Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B7 BKE] Fotele S Line?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciałbym zapytać posiadaczy wersji z fotelami kubełkowymi typu Sport lub S Line o ich zalety i wady. Czy są mniej lub bardziej wygodne od standardowych, zakres regulacji itp. Z góry dziękuje i Pozdrawiam...

Opublikowano

Witam.Pozsiadam foteliki typu sport regulacja duzo lepsza pompowane ledzwie.Dobre podparcie boczne mozliwosc regulacji siedzenia w wielu plaszczyznach pozwala wygodnie podrozowac.Wysowana czesc pod kolanami i podgrzewanie.Nie zamienilbym ich na nalesniki chocby w skorze. :hi:

Zapomnialem jeszcze o siatce na oparciu na rozne drobiazgi i schowek pod fotelem.

Opublikowano

same plusy, chyba ze masz nadwage :polew:

Opublikowano

miałem w B6 zwykłe a teraz w B7 S-line i jest mega róznica (bardzo dobre trzymanie boczne i wszechstronna regulacja) aczkolwiek poprzednie też były wygodne - trasa do Chorwacji na wakacje bez bólu pleców i dupska :hi:

Opublikowano

zakupiłem skórę z alcantarą sportowe bardziej twarde wg bardziej wygodne s-line nie podoba mi się góra foteli zbyt masywna do niezbyt dużego wnętrza a4 ale to wg gustu poprzednie naleśniki też były wygodne

Opublikowano

miesiąc temu wymieniłem zwykłe naleśniki,aczkolwiek grzane i z regulacją lędźwi na pólskórę z alcantrą sport z pełnym zakresem regulacji i dopiero teraz można odpocząć podczas jazdy-same plusy :good:

Opublikowano

Dzinwe pytanie bo chyba odpowiedź jest jenda... Po prostu S-Line czy pakiet Sport są wygodniejsze. Co do regulacji to wszystko zależy w jakiej wersji masz kubły? Pełna leketryka, schowki, siateczki etc. Podgrzewane itp. Sam miałem zwykłe taborety i zmieniłem na kubły skóra + alcantara i to jeden z najlepszych modów. :good:

Opublikowano

według mnie to nr.1 wśród modów przynajmniej moich,podtrzymywania swoich ud chyba nic nie zastąpi tylko dobre fotele :good:

Opublikowano
  • Autor

Dziękuje Panowie za szybką odpowiedź. Pytam ponieważ mam w tej chwili zwykłe fotele i niestety nie miałem możliwośći ich porównać z pozostałą opcją. Znajomy ma w niemczech cały pakiet sport do sprzedania tzn. fotele, kierownice i bodajże listwy w naprawde niewielkiej sumie, także po waszych postach nie będe sie długo zastanawiał i każe mu to przywieść przy najbliższej okazji. Pozdrawiam...

Opublikowano

Komfort o niebo lepszy, będziesz zadowolony..

Opublikowano

Wcześniej w Leonie miałem kubełki Recaro, teraz w A4 mam fotele S-line, niedawno zrobiłem długą trasę i nie ma porównania. Fotele S-line są o niebo wygodniejsze, większy zakres regulacji, polecam na długie trasy. Jestem z nich bardzo zadowolony :)

Opublikowano

w Leonie są chyba krótsze siedziska dlatego komfort jest gorszy..

Opublikowano

Ale to nie były Leonowe fotele :)

Opublikowano

A to już wiem o jakie chodzi. :)

Opublikowano

opłaca się zmienić na s-line o wiele lepsze wykonanie i jazda w nich przyjemniejsza siedzenia ja wymieniłem i jestem zadowolony

Opublikowano

bierz, a jak skora z alacantra to tym bardziej

mam i polecam!!!

Opublikowano

Podepnę się do tematu . A jak to wygląda sprawa wymiany foteli z Audi A4 B7 ze standardowych na S Line czy coś trzeba przerabiać ? I chciał bym zrobić podgrzewanie foteli bo w standardzie nie mam( pod warunkiem że pasuję S line) . Pewnie wiązkę trzeba po prowadzić ?

Opublikowano

pasują bez przeróbek co do grzanych siedzeń zobacz w podłodze czy masz gniazdo zielone jeśli nie musisz ciągnąć wiązkę

Opublikowano

Gniazda do grzania są zielone :)

Opublikowano

Gniazda do grzania są zielone :)

już poprawiłem