Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Black With Red - na X5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
...ale to będzie szeroki placek :slina::kox: a mówią, że 10j nie wejdzie :naughty:

btw Jakie odboje wrzuciłeś?

Mailem odboje z przedniego gwinta.Teraz autko już siedzi na odbojach a sprężyna jest już luźna.Zastanawiam się czy kręcić jeszcze w dół nakrętkami czy przyciąć trochę odboje:eusathink:

dscf8381r.jpg

Opublikowano

Noooo...zdrowo to wygląda!

Opublikowano

Ja mam skręcone na 61 cm :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Od jutra będę działał z glebą.Dzisiaj byłem ostatni dzień w pracy i od jutra urlop :banan: będzie czas na działania.Trzeba zapodać nowe śruby,dekielki ( nie wiem jakie ):eusathink:nadkole wyciąć itd

dscf8399i.jpg

dscf8400.jpg

---------- Post dopisany at 14:44 ---------- Poprzedni post napisany at 14:37 ----------

Dwie osoby w środku i 2 w bagażniku.Nic nie obciera.Chyba tak zostawię i pośmigam trochę aby odboje trochę siadły.Co o tym sądzicie?

Opublikowano

nie mogę się napatrzyć :slina::slina: czekam na efekt finalny, gratki za upchanie tego, mega :decayed::git:

Opublikowano
  • Autor

Dzięki Kuba powoli do celu:wink:

Opublikowano

jest kox ale dlugo tak pojezdzisz? Miski zaraz wyczaja:kwasny:

Opublikowano

pozostaje tylko czekać na b5b ostrów wielkopolski :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Zobaczymy co się będzie działo.A co mówi paragraf na to wiecie? michal_s87 kiedyś coś o tym wspominał ale nie pamiętam za bardzo.

Opublikowano
Zobaczymy co się będzie działo.A co mówi paragraf na to wiecie? michal_s87 kiedyś coś o tym wspominał ale nie pamiętam za bardzo.

naciąg jest chyba po to żeby się Miśki nie spruły :wink: koło może wystawać ale chyba bieżnik musi być schowany :decayed: jaki jest otwór w tych BMW kołach? muszę pierścienie centrujące kupić do swoich BMW :wink: też chyba pod koniec tygodnia urlop wezmę żeby pokręcić gwintem :decayed:

Opublikowano
  • Autor

naciąg jest chyba po to żeby się Miśki nie spruły :wink: koło może wystawać ale chyba bieżnik musi być schowany :decayed: jaki jest otwór w tych BMW kołach? muszę pierścienie centrujące kupić do swoich BMW :wink: też chyba pod koniec tygodnia urlop wezmę żeby pokręcić gwintem :decayed:

Adrian 72,6:wink:

Opublikowano
  • Autor

Dokładnie czekam też na konkret info:wink:

Opublikowano

ja tam w prawie nie siedzę:wink:

kiedyś wspominałem że swego czasu w Germani prawo było tak zapisane, że to opona nie mogła wystawać poza obrys auta, tuningowcy to obeszli i pojawiły się naciągi - stąd ten typowy german style, tak głosi legenda:decayed:

teraz w PL to nie przejdzie

Opublikowano
  • Autor

W PL zawsze inaczej :facepalm: szkoda gadać

Opublikowano

czyli taki bezpośredni pierścień to 72,6 po zewnątrz na 63 z hakiem pod Audi, tak? :wink:

Opublikowano
  • Autor

czyli taki bezpośredni pierścień to 72,6 po zewnątrz na 63 z hakiem pod Audi, tak? :wink:

72.6 felga BMW

57,1 piasta Audi

Opublikowano
Die osoby w środku i 2 w bagażniku. Nic nie obciera.

Kogo wozisz w bagażniku? :shock3::decayed:

§ 11. 1.Pojazd samochodowy wyposaża się:

[...]

10) w błotniki lub inne elementy nadwozia lub podwozia, o szerokości nie mniejszej niż szerokość opony, a w przypadku kół bliźniaczych - nie mniejszej niż odległość między zewnętrznymi krawędziami opon; przy czym błotniki samochodu osobowego i motocykla, przy masie własnej pojazdu, powinny odpowiadać następującym warunkom:

a) kąt opasania koła przez błotnik powinien być taki, aby obejmował co najmniej z przodu 30° i z tyłu 50° od pionowej płaszczyzny przechodzącej przez oś koła,

B)odległość między zewnętrzną krawędzią błotnika a osią koła w wymaganym kącie opasania nie może być większa niż dwukrotna wartość statycznego promienia opony,

c) najniższy punkt tylnej krawędzi błotnika lub innego elementu pełniącego jego funkcję znajdujący się w płaszczyźnie symetrii opony nie może znajdować się wyżej niż 150 mm ponad poziomą płaszczyzną przechodzącą przez oś koła,

:grin:

Opublikowano
  • Autor
Die osoby w środku i 2 w bagażniku. Nic nie obciera.

Kogo wozisz w bagażniku? :shock3::decayed:

§ 11. 1.Pojazd samochodowy wyposaża się:

[...]

10) w błotniki lub inne elementy nadwozia lub podwozia, o szerokości nie mniejszej niż szerokość opony, a w przypadku kół bliźniaczych - nie mniejszej niż odległość między zewnętrznymi krawędziami opon; przy czym błotniki samochodu osobowego i motocykla, przy masie własnej pojazdu, powinny odpowiadać następującym warunkom:

a) kąt opasania koła przez błotnik powinien być taki, aby obejmował co najmniej z przodu 30° i z tyłu 50° od pionowej płaszczyzny przechodzącej przez oś koła,

B) odległość między zewnętrzną krawędzią błotnika a osią koła w wymaganym kącie opasania nie może być większa niż dwukrotna wartość statycznego promienia opony,

c) najniższy punkt tylnej krawędzi błotnika lub innego elementu pełniącego jego funkcję znajdujący się w płaszczyźnie symetrii opony nie może znajdować się wyżej niż 150 mm ponad poziomą płaszczyzną przechodzącą przez oś koła,

:grin:

Dzieciaki zapakowałem na testy:banan:ale nie jechałem.

Adrian

pier_cie.jpg

Opublikowano

naciąg jest chyba po to żeby się Miśki nie spruły :wink: koło może wystawać ale chyba bieżnik musi być schowany :decayed:

chyba nie do końca.

koło (czyli felga i opona) nie może wystawać poza obrys samochodu (lusterka nie wliczają się w obrys)