Zadymiacz Opublikowano 3 Maja 2011 Opublikowano 3 Maja 2011 zastanawiam sie nad gwintem tylko problem tkwi w wyborze czy zancie może firme AP sportfahrwerke i co możecie o niej podpowiedzieć albo cos dobrego innej firmy oprocz FK bo znam;] i aby mocno na komforcie nie stracic.
martin_rs4 Opublikowano 3 Maja 2011 Opublikowano 3 Maja 2011 jak nie chcesz na komforcie tracic to kups same sprezyny obnizajace bo kupisz gwint i bedzie taczka, poza tym obnizajac autko rezygnujesz z komfotru :gwizdanie:, ale.... jest fajnie ja mam -40mm H&R same sprezyny i jest OK
variocustoms Opublikowano 3 Maja 2011 Opublikowano 3 Maja 2011 AP jest znaną firmą od lat w zakresie zawieszeń, nie produkują super zawiasów ale shitu też nie, cenowo dobra alternatywa do H&R, KW, Eibach i Tein, mają też w ofercie gwinty z regulacją twardości co ogólnie polecam, jak masz wydać ponad 2000 to kup z regulacją bo bez regulacji może być taczka na naszych drogach, no chyba, że bardziej wolisz trakcję od komfortu
Zadymiacz Opublikowano 3 Maja 2011 Autor Opublikowano 3 Maja 2011 samych sprężyn nie chce.. chce dobry gwint bo chce zeby to fajnie troche niżej wyglądało . wlasnie cos takiego regulacja wysokosci i twardosci w jakims stopniu . to nie jest wyścigówka zeby jakąś nie wiadomo jaką trakcje robić. Mam ladną felge i chce to obnizyć własnie dobrym gwintem. bo i tak musze amory zmieniać to może pomysłe o gwincie własnie tak jak napisałem. tylko czekam na podpowiedz by cos wlasnie ciekawego znalezc
Rekomendowane odpowiedzi