Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[b5 90km] co to za felgi firmy Toora?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam chcialbym sobie zapodac fele 17" z firmy Toora.Czy ktos mial z nimi do czynienia jaka jest ich wytrzymalosc bo nie chcialbym ich co miesiac prostowac.Bo drogi mamy takie jakie mamy :sick3:i nic na to nie poradzimy :sick3:moze ma ktos takie fele model T670 :drool:

Opublikowano

Toora to dosc znana firma ktora produkuje z tego co wiem dobre felgi

z tego co wiem sprzedaje dosc duzo bo widze duzo aut na felgach Toory

i nie slyszalem jeszcze narzekan na ta firme

Opublikowano

Zdaje sie chyba firma Włoska . Podobnie jak kolega nie słyszałem zeby ktoś marudził na firmę , ale widomo

jak ktoś chce to połamie i powygina wszystko na dołkach :przebiegly:

Opublikowano

A czy Toora nie ma czasem gdzies swojej fabryki w Polsce..? Bo gdzies kiedys w radio slyszalem ze upada.. :rolleyes::mysli:

Opublikowano

no ja miałem tore ,chyba t 950 pięć ramion w wersji chrom w clio . Rozmiar tam był 15 cali guma 195/50 , uważałem i nie skrzywiłem ale moja siostra i przyszła żona i owszem. generalnie bez rewelacji , wzory mają ładne

Opublikowano

kolega ma te felgi w rozmiarze 16'' 205 55 w oplu vectra już trzeci rok i wytrzymują bez problemu, natomiast ja nie dawno zakupiłem pięcioramienne 17'' do swojej :a4fan: i zobaczymy co to będzie w lecie

Opublikowano

widze ze niema wiele glosow przeciwko wiec mysle ze zakup tych felg jest juz przesadzony :th: noi exstra przynajmniej nie bede musial kombinowac z dystansami zeby sie ET zgadzalo. Bo gdzies tu wycztalem zeby nic nie obcieralo to przy feli 7,5 17" ma byc okolo ET35 i tak wlasnie ma :dance: Tak wiec wszystkim wielkie dzieki za info :wink4:

.