Kolkov Opublikowano 8 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 salt edyszyn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 8 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 salt edyszyn Idzie dym z faji idzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 8 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 co to za tłumik? :doh1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolkov Opublikowano 8 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 co to za tłumik? :doh1: tłumnik jest ori tylko zamiast dwóch sutków jest męski kawałek kwasówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 8 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 co to za tłumik? :doh1: Lepsze to niż obwisły suty Tdi style Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 8 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 co to za tłumik? :doh1: tłumnik jest ori tylko zamiast dwóch sutków jest męski kawałek kasówki hmmm... kasówki... chcesz powiedzieć że przetopiłeś to z jednozłotówek, czy z kasy fiskalnej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolkov Opublikowano 8 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 co to za tłumik? :doh1: tłumnik jest ori tylko zamiast dwóch sutków jest męski kawałek kasówki hmmm... kasówki... chcesz powiedzieć że przetopiłeś to z jednozłotówek, czy z kasy fiskalnej? też czepialski jaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 8 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 co to za tłumik? :doh1: Lepsze to niż obwisły suty Tdi style chciałbyś taki mieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 8 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 ja mam ładny na 2 strony a nie taką parówe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolkov Opublikowano 8 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 ja mam ładny na 2 strony... bottari z tesko idealny do B7 :laghing2: dobra dość tego OT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 8 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 co to za tłumik? :doh1: Lepsze to niż obwisły suty Tdi style chciałbyś taki mieć Gardzę sutem takim waści Pani bottari z tesko idealny do B7 :laghing2 :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Newman Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 to ode mnie male co nieco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Zimy jeszcze nie ma ..kurz się nie liczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 to ode mnie male co nieco no to teraz tylko zawoskować Meguiarsem, bo widzę że glinka już była, z polerką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Dobry zawodnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Newman Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 kolor mat.. zawsze marzyłem o takim... to w garażu mu sie stało )) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aju Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 jemu to tak kopci bo uszczelniacze poszły baj baj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Horas91 Opublikowano 30 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 Taaa jak dzisiaj umyłem to konkurs Konkurs jest trochę nie sprawiedliwy, bo na srebrnym nie widać brudu. Czy w konkursie mogą brać udział inne samochody z mojej rodziny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmichalkw Opublikowano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 No wg mnie mogą. Pod warunkiem że będą naprawdę brudne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 wrzucaj to jest tylko konkurs z nazwy wątku nic poza tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi