Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 1.9 TDI AFN] Audi A4 by Murdzi *** 200 000km za nami! STR. 8 ***

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mi też sie wogóle nie widzą takie dokładane światła do jazdy dziennej.:kwasny: Ja u siebie bd zakładał moduł dzienne na 30% długich. Mi wydaje sie to jeszcze najlepszym rozwiązaniem jeśli chodzi o wygląd auta z przodu... Jedynie co to nie zawsze może sie to miśkom podobać, ale co tam...:grin:

Opublikowano
  • Autor

No właśnie, Twój moduł może się nie spodobać miśkom, ja mam swoje światełka razem z homologacją ;) Wg. mnie naprawdę ciekawie się komponują, ale jak już pisałem wcześniej - kwestia gustu. W każdym bądź razie coraz poważniej zaczynam myśleć nad soczewkami, trochę młodziej by było z przodu... Tylko brak halogenów :kwasny:

---------- Post dopisany 10-01-2013 at 14:06 ---------- Poprzedni post napisany 06-01-2013 at 23:10 ----------

Orientuje się może ktoś, czy aby zdjąć wszystkie spinki naokoło szkła w reflektorze Bosch trzeba go wykręcać z auta? Chciałem psiknąć ramki w lampach na czarny połysk, ale nie wiem czy koniecznie muszę demontować całe lampy :whistling:

Opublikowano

Mi sie wydaje ze musisz sciagac lampy z auta, duzo roboty nie ma, spinki pewnie masz ze 4 albo 6 i jak dojdziesz do tych dolnych jak zderzak bedzie przeszkadzal?

Opublikowano
  • Autor

No wlasnie tak dzisiaj ogladalem dokladniej jak to wyglada z przodu i bez demontazu sie nie obejdzie niestety. Trudno, mus nie ochota.

Opublikowano

6 srubek i lampy nie ma na aucie:wink: wywal te hallo z kratek i daj ori bo te to:facepalm:

Opublikowano
  • Autor

Serio, nie wiem czemu aż tak na anty jesteście na te lampki :facepalm::decayed: Na żywo naprawdę jest całkiem ładnie.

Jak będę miał przypływ gotówki, to obiecuję - zderzak z przodu będzie liftowy i halogeny wtedy się pojawią. Plus soczewice oczywiście. Zderzak z tyłu i tak jest do zmiany, wiec od razu kupię lifta. I po krzyku. Natomiast prędzej trzeba w techniczne sprawy zainwestować :naughty:

Opublikowano

widac ze mrozik trzyma :wink: grill robi robote, od razu lepiej :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Tak sie właśnie zastanawiam odnośnie tego grilla - zostawiłem sobie ori chromowaną ramkę przy nim. Jak sądzicie, lepiej będzie zmienić na satynę, taką jak szła seryjnie w RS4 (mam możliwość przełożyć bez problemu), czy może czarny mat? Albo w ogóle nie ruszać i zostawić jak jest? Robiłem wcześniej wizualizacje z czarnym grillem, ale im dłużej na to patrzę, tym większego wsparcia potrzebuję, aby się do tego przekonać...

---------- Post dopisany 19-01-2013 at 16:38 ---------- Poprzedni post napisany 15-01-2013 at 13:41 ----------

Wujek wpadł w odwiedziny i korzystając z okazji podmieniłem ramkę grilla na ori satynową z RS4. Wcześniej była oryginalna chromowana, wydawała mi się lepiej pasować do tego grilla:bag: Na szczęście się nawróciłem i wracamy do oryginału.

Opublikowano

Dobra fura, widziałem na żywo. Robi robotę :) Ty Krystian masz VAGa i jesteś w Koszalinie w tygodniu może?

Opublikowano
  • Autor

Miło słyszeć, ale jeszcze wiele, wiele rzeczy jest do poprawki :bag:

Pewnie, ze mam VAGa ;) Będę od poniedziałku w Koszalinie, więc bez problemu możemy podpinać :wink:

Opublikowano
Tak sie właśnie zastanawiam odnośnie tego grilla - zostawiłem sobie ori chromowaną ramkę przy nim. Jak sądzicie, lepiej będzie zmienić na satynę, taką jak szła seryjnie w RS4 (mam możliwość przełożyć bez problemu), czy może czarny mat? Albo w ogóle nie ruszać i zostawić jak jest? Robiłem wcześniej wizualizacje z czarnym grillem, ale im dłużej na to patrzę, tym większego wsparcia potrzebuję, aby się do tego przekonać...

---------- Post dopisany 19-01-2013 at 16:38 ---------- Poprzedni post napisany 15-01-2013 at 13:41 ----------

Wujek wpadł w odwiedziny i korzystając z okazji podmieniłem ramkę grilla na ori satynową z RS4. Wcześniej była oryginalna chromowana, wydawała mi się lepiej pasować do tego grilla:bag: Na szczęście się nawróciłem i wracamy do oryginału:

http://www2.picturepush.com/photo/a/11996750/1024/Audi-A4-Klub-Polska/fullrs4.jpg

fajny grill:kox:

ostatnio kupiłem s4 grillik i jadę sobie z nim w aucie zafascynowany:grin: podejeżdżam na parking a tu taka obskórna taxa stoi identyko kolor jak mój i pacze a tam grill rs4:kwasny: to mi mina zrzedła - szkoda mi było - tego grilla:grin:

dlatego dobrze że dbasz o auto i mody idą w dobrym kierunku:kox: (no moze jedynie te lampy do jazdy dziennej bym ori halo zastąpił)

Opublikowano
  • Autor

Powiem Ci, ze chyba zrobie na przekor wszystkim i zostawie te Helle na dole. Malo tego, lampy Boscha tez zostawie, tyle ze pomaluje je na czarny polysk. W poniedzialek bede moze cos juz wiedzial w sprawie kierunkowskazow amerykanskich, ktore tez chcialem psiknac na czarno i wtedy mialbym jedynego w swoim rodzaju przedlifta :-) Niedlugo ciezko bedzie spotkac auto na forum bez soczewek, a tak byloby inaczej niz maja wszyscy...

Opublikowano

Ale przedlifty średnio wyglądają. Zresztą co ty chcesz być taki inny od wszystkich :decayed: Ładuj zespolone i będzie kozacko :wink:

Opublikowano

Z tym że co byś nie zrobił to te lampy będą wyglądały kupowato przypominajac lata 90te:wink: jak juz chcesz inaczej niz wszyscy to moze poszukaj takich:naughty:

ext39_rs4_front_finished.jpg

Opublikowano
  • Autor

Kowi, do b4 takich lamp szukalem, w a4 mi sie nie podobaja. Czemu chce byc inny niz wszyscy? Bo taki juz jestem. Chociaz w sumie ciezko byc oryginalnym, bo wiekszosc na forum idzie w podobna strone :-)

Wysłane z mojego X10i

Opublikowano

ale zostajć z takim lampami nie jest oryginalny ponieważ poła uzytkowników A4 spotykanych na drogach ma takie lampy:grin: nie muszą być malowane na czarno, wystarczy ze są brudne:decayed: to juz sa ciemne, zawsze mozesz polifty maznac w jakis oczojebny kolor i juz będzie inaczej:banan:

147db43e3cc729d1gen.jpg

made by gwerty

:naughty:

Opublikowano
  • Autor

Niby tak, ale jak sobie pomyślę, że mam ciąć błotniki :whistling: Niby nic strasznego, ale jakoś na samą myśl nie mam odwagi by się za to zabrać...

Opublikowano

E tam, browarek w rękę i jazda :) Możesz zrobić tak jak mówiłem, wtedy żadną wiertarą nie będziesz nic robił.

Opublikowano
Niby tak, ale jak sobie pomyślę, że mam ciąć błotniki :whistling: Niby nic strasznego, ale jakoś na samą myśl nie mam odwagi by się za to zabrać...

To nie jest cięcie błotników, to odcięcie dwóch niewielkich kawałków blachy.

Żadna filozofia:

P1080233.jpg

Opublikowano
  • Autor

Jeszcze jakbyś mi znalazł lampki kompletne za 300zł i klienta na moje za 200zł to bym od razu ogarnął :decayed: