reczka Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 AUDI A4 B5 1998r. 1.8 T - AJL - 180 koni aktualnie chip: 210 koni 190 tys - aktualny przebieg sprowadzany z zagranicy, pierwsza rejstracja w polsce 2009-05-06 W standardzie: -ABS, -4x el. szyby, -El. lusterka, -Klimatronik, -Alufelgi 16", -Centralny zamek, -Autoalarm, -2x poduszka powietrzna, -Radio / CD, -Wspomaganie kierownicy, -Immobiliser, -Welurowa tapicerka, -Drewno, -Airbag, -FIS, -Srebrny metalic, Modyfikacje: -Zderzak tył s4 -Zderzak przód s4 -Progi s4 -Lampy soczewki -Reflektory -Grill s4 -Skórzane fotele, boczki i zagłówki ( czarna skóra + czerwona nić ) -Podświetlenie LED w środku białe -Xenony 6000k -Lusterko prawe duże -Części – przeguby, wahacze, końcówki, filtry, uszczelki, płyny, stabilizatory, tarcze itp… -Emblemat na tył s4, reszta out -Halogeny LED do zderzaka przedniego -Końcówki tłumika -Folia CARBON zamiast drewna -Dywaniki black -Lotka na bagażnik od M3 -Głośniki przód Alpinie -Głośniki tył Blaupunkt -Biała podsufitówka z lampkami i lustrami podświetlanymi + białe plastiki -Ciemna półka tył + oryginalne maskownice -Kierownica s4 -Ringi na zegary + naklejka s4 -Domykanie szyb pilotem -Podświetlenie tablicy rej białymi ledami -Wyrzucenie gum z drzwi i wklejenie pomalowanych pod kolor listew -Zima: 16" -Lato: 17" -Chip: 210 koni W planach: -Alufelgi 17”/18” black zrobione -Podłokietnik skóra -Ciemne kierunkowskazy boczne zrobione -Radio audi concert 2 -Czerwone zaciski zrobione -CHIP ( jakieś zwiększenie mocy do ~ 200) zrobione -Emblemat na grill (może) -Zegary s4 (może) Zdjęcia: Przed: W trakcie: Po modyfikacjach: Zmiany:
bronekb5 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 No no, jak zobaczyłem to mi przyszedł na myśl jeden wyraz: "przyjemniaczek" :> Choć wiem, że nie wypada zapytam ile masz tam "nalatane"? Plany ok, tylko jeszcze zawieszenie -30mm i będzie Pan zadowolony
reczka Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2011 aktualny przebieg to 190 tys, już zrobiłem edit w poście - długo post składałem w wordzie stąd różnica 5 tys
Gość -makaveli- Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 dobra w hooooj tylko koło koniecznie większe + niższy zawias
PiotrekS Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 w hooj kozak jak wyżej 18" i naprawdę zaje...ste wozidełko.
armando Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 za***ista fura tylko fakt tej felgi troche brakuje skora sam obszywales czy juz kupiles takie kanapy?
MAGIC87 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 wieksze koło i bedzie ok znaczek ,,S4'' po co?
reczka Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2011 fotele obszywane u tapicera znaczek - bo mi się podoba progi od s4 felgi wiem ze te 16" szpecą auto ale kasy zabrakło
topor Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 piekna, brakuje tylko listwe drzwiowych.... ahhh az sie łezka w oku kreci ;(
bronekb5 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 ... felgi wiem ze te 16" szpecą auto ale kasy zabrakło Nie szpecą tak strasznie ale auto zasługuje na lepsze "buty" :> i większe "przytulenie" do ziemi
pawullonn Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 kolego ile Cie wyniosło obszycie skóra siedzeń??
reczka Opublikowano 1 Maja 2011 Autor Opublikowano 1 Maja 2011 Obszycie skora foteli po znajomosci 2,5 tys
abdul81 Opublikowano 1 Maja 2011 Opublikowano 1 Maja 2011 no ładne ładne.. mody ida w dobra strone jeszcze tylko tak jak wyżej felga i zawias i tylko ten znaczek s4 wczesniej też chciałem taki nakleic ale dopiero jak zmieniłem silnik na 2.7 z s4 to stwierdziłem że wczesniej by to nie miało sensu i nie było warto robic sobie obciachu bezawatyjności życzę
!Tommy Opublikowano 2 Maja 2011 Opublikowano 2 Maja 2011 no no ładne auto, powodzenia w dalszych modach i szukaniu fajnej feli silnik dobry, mam i jestem zadowolony pozdro
Rekomendowane odpowiedzi