Opublikowano 6 Lutego 200917 l moja dziś też tak wyglądała ale z przodu, jak żona chciała nawrócic i z blota wyjechac nie mogła...
Opublikowano 9 Lutego 200917 l w sumie nie powiem, śniegu nie ma, ale i bez niego też można ładnie pokolorować auto...
Opublikowano 9 Lutego 200917 l no to idź i strzel fotkę tylko ma być całe usyfione a nie czyste[br]Dopisany: 09 Luty 2009, 14:57_________________________________________________
Opublikowano 18 Kwietnia 200917 l Kurcze jak wreszcie jakiś rozsądny konkurs to ja się już auta pozbyłem, poza konkursem archiwalne: Napisy dzięki życzliwym kolegom Napisy sa Dobre to bylo gratuluje poczucia humoru
Opublikowano 10 Grudnia 200916 l a wycieraczka czemuu po lewo stoi, czyzby "anglik" nie wiem o czym piszesz ale jak byś popatrzył kilka fotek wyżej to wszystkie maja na lewo wycieraczke wiec jest jak najbardziej prawidłowo... [br]Dopisany: 19 Kwiecień 2009, 06:25_________________________________________________Panowie z racji tego,że sezon już w pełni możecie znowu szaleć i chwalić się fotkami
Opublikowano 10 Grudnia 200916 l no postaram sie stanac do tego "konkursu" ale to jest zalezne od pogody :gwizdanie:
Opublikowano 10 Grudnia 200916 l a ja dzisiaj auto myłem... grrr... Ale da się zrobić Co jest nagrodą?
Opublikowano 10 Grudnia 200916 l Autor Reaktywacja? Ja swojej nie myje... mysle, ze z do nowego roku wytrzymam