REVO Opublikowano 3 Maja 2011 Opublikowano 3 Maja 2011 Fajne autko - wersja "motor". Pamiętam je jeszcze z allegro bo sam szukałem czegoś takiego ale cena trochę odstraszała. Wydech faktycznie - jak pamiętam nawet ze zdjęć z allegro - wymaga poprawy. Widać, że ktoś stylizował autko na RS4 (felgi, wydech).
świrek Opublikowano 3 Maja 2011 Autor Opublikowano 3 Maja 2011 Fajne autko - wersja "motor". Pamiętam je jeszcze z allegro bo sam szukałem czegoś takiego ale cena trochę odstraszała. Wydech faktycznie - jak pamiętam nawet ze zdjęć z allegro - wymaga poprawy. Widać, że ktoś stylizował autko na RS4 (felgi, wydech). Faktycznie cena byla duza ale póki co uważam że warto było dać takie pieniądze No chyba ktoś stylizował auto, felgi mi sie podobaja, zawieszenie jest boskie ale ten wydech trzeba poprawic
Gelooo Opublikowano 4 Maja 2011 Opublikowano 4 Maja 2011 kolejna ladna i to w lublinie sam swoja teraz kupilem i mam o wiele wiecej roboty z sednana na avanta ale tez w Q i 1.8T ale AEB zapewne kiedys sie spotkamy:P
kuba1989 Opublikowano 9 Października 2013 Opublikowano 9 Października 2013 Autko mi znane musimy się kiedyś ustawić na mini spota bo ja śmigam teraz prawie bliźniaczką. Pozdro
Rekomendowane odpowiedzi