Inkognito Opublikowano 12 Października 2011 Opublikowano 12 Października 2011 ja montowałem niedawno taki daszek on nie dochodzi do końca niestety kiepsko troszkę leży pod tym względem no niestety to nie ori daszek...
Kowi87 Opublikowano 12 Października 2011 Opublikowano 12 Października 2011 U mnie tez do końca to idealnie nie przylega ale od początku 2008r nic z nim sie nie dzieje
cymek28 Opublikowano 24 Października 2011 Autor Opublikowano 24 Października 2011 Dzięki chłopaki właśnie o takie info mi chodziło.Powiem lakiernikowi może trochę to lepiej dopieści.Dzisiaj autko wstawiam do niego dach i daszek idzie w czerń.Zobaczy się efekt końcowy. Czarny dach już gotowy.Jeszcze tylko muszę przykleić daszek i zamontować listwy w rynienkach.Następny mod jaki będzie to relingi. Na szybko fota.Jak poskładam wszystko to wstawię coś lepszego.Pozdrawiam.
Kowi87 Opublikowano 24 Października 2011 Opublikowano 24 Października 2011 Jest bardzo dobrze [br]Dopisany: 24 Październik 2011, 19:05_________________________________________________bez relingów też dobrze wyglada
cymek28 Opublikowano 24 Października 2011 Autor Opublikowano 24 Października 2011 Mam ochotę na srebrne relingi.Jak bym je robił to przy jednej robocie ogarnął bym podsufitkę w alkantarze.
Kowi87 Opublikowano 24 Października 2011 Opublikowano 24 Października 2011 Mam ochotę na srebrne relingi.Jak bym je robił to przy jednej robocie ogarnął bym podsufitkę w alkantarze. fajnie wyglada wersja czarno-czerwona, chrom wprowadzi haos, przekonasz sie o tym montujac ramki
cymek28 Opublikowano 24 Października 2011 Autor Opublikowano 24 Października 2011 To może czarne zapodać.Jest tego od groma na allegro i za małe pieniądze.Ostatnio widziałem aukcję za 90 zł z kompletem śrub i uszczelek.
MARCIN607 Opublikowano 24 Października 2011 Opublikowano 24 Października 2011 piękny avancik Kolego. dach świetnie pasuje
Polko_V Opublikowano 24 Października 2011 Opublikowano 24 Października 2011 :oklaski: :oklaski: :oklaski: polac mu bo dobrze modzi
Michał Opublikowano 24 Października 2011 Opublikowano 24 Października 2011 Co prawda miałem tutaj nic nie pisać, ale jesteś idealnym przykładem na to jak forum zmienia ludzi i ich pojęcie tuningu. Na początku to auto wyglądało co najmniej kiepsko, mimo sporej ilości modów, niestety zupełnie nie trafionych modów... A teraz? Teraz jest świetnie i ukłon w Twoją stronę, za to że umiałeś się przyznać do błędu BTW przedni zderzak esowy lepiej by pasował
Inkognito Opublikowano 24 Października 2011 Opublikowano 24 Października 2011 jak naj bardziej jeśli już relingi to czarne tak jak wyżej napisali jeśli będą chromy będzie choinka... w razie co mam relingi czarne do dogadania
cymek28 Opublikowano 25 Października 2011 Autor Opublikowano 25 Października 2011 Inkognito.Jak coś to będę pisał na Pw.Muszę się trochę odkuć bo kiepsko z kasą,a jak wiadomo takie zabawy z samochodem trochę pochłaniają funduszy. Panowie mam pytanie.Felgi mam et 47.Jakiej grubości zapodać sobie dystanse na przód i tył aby zrównać koło z błotnikiem.Mam w garażu dystanse 15mm na tył i 10mm na przód.Gdyby były za grube można je trochę przetoczyć na tokarce.
Krycha Opublikowano 25 Października 2011 Opublikowano 25 Października 2011 załóż te które masz[br]Dopisany: 25 Październik 2011, 17:27_________________________________________________8J mają twoje felgi ?
cymek28 Opublikowano 31 Października 2011 Autor Opublikowano 31 Października 2011 Śruby muszę zapodać z 2cm dłuższe żeby wszystko grało? Dokładnie 8J. Witam.Dzisiaj posiadałem trochę wolnego czasu i wiozłem się do montażu listew na dachu oraz założyłem dystanse i daszek.Oto efekt końcowy. Dystanse Daszek
Polko_V Opublikowano 31 Października 2011 Opublikowano 31 Października 2011 wszystko ladnie i pieknie, ale wywal ten chrom na metry, bo do niczego tu nie pasuje
Kowi87 Opublikowano 31 Października 2011 Opublikowano 31 Października 2011 Zrób jakas wyraźną fotke jak ty tam zamontowałes głósniki w przednich drzwiach
cymek28 Opublikowano 31 Października 2011 Autor Opublikowano 31 Października 2011 Cała tapicerka jest przerobiona i były wklejane dystanse z mdfu
Polko_V Opublikowano 31 Października 2011 Opublikowano 31 Października 2011 no bo nie powiem bardzo ladnie to wyglada, ale niestety pod kopalnia by to za brdzo kusilo
Rekomendowane odpowiedzi