Halskii Opublikowano 4 Stycznia 2008 Opublikowano 4 Stycznia 2008 mam pytanie poszedl mi ten waz ktory jest oznacziony nr 1 jest to waz cisnieniowy , jak myslicie czy daloby rade zastapic go innym wezem ??? bo w serwisie wolaja 145 zl link do strony ze schematem http://www.avtoshop.net/vw.php?mdl=221&bildid=9D0000C1&grp=1&check=64 Nazwa tematu została poprawiona. Baskecior.
Norbi TDI Opublikowano 4 Stycznia 2008 Opublikowano 4 Stycznia 2008 Innym wężem zobacz jak on wygląda, jest uformowany jak powinien i mysle że innym np. od poloneza go niezastąpisz a tak serio to zainwestuj te 145zł bedziesz miał pewność że np. niestaniesz na środku drogi w oparach jak wąż pęknie albo przegrzejesz auto jak płyn ci potajemnie ucieknie
hornet Opublikowano 4 Stycznia 2008 Opublikowano 4 Stycznia 2008 Możesz próbować dobierać ewentualnie zakupić zamiennik
Musashi Opublikowano 5 Stycznia 2008 Opublikowano 5 Stycznia 2008 raczej bym nie oszczedzał skutki oszczednosci moga byc kosztowne. np. powtorna naprawa (koszty węza i robocizny), kolejna porcja plynu chlodzacego, cholowanie lub laweta.
Halskii Opublikowano 5 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2008 jednak kupilem oryginalny ,, o tyle zle ze zamienników tych częśći brak " wiec tylko oryginal, róznica w cenie miedzy tym 1 wężem ( cisnieniowy) a tym drugim to 100zl mam nadzieje ze po wymianie pozbedw się wycieku płynu dzięki za komentarz
Rekomendowane odpowiedzi