mgas Opublikowano 31 Maja 2011 Opublikowano 31 Maja 2011 Rafikk "nie idz tą drogą", bo zaczniesz od chromu na metry, a możesz skończyć na chlapaczach z odblaskami :polew:a masz takie ładne auto.
sebo1607 Opublikowano 31 Maja 2011 Opublikowano 31 Maja 2011 zmieniam grila na polifta a ze starym pobawiłem sie i wyszło tak:
sebo1607 Opublikowano 31 Maja 2011 Opublikowano 31 Maja 2011 A to ładne jest ? chyba lipiej jak zwykły przedlift :>
pepik Opublikowano 31 Maja 2011 Opublikowano 31 Maja 2011 zmieniam grila na polifta a ze starym pobawiłem sie i wyszło tak: U kolegi Murdzi lepiej to wyglądało
Polko_V Opublikowano 1 Czerwca 2011 Opublikowano 1 Czerwca 2011 zmieniam grila na polifta a ze starym pobawiłem sie i wyszło tak: ale zes walnal :gwizdanie: to murdzi' emu to conajmniej dwa razy lepiej wyglada
Murdzi Opublikowano 1 Czerwca 2011 Opublikowano 1 Czerwca 2011 Jeszcze jedną fotkę znalazłem, gdzie trochę lepiej widać ten mój grill. Wracam w piątek, to zrobię nowe - teraz dodałem jeszcze tą ostatni brakujący poziom w chromie na samej górze... Na fotce jeszcze stara wersja...
Polko_V Opublikowano 1 Czerwca 2011 Opublikowano 1 Czerwca 2011 Qrcze powiem tak...jakby ten "chrom na metry" byl trwalszy, to nie powiem, na pewno duzo uzytkownikow by w jakis sposob upiekszalo swoje bryczki :gwizdanie: . Tylko szkoda, ze potem sa takie walki z tym "chromem" Bo murdzi...naprawde nie wyglada to zle czy nie idzie na to patrzec , tylko sam fakt, co potem sie z tym bedzie dziac, to na sama mysl...
sebo1607 Opublikowano 1 Czerwca 2011 Opublikowano 1 Czerwca 2011 Jeszcze jedną fotkę znalazłem, gdzie trochę lepiej widać ten mój grill. Wracam w piątek, to zrobię nowe - teraz dodałem jeszcze tą ostatni brakujący poziom w chromie na samej górze... Na fotce jeszcze stara wersja... dobry jestes że ci sie chciało tyle wycinać :>
Remik-A4 Opublikowano 1 Czerwca 2011 Opublikowano 1 Czerwca 2011 ostatnio widzalem cos takiego ale gosc ma parcie
Polko_V Opublikowano 1 Czerwca 2011 Opublikowano 1 Czerwca 2011 ostatnio widzalem cos takiego ale gosc ma parcie buhahahh.... :polew: :polew: no nie moge a najbardziej mnie "zabolalo" te 407 na przodzie
davidoati Opublikowano 1 Czerwca 2011 Opublikowano 1 Czerwca 2011 Mi się takie wynalazki nie podobają Ciężko to ogarnąć żeby to jako tako wyglądało
Murdzi Opublikowano 2 Czerwca 2011 Opublikowano 2 Czerwca 2011 Trochę pracy mnie to kosztowało, efekt jak dla mnie bardzo ładny, przynajmniej w jakiś sposób się autko wyróżnia. Nie wydaje mi się, żeby te chromy po miesiącu zaczęły się łuszczyć. Rozumiem - po zimie mogę mieć z tym problem, ale jak już pisałem - trochę zabawy i cały komplet chromów można szybko wymienić (koszt 3,5zł) albo zwyczajnie usunąć. Te moje są klejone na dość "normalny" klej, odrywając chyba trzy kawałki (źle mi wyszły) nie było większych problemów, a naprawdę solidnie je przymocowałem. Każdy indywidualnie podchodzi do tematu - ja spróbowałem zrobić to w ten sposób i jestem zadowolony z efektu, a przecież o to chyba chodzi? Peugeot został skrzywdzony, co tu dużo mówić. Nie porównujcie skrajnych przypadków oszpecenia auto chromami na metry do oklejania mebli z czymś, co wygląda dość oryginalnie i ciekawie...
pepik Opublikowano 2 Czerwca 2011 Opublikowano 2 Czerwca 2011 Najważniejsze żeby Tobie się podobało a jak widzisz nie tylko Tobie podoba się Twoja robota
sebo1607 Opublikowano 2 Czerwca 2011 Opublikowano 2 Czerwca 2011 tak ale to jest tylko na krótka mete pojedziesz na myjnie,pociągnie karherem i połowa zleci :gwizdanie:
Polko_V Opublikowano 2 Czerwca 2011 Opublikowano 2 Czerwca 2011 moj "chrom" ,co kiedys tam mialem wokol szyb przy drugim myciu zaczynal odchodzic . Ale moze murdziemu nie bedzie w takim miejscu odchodzil tak szybko :?:
Murdzi Opublikowano 2 Czerwca 2011 Opublikowano 2 Czerwca 2011 Właśnie chciałem to powiedzieć - ja autko myje ręcznie, karchera używam sporadycznie, a jeśli już, to będę uważał Chrom na metry naokoło szyb jest dużo bardziej narażony na uszkodzenia aniżeli rantówka w zakamarkach. Ciesze się, że podoba się nie tylko mnie. tak ale to jest tylko na krótka mete pojedziesz na myjnie,pociągnie karherem i połowa zleci :gwizdanie: A wcześniej pisali, że się ciężko odklejają no
Polko_V Opublikowano 2 Czerwca 2011 Opublikowano 2 Czerwca 2011 Właśnie chciałem to powiedzieć - ja autko myje ręcznie, karchera używam sporadycznie, a jeśli już, to będę uważał Chrom na metry naokoło szyb jest dużo bardziej narażony na uszkodzenia aniżeli rantówka w zakamarkach. Ciesze się, że podoba się nie tylko mnie. tak ale to jest tylko na krótka mete pojedziesz na myjnie,pociągnie karherem i połowa zleci :gwizdanie: A wcześniej pisali, że się ciężko odklejają no ano pisali...ale ten klej sie ciezko zdrapuje
Rekomendowane odpowiedzi