bartek723 Opublikowano 4 Maja 2011 Opublikowano 4 Maja 2011 Jak w temacie sprawdzałem sobie bezpieczniki i po prostu leżała sobie taka sprężyna (zdjęcie pożyczone ale jest prawie identyczna ) http://imageshack.us/photo/my-images/851/imagephpp.jpg/ skąd odpadała?? bo siedziałem i się gapiłem 30min i nic nie przyszło mi do głowy
kalik Opublikowano 4 Maja 2011 Opublikowano 4 Maja 2011 Ta sprężyna jeśli się nie mylę spina (podtrzymuje) rury nawiewu, ale głowy nie dam uciąć.
teeree Opublikowano 4 Maja 2011 Opublikowano 4 Maja 2011 to sprezynka od trzymania kratek nawiewu , tych regulowanych/podswietlanych
emilek_2 Opublikowano 4 Maja 2011 Opublikowano 4 Maja 2011 A w którym miejscu ją założyć? Może ktoś posiada jakiś rysunek?
teeree Opublikowano 4 Maja 2011 Opublikowano 4 Maja 2011 jesli znalalzes sprezyne kolo bezpiecznikow, to zapewne odpielo sie od kratki po lewej stronie,, jak ją zalozyc? mmh na gorze kratki nawiewu masz oczko, tam wkladasz jeden koniec ze sprezyny a drugi zachaczasz po drugiej stronie, mozliwe ze moze wylamal ci sie uchwyt trzymajacy sprezynke? jak ktos wczesniej chcial ją wyciagnac na sile ,
bartek723 Opublikowano 4 Maja 2011 Autor Opublikowano 4 Maja 2011 Dzięki za szybką odpowiedź po robocie spróbuję się do tego dobrać. Dzięki wielkie
vauxhall95 Opublikowano 4 Maja 2011 Opublikowano 4 Maja 2011 sprezyna ktora trzyma gorna i dolna czesc obudowy kolumny kierowniczej(kokpitu)
teeree Opublikowano 4 Maja 2011 Opublikowano 4 Maja 2011 sprezyna ktora trzyma gorna i dolna czesc obudowy kolumny kierowniczej(kokpitu) a faktycznie moze to byc sprezynka od roletki/zaluzji przy obudowie kolumny kierowniczej,
bartek723 Opublikowano 8 Maja 2011 Autor Opublikowano 8 Maja 2011 Ojej to ile tych sprężynek tam na chowali ktoś musiał tam grzebać bo czasem te plastiki skrzypią i są zaczepy połamane ale mam nadzieję że jak nie uda się tego zamocować to nic się niestanie [br]Dopisany: 04 Maj 2011, 11:56_________________________________________________teeree miał rację była to sprężyna trzymająca tunel do kratki wentylacyjnej i faktycznie połamał ktoś zaczep dzięki i pozdrawiam
pauel Opublikowano 8 Maja 2011 Opublikowano 8 Maja 2011 mocuje się ja do deski rozdzielczej, a przytrzymuje rurę nawiewu która leci pod deską a dokładnie koło kratki nawiewu, ciężko raczej będzie założyć
Rekomendowane odpowiedzi