Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 1.9 TDI AFN] Audi A4 by Murdzi *** 200 000km za nami! STR. 8 ***

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Tak. Sam byłem zdziwiony tą ceną, ale to po znajomości :naughty: Nie wiem tylko jak z jakością tego malowania, ale wydaje mi się, że cena za***ista :gwizdanie:

Opublikowano

Tak. Sam byłem zdziwiony tą ceną, ale to po znajomości :naughty: Nie wiem tylko jak z jakością tego malowania, ale wydaje mi się, że cena za***ista :gwizdanie:

u mnie za 16stki jest 100 PLN od sztuki a jeśli ty masz 160 za komplet, to nawet nie warto się męczyć i polerować... pryśnij na biało, albo na popularny ostatnio "Gun Metal" :good:

Opublikowano
  • Autor

Nad białym myślałem, ale taki perłowym. Tylko nie do końca wiem, czy do seryjnej kozy takie coś będzie pasować :gwizdanie: Gun metal przy moim kolorze nie wygląda, kojarzy mi się tak, jakby cały czas felgi były brudne :polew:

Dopisany: 11 Styczeń 2012, 14:47

Volia, felgi wypiaskowane.

Trzeba teraz się zgłosić do kogoś, kto mi je ładnie pomaluje... Pytanie teraz w jaki kolor... Polecacie jakieś prócz tych, co wymienił kolega Junior?

Opublikowano

Ja bym walnął Gun Metal :naughty::kox:

Opublikowano
  • Autor

Muszę sobie wizualizację zrobić jak to będzie wyglądało... Wieczorem wrzucę mały VT na nowych felach.

Opublikowano

navi plus :good:

ile dałeś jeśli można wiedzieć?

Opublikowano
  • Autor

żadna tajemnica, kupiłem od kolegi z forum, 330zł z niesprawnym mechanizmem płyt. Ale dla mnie ona ma bardziej wyglądać, muzyki słucham z radia ew. ze zmieniarki, a navi mam na szybę dobrą.

Opublikowano

Nie wytrzymałeś do wieczora :polew: Jest :good:

Opublikowano

fajnie wyglada na takim malym kole i niski profil :wink4: ciekawie to widzę :evil:

Opublikowano
  • Autor

Chyba będę jedyny z takimi kółkami na cały forum :cool1: Opony chce albo 205/50, albo 215/50... Zobaczymy, które szybciej znajdę w rozsądnej cenie :gwizdanie: A co do prześwitu, mój chyba będzie stał ciutkę wyżej, bo mam 1BA, a tutaj chyba 1BE jest wsadzone na zdjęciu...

Opublikowano

dobra niunka podoba mi sie fest fota wnetrza atystycznego kozak ;p autko niczego sobie fajne wyposazenie bolal by mnie troche automat ;p

Opublikowano
  • Autor

Dziękuję ślicznie za opinię :hi:

Akurat automat to największy atut tego auta, szukałem właśnie w automacie i udało się znaleźć egzemplarz w za***istym stanie.

Co do wyposażenia, brakuje FISu, który w przyszłym roku chcę wyrezać no i Navi Plus, która już zapakowana w kartonie czeka na wysyłkę do mrogala, od którego biorę kompletną konsolę. Także niebawem w Audicy głęboka metamorfoza wnętrza. Dojdzie również tempomat, którego mi cholernie brakuje. Na wiosnę nowe kółka wpadną, to będzie inaczej wyglądać.

A co do zdjęcia - moje Ukochana robiła, dla niej fotografia to jak dla nas Audi, więc wiesz, musiało wyjść elegancko. Niebawem nowa sesja (jak wrzucę Navi, a może i wcześniej).

Opublikowano
:no: Jednak srebrne lepiej wyglądają :kox:
Opublikowano
  • Autor

Tez tak sądzę, jakoś taki stłumiony ten samochód się prezentuje :wallbash:

Opublikowano

srebrna lepiej wyglada nie ma co kombinowac :)

Opublikowano
  • Autor

Wystawiłem felgi w dziale sprzedaży, może ktoś chętny to puszczę po kosztach - kupuję drugi wóz i kasa by się przydała... Jakby ktoś miał na oku jakiegoś fajnego dieselka (najlepiej 80 B4) do 7500zł to niech da znać na PW.

Opublikowano

popytam się znajomych :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Dzięki wielkie ;)

Dopisany: 24 Styczeń 2012, 22:50

Chwilowo przesiadłem się na B4 93 rok, 1.9 TDI 1Z :cool1:

Gdyby ktoś miał jakąś rozbitą B4, to będę wdzięczny za info. Zależy mi na tylnej półce, kierownicy w skórze, mieszku zmiany biegów i innych duperelach.

Mimo wszystko w A4 nadal rezamy.

Dzięki mrogal :drunk:

Opublikowano

co to za material na tej konsoli??

Opublikowano

Jak znam mrogala to pewno bedzie flok :kox: