hary Opublikowano 22 Września 2006 Opublikowano 22 Września 2006 Nasti, troche mnie zmartwiles kolego bo mialem w planach zakup takich soczewek i jak przeczytalem twego posta ze swieca jak w maluchu to sie troche rozczarowalem,maja fajny wyglad, a jak bym kupil je w komplecie z ksenonami? pewnie dobrze by swiecily? nasti...a jakie lampy bys proponowal na tyl?
Nasti Opublikowano 22 Września 2006 Autor Opublikowano 22 Września 2006 z xenonami tez jest lipa ,, sprawdzalem,, te lampy sa do d*py te co ja mam na focie sa super, zapakowalem do nich xenony i jest rewelka(trawe w rowach wypala ) na tyl jeszcze nic nie szukalem
pet3r Opublikowano 22 Września 2006 Opublikowano 22 Września 2006 jest rewelka(trawe w rowach wypala ) dobre tez zastanawialem sie nad tymi czarnymi angelsami ale skoro to kupa :/ w tej chwili jakie lampki masz?
hary Opublikowano 23 Września 2006 Opublikowano 23 Września 2006 Nasti, obejrzyj moje auto na ... Forum klubowe>>Moje A4>>Fotki AUDI A4 by HARY może miałbys jakiś pomysł na wyrezanie tego auta w sumie troszke je tam opisałem mysle m.in. nad takim grilem jak twoj
Nasti Opublikowano 23 Września 2006 Autor Opublikowano 23 Września 2006 w tej chwili jakie lampki masz?_________________ teraz mam takie http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/f899befac45cb3b0.html plus xenon
pet3r Opublikowano 23 Września 2006 Opublikowano 23 Września 2006 w tej chwili jakie lampki masz?_________________ teraz mam takie http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/f899befac45cb3b0.html plus xenon a firma? ori czy produkowane przez innego producenta?
Nasti Opublikowano 24 Września 2006 Autor Opublikowano 24 Września 2006 a firma? ori czy produkowane przez innego producenta? jest to firma ( IN.PRO ) http://www.in-pro.de/
Wizard Opublikowano 24 Września 2006 Opublikowano 24 Września 2006 co myslicie o tych lampach?http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/056f0f7d053b4045.html Fajne lampki, dobrz ze nie czarne bo by zle wygladaly. Polecalbym jednak orginalne lampy z modelu 2000 2001 xenonowe, w nocy robi wrazenie nie tylko dla prowadzacego lecz tez i dla wygladu optycznego auta. Orginalne zawsze ladnie wygladaja. Trzeba wiem w zderzaku cos wyciac aby bylo mozna wlozyc cala lampe zespolona. Ja tak robilem w mojej a3 z 99r. posiadala osobno lampe i kierunki i wstawilem od modelu 2000 i wygladala naprawde ladnie. Pozdrawiam
Szewczenko7 Opublikowano 24 Września 2006 Opublikowano 24 Września 2006 w a4 wprzeciwienstwie do a3 wycina sie blotnik a nie zderzak :razz:
Wizard Opublikowano 24 Września 2006 Opublikowano 24 Września 2006 w a4 wprzeciwienstwie do a3 wycina sie blotnik a nie zderzak :razz: Przepraszam, racja blotnik, nie zderzak, pomylilem sie. Ja to robilem w koszalinie u tych www.xenony.pl , oddalem im moje lampy z kierunkowskazami, dostalem nowe xenony hella i doplacilem 800zl. razem z montarzem. odrazu gwarancja na serwis itd.
ulti Opublikowano 9 Października 2006 Opublikowano 9 Października 2006 Znacie moze gdzies blizej poznania takie serwisy? z checia bym doplacil za wymiane na xenony. W sumie szkoda mi moich lamp bo mam przeciwmgielne zintegrowane w kloszu. Super sprawa. No ale xenony lepsze p-m
Gość Rav Opublikowano 28 Października 2006 Opublikowano 28 Października 2006 mam pytanko zakupiłem lampki 99-00 po okazyjnej cenie i mam tam soczewki na zwykłe zaróweczki,a chce wymienic na soczewki xenon lub bi-xenon i mam pytanko czy soczewki z lamp od Audi a4 po 2000 roku wejda do tych lamp z 99-00?
Gość Murzyn Opublikowano 28 Października 2006 Opublikowano 28 Października 2006 wymieniasz tylko zarowki na zarniki i kupujesz przetwornice, soczewek nie ruszasz
Gość Rav Opublikowano 29 Października 2006 Opublikowano 29 Października 2006 wymieniasz tylko zarowki na zarniki i kupujesz przetwornice, soczewek nie ruszasz czyli nie ma róznicy w soczewkach w takich lampach a lampach xenon? troche dziwne......ale :roll:
Gość rob Opublikowano 1 Listopada 2006 Opublikowano 1 Listopada 2006 wymieniasz tylko zarowki na zarniki i kupujesz przetwornice, soczewek nie ruszasz czyli nie ma róznicy w soczewkach w takich lampach a lampach xenon? troche dziwne......ale :roll: też się zastanawiam jak będzie świeciło, jak wymienie żarówki przy soczewkach xenonowych :???:
cookiemonster Opublikowano 1 Listopada 2006 Opublikowano 1 Listopada 2006 wymieniasz tylko zarowki na zarniki i kupujesz przetwornice, soczewek nie ruszasz a znasz kogos do kogo mozna uderzyc na taka instalke.. bo samemu obawiam sie ze tylko zchrzanie (nie jestem zlota raczka). Zestaw moze i kupie odpowiedni za 600-700 zeta.. ale pojecia nie mam jak to sie montuje.. nawet nie wiem gdzie mialbym szukac, zebym nie musial sluchac bzdetow o spryskach, poziomach i przegladach :neutral: aha.. socze mam ori valeo po 2000 roku i nie chcialbym cos w nich zyebac.
adamq Opublikowano 2 Listopada 2006 Opublikowano 2 Listopada 2006 TUTAJ ktoś sprzedaje lampy do A4 94-99. Dzwoniłem do faceta i powiedział mi, że nic nie trzeba ciąć. Pasują idealnie i, że od razu jest okrągła wtyczka (nie trzeba szukać kabelków i rezać). Jak narazie mam lampy Valeo oryginalne co wy na te ringi? Które wziąć? Chromowane, czy przyciemniane? Może już ktoś ma te lampy? Firma SONAR. Jak to świeci??
adamq Opublikowano 3 Listopada 2006 Opublikowano 3 Listopada 2006 No oglądałem jego galerię i jestem pod wrażeniem!! Nie wiecie czy kupił od tego gościa, co podałem w poście wyżej? (Z Krakowa). On ma xenony? Bo mu tak fajnie na niebiesko świecą
adadur Opublikowano 3 Listopada 2006 Opublikowano 3 Listopada 2006 wymieniasz tylko zarowki na zarniki i kupujesz przetwornice, soczewek nie ruszasz A sprawdziłeś wkońcu oznaczenia na lampach - tam nic nie ma że są przystosowane do żarówek ksenonowych.
Rekomendowane odpowiedzi