Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

lampy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja właśnie kupiłem Sonary(allegro za 700,-zł) ale te BlackEye i jestem bardzo zadowolony.Świecą bardzo jasno i daleko, mienią się miejscami w kolorze tęczy.Podłączyłem do nich oryginalną regulację wysokości i działa bez zarzutów.A autko wygląda moim zdaniem iście za***iście :-).

JAk mi się uda to dzisiaj zrobie zdjęcia przudu i wrzuce w tym temacie.

[ Dodano: 04-11-2006, 14:45 ]

Oto zdjęcia, które zrobione zostały przy dzisiejszej śnieżnej pogodzie :

1. Nowe zdjęcia z nowymi lampami

http://www.pc-komp.pl/audi/foto1.JPG

http://www.pc-komp.pl/audi/foto2.JPG

2.Stare zdjęcie ze starymi lampami zrobione wczesniej

http://www.pc-komp.pl/audi/audi02.JPG

- tak wygladał wcześniej ale bez śniegu i bez świateł

3.Zdjęcie przodu po przeróbce w Corelu z wstawionym grilem czarnym (co myślicie o takim czarnym grilu??)

http://www.pc-komp.pl/audi/przodekcorel.JPG

Opublikowano

no i bajera :cool:

Opublikowano

gril pasuje jak najbardziej osobiscie bym bral i zakladal pasuje jak ulal :wink:

Opublikowano

A co robisz ze starymi bo potrzebowałbym migacze te białe oczywiście jak są z boscha i maja całe zaczepy??Jak cos to daj znac..

Opublikowano

Wszystko ładnie tylko niezakładaj takiego grila załóż lepiej gril po II lifcie normalny z kołami o niebo lepiej to wygląda , a jak niechcesz mieć chromu to wystarczy w grilu po II lifcie go zdjąć i masz ładny czarny i gril a po środku koła

f8673018ac2553c6.jpg

To jest Grill by Ataman :mrgreen:

Opublikowano

No ja wlasnie jestem w trakcie licytacji grila po II lifcie zobaczymy czy sie uda wygrac :mrgreen:

Opublikowano

Kolego @MichałK mam pytanko. Musiałeś coś rezać, czy tylko silniczek od regulacji przełożyć?? Jak z jakością świecenia?? Widoczna jakaś zauważalna różnica? Mi się te sonarki bardzo podobają :)

Opublikowano

Ja z firmą SONAR miałem przykre doświadczenie, więc raczej bym obstawał przy czymś w miarę seryjnym.

Co prawda sprawa dotyczyła lamp tylnych, ale skoro potrafili spieprzyć tylne to przednie jeszcze łatwiej bo muszą być dokładniej wykonane. Po pierwsze lampa wystawała za obrys auta, a gdy już dostałem nową (za przesyłkę oczywiście musiałem dopłacić) to po miesiącu lampa się rozkleiła i klosz odpadł w czasie jazdy :( I tak kupiłem lampy po drugim lifcie i tak, ale swoje straciłem, więc przestrzegam.

Moim zdaniem lepiej kupić seryjne soczewki niż SONARy rodem z BMW.

Pozdrawiam,

Traviz :)

Opublikowano

A co robisz ze starymi bo potrzebowałbym migacze te białe oczywiście jak są z boscha i maja całe zaczepy??Jak cos to daj znac..

No własnie apropo starych lamp, lewa strona cała, prawa - migacz ma połamany zaczep.

[ Dodano: 14-11-2006, 19:05 ]

Wszystko ładnie tylko niezakładaj takiego grila załóż lepiej gril po II lifcie normalny z kołami o niebo lepiej to wygląda , a jak niechcesz mieć chromu to wystarczy w grilu po II lifcie go zdjąć i masz ładny czarny i gril a po środku koła

Obrazek

To jest Grill by Ataman :mrgreen:

Chciałem zrobić to samo z moim, wyjąłem chromowana obwódkę ale grill wygladał mało estetycznie.

No bardzo mi się podoba ten grillek po drugim lifcie bez chromowej obwódki i kolego przekonałeś mnie do zakupu :mrgreen: Szczególnie fajnie bo zostaja cztery koła.

[ Dodano: 14-11-2006, 19:48 ]

Kolego @MichałK mam pytanko. Musiałeś coś rezać, czy tylko silniczek od regulacji przełożyć?? Jak z jakością świecenia?? Widoczna jakaś zauważalna różnica? Mi się te sonarki bardzo podobają :)

Nie musiałem nić rżnąć czy wyginać pasuje bez przeróbek w oryginalne otwory.Jest natomiast szczelina między lampą a zderzakiem (swoja droga bez tej szczeliny nie mógłbym przykręcić trzeciej śruby mocujacej).

Silniczek do regulacji przełozyłem ale jeden.Ten z prawej strony reguluje(działa ok), ten z lewej strony nie może odpowiednio wpaść w szczelinę do regulacji i powoduje że lampa świeci za wysoko, w związku z tym jest narazie odłączony - musze z tym powalczyć jak będę miał trochę czasu.

Co do jakości światła to jestem bardzo zadowolony bo widze teraz o wiele lepiej, troszkę jaśniej i dalej.Kierowców z naprzeciwka nie oślepiam chyba bo mi nie migają długimi.

///Późno odpisuje bo była dłuższy czas jakaś zwieszka po zalogowaniu i wywalała się strona///

Opublikowano

Traviz, Kolego powiedz mi gdzie najepiej dokupić te boczne zegary tak jak masz na słupku?

Opublikowano

Moje zegarki to Auto Gauge, dostępne w wielu serwisach tuningowych, ale i też na Allegro, a słupek to carzone :)

Opublikowano

Czyli jednym słowem opłaca się brać te sonary??

Opublikowano

Bardzo mi się podobają i jestem szczęśliwy, że je posiadam.Widze jednak podstawowy dla nich minus - są za drogie.Powinny kosztować 350zł za parę byłbym wtedy dwa razy szczęśliwszy :lol:

Aha zapomniałem napisać że trzeba je dobrze zamocować bo mają tendęcję do drżenia.I nie wysarczy skręcić na trzy śruby trzeba dodatkowo od spodu podeprzeć o zderzak.Pozatym naprawdę świetne światełka.

Opublikowano

A ja zrobiłem dziś inwestycję i zamówiłem nowe Valeo :mrgreen:

Mam nadzieję, że będę zadowolony :cool:

Opublikowano
3.Zdjęcie przodu po przeróbce w Corelu z wstawionym grilem czarnym (co myślicie o takim czarnym grilu??)

http://www.pc-komp.pl/audi/przodekcorel.JPG

straszna kicha :twisted:

Opublikowano

nizłe podobają mi się

mam podobne :lol:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
a ja mam lampy SONAR - ANGEL EYES czarne ZESPOLONE i nie musiałem nic przerabiać, pasują idealnie do wersji 95-99

na dniach wrzuce fotki, lampki wyglądają dużo lepiej niż dzielone FK

FELIPE jak świecą te lampki?? bo taz sie przymierzam do nich, ale na formu wszyscy je krytykują ze słabo swiecą...:(:(:( I słyszalem tez od znajomych z innych autek, ze u nich SONAR kiepsko świeci... i nie wiem co wybrac? czy dołożyc 300 i kupić FK od modelu 99-01 zespolone z ringami ale trzeba rezać błotniki..:(:(:(

Opublikowano

witajcie!

te piekne lampy sa super!!! ale jak swiecą?czy jest o.k w nocy?

lukas23: wszystko kolego jest ladnie opisane w regulaminie to poczytaj warto :!:

Opublikowano

ja mam dokładnie takie same sonarki i mi sie też podobają. Świecą ładnie sporo jeżdze po nocy i nigdy nie narzekałem.