Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 1.9 TDI AFN] Audi A4 by Murdzi *** 200 000km za nami! STR. 8 ***

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mogę Ci sprzedać pomarańczowe małe kierunki w błotniki :decayed: ewentualnie wymienić z Twoją dopłatą :polew:

Opublikowano
  • Autor

Pomarańcze na błotnik leżą u mnie w garażu :decayed:

Opublikowano

Już myślałem że zrobię interes życia :decayed: właśnie podobają mi się od dawna takie kierunki i miałem w planach swoje tak zrobić - oklejone folią?

Opublikowano
  • Autor

Malowane farbą do witraży.

Opublikowano

Ile Ci tej farby poszło na 2 kierunki?

Opublikowano
  • Autor

Kupiłem małą buteleczkę + pędzelek, wyszło mnie całe 25zł, a jednym takim zestawem pomaluje chyba z 50 sztuk kierunkowskazów :) Tania sprawa :)

Opublikowano

No właśnie ja już na allegro obczajałem i buteleczka 60ml kosztuje 5,20zł :grin: To jaki kolor wybrałeś? żółty, oranżowy, koral oranż?

• 4 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Poszedłem do plastycznego, poprosiłem o pomarańczowy, Pani Artystka stwierdziła, że nie ma takiego koloru i musiałem wybrać pomiędzy żółtym wyglądającym jak pomarańczowy albo czerwonym wpadającym w pomarańcz. Wybrałem żółty i przyznam szczerze, że kolor prawie idealny z serią USA.

---------- Post dopisany 06-10-2013 at 13:08 ---------- Poprzedni post napisany 27-05-2013 at 23:13 ----------

Dawno ni się nie działo w temacie, autko wystawione na sprzedaż, chociaż cena wysoka. Jak się sprzeda to przesiadka na A6, jeśli nie, jeździmy dalej następne parę lat.

Obecnie furka prezentuje się następująco:

04zb.jpghgnb.jpg

e8a0.jpg3ca1.jpg

gxr6.jpgagdl.jpg2v4w.jpg

Wyrzuciłem kierunki USA, możliwe, że wlecą ponownie na dniach...

Opublikowano

Widziałem jak byłem na Cultstyle :decayed: Kiedy spota robimy?

Opublikowano
  • Autor

Szybki spocik dzisiaj :naughty:

Opublikowano

Nie wiem czy dziś przyjadę, ale jak będę wiedział to odezwę się na kom :decayed:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

W końcu znalazłem chwilę czasu, żeby cyknąc nowe fotki. W ostatnim czasie wyrezałem kierunkowskazy a'la USy, tym razem na folii. Całkiem ładnie wyszło.

wj5a.png

zvep.png

Opublikowano

żarówki w kierunkach jeszcze nie ogarniałeś? :wink:

Opublikowano
  • Autor

Niestety :kwasny:

---------- Post dopisany 11-11-2013 at 00:16 ---------- Poprzedni post napisany 10-11-2013 at 18:41 ----------

Takie tam wariacje na temat wczorajszej sesji...

ndmr.png

rge6.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Dalej dalej. I długo się to nie zmieni. Obecnie muszę wymienić termostat, wpada zawieszenie Eibach Pro Kit jak dobrze pojdzie i oczywiście 15 stalówki z zimówkami. Trzeba będzie też pomyśleć nad programem. Auto zostaje jeszcze na trochę, próbowałem sprzedawać, bo mialem możliwosć kupienia innego w dobrych pieniądzach, ale ludzie wolą kupić zajechanego lifta albo passata za 12000zł i włożyć na dzień dobry 3000zł, żeby to w ogóle jechało.

---------- Post dopisany 15-11-2013 at 20:30 ---------- Poprzedni post napisany 11-11-2013 at 18:13 ----------

Ok, dzisiaj nabyłem springi Eibach Pro Kit do swojej A4. Niebawem szykuje się duży przeląda samochodu przed zimą. Będzie spokój na długi czas.

---------- Post dopisany 22-12-2013 at 14:24 ---------- Poprzedni post napisany 15-11-2013 at 20:30 ----------

Auto na sprzedaż, gdyby ktoś był zainteresowany...

Link do ogłoszenia: Grupa Krotoski-Cichy Dealer Skoda VW Audi, Audi A4 1.9TDI 110 AUTOMAT SUPER STAN - otoMoto.pl

Opublikowano

a co to się stało że A4 sprzedajesz? :kwasny:

Opublikowano
  • Autor

Chciałem na coś innego zmienić, ot tak, po prostu. Jak się nie sprzeda, to dalej będzie ze mną, nie mam żadnego parcia :wink:

Opublikowano

Myślałem że już w A6 chciałeś wskoczyć :decayed:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Na razie ze sprzedażą kiepsko, ludzie widocznie nie chcą dobrego samochodu z automatem, zatem pokusiłem się, aby wyrezać termometr między zegarami. Po 3 latach w końcu się do tego zabrałem... :facepalm: