Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Osama Bin Laden nie zyje

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:polew: :polew: :polew:

Gość Damian A4
Opublikowano

skoro są skłonni do mordowania własnych prezydentów

Czy ja k**wa o czymś nie wiem? :shocked: :shocked:

Opublikowano

Cyt.

Ilu prezydentow USA zginelo w zamachach?

Czterech. Pierwszego zamachu dokonał aktor John Wilkes Booth. W czasie sztuki wkradł się do loży prezydenckiej i zastrzelił Abrahama Lincolna. Od kul zginęli również James A. Garfield i William McKinley. 22 listopada 1963 r. miał miejsce najgłośniejszy zamach – w Dallas zastrzelono Johna F. Kennedy'ego, rozpoczynając tym samym falę domysłów na temat prywatnego życia i tajnych kontaktów zmarłego prezydenta.

Ronald Reagan tez byl ofiara zamachu- nieudanego.

Opublikowano

USA to jest największy terrorysta...

Ostatnio mówili w TV, że w Polsce znaleziono złoża gazu łupkowego, którego wystarczy na 400 lat. Tylko nie wiem czy już nie sprzedali go USA... :kwasny::disgust::wallbash:.

Zaraz USA wpadnie... :gwizdanie: http://biznes.onet.pl/wielkie-odkrycie-gazu-w-boliwii,18567,4260472,1,news-detal

Opublikowano

USA to jest największy terrorysta...

Ostatnio mówili w TV, że w Polsce znaleziono złoża gazu łupkowego, którego wystarczy na 400 lat. Tylko nie wiem czy już nie sprzedali go USA... :kwasny::disgust::wallbash:.

jak zacznie polska wydobywać to mozemy sie spodziewać "najazdu" pod jakimś pretekstem vide irak/afganistan :gwizdanie:

Gość -makaveli-
Opublikowano

nasz amerykodupodajny rząd pewnie ubije "tani" dla Nas interes z gazem

Gość Damian A4
Opublikowano

Spokojnie :kox:

Póki co Moskal to nam nie grozi bo Polski nie stać na kupienie od Hamerykańców patentu na technologie wydobycie i przeróbki tego gazu :decayed: