nigdy nei slyszalem zlej opinii o tej firmie

natomiast mam pytanie, chodzi o tego goscia z allegro wspomnianego wczesniej

pisalby sie ktos jeszcze na komplety u niego zeby miec znizke? bo mnie samego czeka wymiana i chyba sie na nie skusze

Opublikowano

Jak chcecie panowie to mozecie brac u mnie komplety za 900zl +kw(jakies 20zl). Biore z IC a tam idzie teraz tego coraz wiecej i wizualnie dobrze tez wygladaja :good:

Opublikowano

Wizualnie porównywałem ostatnio RTS i Lemforder..... ciekawe jak się ma Ruville do Lema ??

Opublikowano

Jak chcecie panowie to mozecie brac u mnie komplety za 900zl +kw(jakies 20zl). Biore z IC a tam idzie teraz tego coraz wiecej i wizualnie dobrze tez wygladaja :good:

a sa dodatkowe drazki kierownicze w zestawie? takie jak wspomniane u tego kolesia z aukcji