Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 1.9 TDI AFN] Audi A4 by Murdzi *** 200 000km za nami! STR. 8 ***

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kolorek ten sam co moja a4.a ja mam pytanie.mam obnizony przód na samych sprezynach i seryjnych amorach.i czy jak załoze amory o skróconym skoku to przud sie jeszcze obnizy?bedzie twardszy?

11348475066518867063_thumb.jpg

Opublikowano
  • Autor

Jakbym trafił te amerykańce, byłoby sympatycznie.

Co do obniżenia, myślę, że będzie na pewno inna charakterystyka zawieszenia, ori amor na obniżonej sprężynie nie pracuje w pełnym zakresie, pisali już o tym chłopacy. Natomiast jeżeli chodzi o obniżenie, to wydaje mi się, że nie powinien niżej siąść.

Opublikowano

własnie chce załozyc amory o skróconym skoku ale jak siadzie chocby 0,5 cm nizej to bedzie ciezko.

Opublikowano
  • Autor

A co ty masz za springi u siebie założone? Amory 1BA?

Opublikowano

nie wiem co to sa za springi.jakies czerwone.dosyc sporo na nich siadł przód.amory mam serie.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Dawno nic się w temacie nie działo, głównie przez poświęcanie czasu A6. Powoli jednak zaczyna ona wyglądać, więc wracamy do rezania B5. Na pierwszy ogień poszło uszczelnienie pompy. Ciągle do wymiany szyba czołowa, hamulce z przodu muszę rozebrać i złożyć na nowo, bo mimo, że nówki, to cholernie piszczą :facepalm: Ponadto trzeba zrezać lampki w drzwiach, bo leżą już naprawdę od długiego czasu... Słowem, majówka pracowita.

---------- Post dopisany 20-05-2013 at 22:32 ---------- Poprzedni post napisany 25-04-2013 at 23:39 ----------

Generalnie dawno nie pisałem w temacie, bo sporo czasu poświęciłem na drugie autko. Poprawione/wymienione zostało to, co jeszcze nie było ruszane - doszła nowa szyba, pomalowane zaciski, nowe lampki w boczkach, emblematy z tyłu wyleciały... Zostało kilka dupereli do ogarnięcia, m.in. rezanie nowego wyglądu konsoli środkowej i termometr między zegarami. Ciągle szukam kierunkowskazów USA w dobrej cenie :whistling:

Opublikowano

Tył lampy w wersji USA? :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Nie, czemu? Normalne polifty, może tak na zdjęciu wyszło :) Kierunki pseudo USA wpadną mam nadzieję już w ten weekend, marzy się jeszcze klapa US...

Opublikowano

Ja z przodu lampy będę chciał okleić jak to jest w USA :) A tył polifty w wersji USA chciał ktoś w Koszalinie sprzedać, tylko ceni sobie za nie :wink:

Opublikowano
  • Autor

Widziałem na tablicy, zaczynał od 500zł :facepalm:

Opublikowano

Kupił od forumowicza z Koszalina auto, nawet na forum się zarejestrował aby dać ogłoszenie że ma te lampy na sprzedaż :grin: Teraz 300zł za nie ceni :wink: A co tam z konsolą chcesz modzić?

Opublikowano
  • Autor

Zamiast alcantary przydzie czarny fortepian, taką mam wizję.

Opublikowano

a reszta dekorów? drewno zostaje?

Opublikowano
  • Autor

Z miłą chęcią zmieniłbym na aluminium. Całych w czarnym fortepianie nie chce robić, bo będzie chyba za ciemno.

Piszesz się na moje dekory? :naughty:

Opublikowano

Gdybyś miał komplet, wraz z konsolą centralną to czemu nie :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Drewna z konsoli już nie mam, poszło za 50zł :decayed: Mam tylko komplet dekorów na drzwi i deskę w idealnym stanie.

Opublikowano

bardzo zadbany.

Opublikowano
  • Autor

Dziękuję :hi: Powoli to wszystko zaczyna wyglądać jak trzeba...

---------- Post dopisany 25-05-2013 at 15:55 ---------- Poprzedni post napisany 22-05-2013 at 21:05 ----------

Wpadły wyrezane USy. Na żywo wygląda całkiem całkiem.

Opublikowano
  • Autor

Nie jest idealny niestety ten drugi :kwasny: Dorwałem na Lubiatowie.